Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
29.1.13 08:25

@Anix No já taky dostala dvě injekce, protože jsem tam měla menší zánět, tak ta první mi vůbec nezabrala…doktorka mi to nechtěla věřit :-) prej sem tu injekci ještě nikdy neměla, tak jak můžu vědět, jestli už působí nebo ne? No tak sem jí řekla, že proště cítím vše…píchla mi druhou a po deseti minutách byl venku :-) Já celkem dobře snáším bolest, tak ani nemůžu říct, jestli to bolelo :-D Jo jo, určitě dám vědět :-) Je divný ale, že jsem měla pozitivní ovulační test a bolesti v podbřišku a prsou. Ona mi řekla, že žádná ovulka le nebyla :-/ Takže jako první mi při měsíčkách budou dělat hormonální screening a pak Pronatal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 08:49

To 2-3 znamená týden :) Anix jsem Ti zavazana :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 08:52
@Anix píše:
@VeronikqVeru… ty wole :dance:…a to si měla dneska jít do toho centra řešit tvojí neplodnost.

měla no… Ale jdu až 21.2 k moji dr. Nebo dneska tam no nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 08:53

@Anix má váha a má výška je tragická…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 10:26

@petruska131

Může bejt problém ve tvym chlapovi… to je taky možný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 10:27

@Veronikq

Mam z tebe radost… to centrum asi zatim zruš a na gyndu si zajdi ať se do tebe podívá… a hlavně opatrně a šetři se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
29.1.13 10:33

@Anix možné to je, ale než jsem s ním začla, byla jsem vdaná za někoho jiného a s tím to taky nešlo…a ještě předtím prvním manželem jsem měla čtyřletou vážnou známost a s tím taky ne :-( Takže to bude ve mě bohužel :zed: Takže když to tak shrnu, o dítě už se vlastně snažím skoro 7 let :zed: Ale až s tímto přítelem jsem zahájila tu hormonální léčbu…předtím jen vyvolávačka na MS a ovulace už nebyla, takže ta šance taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 10:44

@petruska131

:x ach jooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 10:46

@Anix díky taky mám velkou radost snad to bude o. k f
do kterého dne se může samovolně potratit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 10:51

@Veronikq

Veru já přesně nevim ale kolem 7-8tt už by mělo tlouct srdíčko. Mam ve svém okolí případ že potratila v 6měsíci, prostě přestalo srdíčko tlouct. Stát se může kdykoli, cokoli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
29.1.13 10:57

@Veronikq
Já o mimi přišla v 6 týdnu. :( Ale věřím, že tě nečeká stejný osud. ;) Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 11:14

Holky to je hrozný… Snad bude vše o. k existuje nějaká prevence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.1.13 11:18

@Veronikq takze jeste jednou gratuluji :kytka: Ja sem ti rikala, ze bude uz jen silit :palec: neboj vsechno bude ok, jen se nepremahej a setri se :) ja zachvilku, valim k dr, tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
29.1.13 11:22

@Veronikq
Myslím, že není prevence. Ale nemysli na špatné. Těš se na mimiska a šetři se. Vše bude dobré. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 11:48

@nefa moc děkuju :) pak dej vědět co u dr.! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová