Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katarina89 píše:
@Veronikq
Myslím, že není prevence. Ale nemysli na špatné. Těš se na mimiska a šetři se. Vše bude dobré.
děkuju budu se snažit a snad bude vše dobre ![]()
@Veronikq
Předtím než jsem zjistila, že jsem těhu jsem měla chřipajznu a docela pěknou. Horečky 38°C, takže přikládám velkou váhu i tomu, že se mimi neudrželo. U Tebe bude určitě vše v pohodě. ![]()
Ahoj holky, tak uz jsem doma a moc dobre jsem nedopadla, pry mi nic jineho nez iui nebo ivf nepomuze k otehotneni, a pokud neprestanu kourit, tak me ani na jedno neposle. a pritom, po laparo mi rekla, ze mam vse v poradku, jak pruchodnost tak i delohu, proste vse, ze potrebuji jen srovnat hormony a dneska mi rekla tohle, asi se tady na to vykaslu a pojedu se lecit do cz, protoze tady je to hruza
co ty Andys?
@nefa ty jo to mě mrzí
a kolik kouris cigaret já s tím právě taky bojuju a teď si říkám jestli se nám povedlo tak nemuzu přece kouřit ale ono to moc nejde ![]()
Nejsi sama kdo bojuje s kouřenim… já přestala ale stejně si tu 1 max 2 za týden dam… ale většinou proto že se nemůžu vys… ![]()
Vykourim tak 7-10 denne mozna ani tech 10 nevykourim, jako nehulim krabicku denne, a pritel pry musi tak prestat, pritom jeho spermio je ok, dokonce nad normal, takze nevim, co uz si mam o tech anglickych doktorech myslet ![]()
Holky musím prestat
Anix to je dobrý to bych taky chtěla teď kourim ty L. D slimky růžový mají,, jen'' 0.3 jinak před přítelem už osm měsíců nekouřím od prvního clostiku… Říkal mi ať se naučím zodpovednosti tak já sem mu to dokázala ale v práci kourim snažím se co nejmíň ale furt tak 7-8 denně
dneska sem už minimalizovala na 5 ale i tak se stydím
ráno radost z testů a přes den kourim ![]()
@petruska131 Petrus to me moc mrzi, dej vedet jak se to vyviji dale!!! ![]()
@Veronikq Gratuluju!!! Ja byla na gyn min tyden v utery, presne posleni dne 6 tydne a srdicko uz bylo, takze na kontrole uz ho urcite uvidis, je to super. Hlavne nekur, ja prestala v ten den jak sem mela pozitivni test a zatim s tim nemam problem. jen pockej za 2-3 tydny ti zacne bejt blbe jak me a cigo te prejde chut ![]()
Hele s tou nevolností je to hrozně individuální… mě do dnešního dne nic neni, zvracení neznam, když cítim cigáro tak ani kufr se mi nezvedá ![]()
@Luckaaaa jak je to s těmi týdny? Já měla. poslední ms 28.12 a na kontrolu jdu 21.2 to budu jaký týden.? (jestli budu ) ![]()
Brouku měla bys být ve 4 týdnu, počítej od poslední ms, bez ohledu nato kdy si měla plodné atd. Dle googlu mi vychází termín porodu 6.10.2013. V den kotroly bys měla být v 7tt.