Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix No já taky dostala dvě injekce, protože jsem tam měla menší zánět, tak ta první mi vůbec nezabrala…doktorka mi to nechtěla věřit
prej sem tu injekci ještě nikdy neměla, tak jak můžu vědět, jestli už působí nebo ne? No tak sem jí řekla, že proště cítím vše…píchla mi druhou a po deseti minutách byl venku
Já celkem dobře snáším bolest, tak ani nemůžu říct, jestli to bolelo
Jo jo, určitě dám vědět
Je divný ale, že jsem měla pozitivní ovulační test a bolesti v podbřišku a prsou. Ona mi řekla, že žádná ovulka le nebyla :-/ Takže jako první mi při měsíčkách budou dělat hormonální screening a pak Pronatal.
@Anix píše:
@VeronikqVeru… ty wole…a to si měla dneska jít do toho centra řešit tvojí neplodnost.
měla no… Ale jdu až 21.2 k moji dr. Nebo dneska tam no nevim…
Mam z tebe radost… to centrum asi zatim zruš a na gyndu si zajdi ať se do tebe podívá… a hlavně opatrně a šetři se…
@Anix možné to je, ale než jsem s ním začla, byla jsem vdaná za někoho jiného a s tím to taky nešlo…a ještě předtím prvním manželem jsem měla čtyřletou vážnou známost a s tím taky ne
Takže to bude ve mě bohužel
Takže když to tak shrnu, o dítě už se vlastně snažím skoro 7 let
Ale až s tímto přítelem jsem zahájila tu hormonální léčbu…předtím jen vyvolávačka na MS a ovulace už nebyla, takže ta šance taky ne
@Anix díky taky mám velkou radost snad to bude o. k f
do kterého dne se může samovolně potratit?
Veru já přesně nevim ale kolem 7-8tt už by mělo tlouct srdíčko. Mam ve svém okolí případ že potratila v 6měsíci, prostě přestalo srdíčko tlouct. Stát se může kdykoli, cokoli ![]()
@Veronikq
Já o mimi přišla v 6 týdnu.
Ale věřím, že tě nečeká stejný osud.
Držím palce!
Holky to je hrozný… Snad bude vše o. k existuje nějaká prevence?
@Veronikq takze jeste jednou gratuluji
Ja sem ti rikala, ze bude uz jen silit
neboj vsechno bude ok, jen se nepremahej a setri se
ja zachvilku, valim k dr, tak jsem zvedava.
@Veronikq
Myslím, že není prevence. Ale nemysli na špatné. Těš se na mimiska a šetři se. Vše bude dobré. ![]()