Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petruska131
Jeden den nástup, druhý den ráno zákrok, dirka v pupíku a pod, na každej straně, jako na levém a pravém vaječníku, myslim 2 dny s krabičkou, jako dren, odpoledne už mě hnali z postele, a já tam byla týden, ale poslední 2 dny jen na semena, přišlo mi zbytečný tam být so+ne… ale bohužel, mají za nás prachy
Možnost do práce po 2 týdnech ale já si dala měsíc, vč. nemocnice, sex byl ihned po návratu ![]()
@andys5 píše:
Veru: protože jsem tlustá jako vepřovice![]()
![]()
Velkej zadek, základ dobrý rodiny… má tvoje váha 3 čísla? Já nabrala 10kg po clostíku
@Anix Ta krabička jako dren mě taky děsí
No uvidím no… ale děkuju za info ![]()
@petruska131
Tak to mě mrzí!
A teď jsi měla 2 tabletky denně? Hlavně, aby se to vyřešilo a našla jsi //.
@Katarina89 jo jo, třetí dávka byla po dvou tabletkách…no jo no, nedá se nic dělat ![]()
@Anix Ájo, a ještě jsem se chtěla zeptat na jednu věc…je nutné to podstupovat před tou inseminací, nebo to můžu odmítnout a jít na to třeba až v případě, když by se první inseminace nepovedla?
Myslim že je rozhodnutí na Tobě ale je jasné že pokud máš ve vejcovodech srůsty tak je IUI zbytečná. Chlap byl na spermio?
Anix-veru no nevim jestli to mam svadet na clostik
ale kazdopadne mam take nahire 10 kg
..furt mne buzerujou v caru ze nam to nejde kv. me nadvaze tak z.toho mam depku ze to je fakt kvuli tomu..tak chci pored ivf neco dat dolu
Jinak holky koupila jsem si ten digi test za dvě kila tak ho zítra udělám snad dostanu odpověď kterou chci…
ukáže už 1ní týden těhotenství ![]()
Veru: protože jsem tlustá jako vepřovice