Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určo zítra možná ještě večer
chci si koupit ten digi test
stojí 200 a ukáže týden 1-2 ![]()
Ahojky, tento lék je pouze na předpis nebo si ho mohu koupit i sama. napíše mi ho doktor když si o něj požádám? Děkuju Míša
Ahoj, ano je pouze na předpis. A doktor tě musí sledovat, jak reagují vajíčka.
@Mooonki Děkuji.. optám se na to tedy.. taky jsem dost slyšela že po tom ženský mají dvojčata a přibírají.)
@Michaela99 Ahoj Míšo, moje tělo na něj třeba vůbec nezareagovalo, ale jinak jo, jinak má tendenci produkovat více folíků (pak vajíček), takže je i celkem velká pravděpodobnost dvojčátek ![]()
@Veronikq píše:
Na prd kvalita :/
no tak to uz je jasny
gratuluju moc
Ahojky holky,
mohu se přidat? Jsem nyní druhý měsíc na costilu (1-0-0), ale bohužel na popodruhé jsem na něj vůbec nezareogavala.
13DC folikuly jen 8mm na levém vaječníku. Na poprvé se zadařilo, ale bohužel to nedopadlo dobře. Takže teď musím počkat na další měsíc. A mám strach, že pokud se nezadaří dr. mě pošle někam do Caru.. A co vy? zabral?
@Michaela99 Ahoj, ja ho brala dva roky a i kdyz jsem na nej neragovala, stejne jsem za tu dobu pribrala pres 15kg
pomohl mi az jiny lek a ted jsem uz 6mesici
@Katarina89 Jak rikam, ja ho brala 2roky a bez reakce a to jsem posledni pul rok brala 2-0-2
@kajmi
Ty jo.
Tak to jsem zvědavá. Ani na začátku jsi reagovala? Já první měsíc ano, ale teď ne. Dr mi nechala stejné dávkování jako první měsíc, tak doufám, že když to příště zvýšíme, že se to povede.