Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
29.1.13 11:56
@Katarina89 píše:
@Veronikq
Myslím, že není prevence. Ale nemysli na špatné. Těš se na mimiska a šetři se. Vše bude dobré. :kytka:

děkuju budu se snažit a snad bude vše dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
29.1.13 12:09

@Veronikq
Předtím než jsem zjistila, že jsem těhu jsem měla chřipajznu a docela pěknou. Horečky 38°C, takže přikládám velkou váhu i tomu, že se mimi neudrželo. U Tebe bude určitě vše v pohodě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 13:31

@Katarina89 já doufám :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.1.13 16:11

Ahoj holky, tak uz jsem doma a moc dobre jsem nedopadla, pry mi nic jineho nez iui nebo ivf nepomuze k otehotneni, a pokud neprestanu kourit, tak me ani na jedno neposle. a pritom, po laparo mi rekla, ze mam vse v poradku, jak pruchodnost tak i delohu, proste vse, ze potrebuji jen srovnat hormony a dneska mi rekla tohle, asi se tady na to vykaslu a pojedu se lecit do cz, protoze tady je to hruza :cert: co ty Andys?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 16:17

@nefa ty jo to mě mrzí :( a kolik kouris cigaret já s tím právě taky bojuju a teď si říkám jestli se nám povedlo tak nemuzu přece kouřit ale ono to moc nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 16:29

@Veronikq

Nejsi sama kdo bojuje s kouřenim… já přestala ale stejně si tu 1 max 2 za týden dam… ale většinou proto že se nemůžu vys… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.1.13 16:38

Vykourim tak 7-10 denne mozna ani tech 10 nevykourim, jako nehulim krabicku denne, a pritel pry musi tak prestat, pritom jeho spermio je ok, dokonce nad normal, takze nevim, co uz si mam o tech anglickych doktorech myslet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 17:06

Holky musím prestat :cert: Anix to je dobrý to bych taky chtěla teď kourim ty L. D slimky růžový mají,, jen'' 0.3 jinak před přítelem už osm měsíců nekouřím od prvního clostiku… Říkal mi ať se naučím zodpovednosti tak já sem mu to dokázala ale v práci kourim snažím se co nejmíň ale furt tak 7-8 denně :( dneska sem už minimalizovala na 5 ale i tak se stydím :( ráno radost z testů a přes den kourim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 18:07

@Veronikq

Koukej přestat… pomalu se začne embrio vyvyjet… neser :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 18:51

@Anix jo já vím :( už nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.1.13 19:17

@petruska131 Petrus to me moc mrzi, dej vedet jak se to vyviji dale!!! :kytka:

@Veronikq Gratuluju!!! Ja byla na gyn min tyden v utery, presne posleni dne 6 tydne a srdicko uz bylo, takze na kontrole uz ho urcite uvidis, je to super. Hlavne nekur, ja prestala v ten den jak sem mela pozitivni test a zatim s tim nemam problem. jen pockej za 2-3 tydny ti zacne bejt blbe jak me a cigo te prejde chut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 19:24

@Luckaaaa Juu tak to je super… Už nebudu vážně slibuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 19:38

@Luckaaaa

Hele s tou nevolností je to hrozně individuální… mě do dnešního dne nic neni, zvracení neznam, když cítim cigáro tak ani kufr se mi nezvedá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 19:44

@Luckaaaa jak je to s těmi týdny? Já měla. poslední ms 28.12 a na kontrolu jdu 21.2 to budu jaký týden.? (jestli budu ) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 19:55

@Veronikq

Brouku měla bys být ve 4 týdnu, počítej od poslední ms, bez ohledu nato kdy si měla plodné atd. Dle googlu mi vychází termín porodu 6.10.2013. V den kotroly bys měla být v 7tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová