Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
28.1.13 21:57

@Veronikq

Veru bude fotečka? Ájooo v nadváze to není… naše ex sousedka otěhotněla v 37 letech se 150kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
28.1.13 22:20

Pokud nebudu moc smutná tak určitě ;) jinak i mě dr. Řekla že mám zhubnout že má váha má negativní vliv… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
28.1.13 22:36

@Veronikq
Prosimtě kolik vážíš? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
28.1.13 23:28

Nám se nedaří druhé a už druhým rokem…po prvním těhotenství mi zůstalo 8 kg navrch, možná to není moc, ale taky mne napadá, zda to nemá negativní vliv na plodnost??? Jinak tento měsíc clostil neberu a jak mne bolí vaječníky.. to nechápu, je to předzvěst přicházející ovulace nebo čeho?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 07:07

@Anix měla sem 75 před clostikem teď mám už doma,, jen " 81 ale já jsem mala merim 167 cm :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 07:12
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
29.1.13 07:54

Veru: to jako asi znamena že jsi těhu vid :-))) ja tam čekala smajlíka ale ten je asi na jinejch testech…no to mne poser!! Anix za to může :-)))

• Citovat
  • Upravit
andys5
29.1.13 07:56

Anix fak joo 150 kilo joooo..jseš si jistá, že vážila tolik..tak to je teda mazec jako..tomu bych snad nevěřila, že někdo může otěhotnět!

• Citovat
  • Upravit
4607
29.1.13 08:01

@Veronikq

Veru… ty wole :dance:…a to si měla dneska jít do toho centra řešit tvojí neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 08:01
@andys5 píše:
Anix fak joo 150 kilo joooo..jseš si jistá, že vážila tolik..tak to je teda mazec jako..tomu bych snad nevěřila, že někdo může otěhotnět!

Jsem si jistá… nebuj nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
29.1.13 08:02

@Anix Tak mě nebylo řečeno, že bych měla nějaký problém, ale ta laparo spíš preventivně…aby se koukli, kdyby náhodou. Já vím, že plno mých známých bylo na inseminaci a toto pdstupovat nemuseli…Nene, přítel ještě nebyl, ale půjde. Ale u nás je to jasný, že ten problém je vě mě, když nemám ty ovulace ani po clostilu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 08:08

@Veronikq

co bych dala za tvojí váhu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 08:12

@petruska131

Je fakt že oni to jinak nezjistí jestli jsou tam srůsty než že se tam prostě podívají. Je to zákrok na půl hodiny, já tam ve finále byla před hodinu, dle lékařské zprávy se moje gynekoložka zhrozila co jsem tam měla. Řikam jí, že jsem nikdy neměla žádné problémy, záněty nebo tak… O tom prej ani člověk neví, skryté záněty a pak tam zůstane takovej bordel. Ať jde nejdřív na spermio a potom ty na laparo a pak třeba znova clostík. Fakt neměj strach, to mi trhání moudráku bolelo mnohem víc. A navíc odpoledne na nohou takže žádná cévka nic 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
29.1.13 08:15

@Anix no vidíš to a já zrovna byla minulý týden na trhání moudráku :-D a nic to nebylo :-) Dobře, udělám, co mi doporučí doktorka a pokud řekne běžte na laparo, půjdu na laparo :-) děkuju moc za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 08:20

@petruska131

nic nebylo? Já měla 2 injekce a bolelo to jako kráva… kořeny ten zub snaf měl až v zadku, a ten zásek trhacihí náčíní do kazu zubu… No byla jsem ráda že jsem tam neskočila po doktorce. Dej potom info co a jak se s váma bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová