Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
26.1.13 19:05

@nefa o. k snad je dr. Dobrá a ví co dělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
26.1.13 19:51

@Katarina89 ty to uz si moc nepamatuju, obcas tam nejaka reakce byla a dostala jsem alespon samovolne ms, ale to bylo tak vsechno. Davku ti urcite zvysi az po par mesich, navysuji to opravdu velmi opatrne, protoze kdyby si zareagovala moc, tak z toho muzes mit zdravotni potize, prinejmensim bolesti, alespon tak mi to bylo receno. Nechci te ale moc strasit, jsou to dobre prasky a hodne zen s nimi ma dobre zkusenosti. Uz sis pichala Pregnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
26.1.13 20:04

@nefa Pcos mam taky a laparo jsem taky podstoupila. Po laparo jsem brala clostik jeste neco pres pul roku. Ten druhy lek se jmenoval Tamoxifen. Je o neco slabsi a puvodne urcen na rakovinu prsu, ale ja na nej zacala reagovat hned. Pak je jeste nejaky zahranicni, ale ten je pry dost drahy. A kdyz byla reakce, tak jsem si samozrejmne pichla Pregnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.1.13 20:22

@kajmi hmm, tak me se o pregnylu vubev nezminila a po laparo me nechala 2 mesice jen tak, jestli se to neumoudri a nehodi se vse do normalu. no a samozrejme, ze nic, takze 2 mesice po laparo, my nasadila clostil na 6 mesicu a zase nic. ja se ji chci v utery zeptat na metformin, ten se zase pouziva pri cukrovce a nebo pri vysoke inzulinove rezistenci, ale hodne to davaji i na lecbu pco, a co jsem cetla tak zhruba 60% zen melo uspech, ale ze pry prvni tydny uzivani jsou krute, ale i tak mi to za to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
26.1.13 20:23

Tak veru jsem napnuta jako ksandy teda…ja. cekam ms kazdym dnem boli mi uz pekne bricho

• Citovat
  • Upravit
2605
26.1.13 20:27
@andys5 píše:
Tak veru jsem napnuta jako ksandy teda…ja. cekam ms kazdym dnem boli mi uz pekne bricho

třeba to nebude ms ale mimi… Proč si napnuta? skrz mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.1.13 20:28

Kdy to máš dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
26.1.13 20:32

@nefa Metformi jsem taky brala skoro rok k tomu clostiku. Je to psany na cukrovku, ale pri pcos to pomuze na upravu hormonu. Kdyz ti ho napise, tak to bude lepsi.
@Veronikq Necetla jsem si toho moc zpetne, ale pochopila jsem dobre, ze mas na testiku ducha? Jestli ano, tak grauluji. Taky sem jednou mela ducha, ale nez jsem se dostala k dr. tak jsem zacala krvacet. Dr. mi pak rekl, ze pokud zeny jako mi maji ducha, tak tehotne jsou. Muzu se te zeptat kolik ti je, ze ti dr. rekl, ze si na clostik mlada? Ja ho zacala brat ve 21letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
26.1.13 20:37

@nefa ty tak to se divim, ja ten clostik brala porad i hned po laparo. jediny kdy jsem mela pauzu byly 2 mesice pred laparo, protoze v tom dr. nevidel smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.1.13 20:42

@kajmi ahoj je mi 23 ale moje dr je trochu mimo… :/ jinak děkuju mám už dva dny slabou narozovelou carecku… Takže myslíš že by to mohlo být :) je to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
26.1.13 20:43

@nefa jo a nevim v jakem smyslu ma byt ten metformin kruty. je pravda ze mi po nem bylo par tydnu soufl, ale nic tak strasneho to nebylo. Spis me udivuje, ze ti nepicha ten Pregnyl nejake reakce uz si mela, ne? Je to na podporu ovu

Příspěvek upraven 26.01.13 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
26.1.13 20:48

@Veronikq Jak tak ctu vase zkusenosti, tak mam ohromne stesti na dr. takze kdyz on rekl ze to tak u nas byva, tak tomu verim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.1.13 20:52

@kajmi to je super… Snad to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
26.1.13 21:04

@Veronikq moc ti preju at ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.1.13 21:41

@kajmi díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová