Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
30.1.13 13:57

@Anix Souhlasím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
30.1.13 15:40

Anix -Veru :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: no když jsiAnixtu Veru tak pekne oplodnila tak mne by jsi teda ten test mohla přijet udelat :pankac:.

Ale budu Vás muset zklamat přišla jsem z krámu a začala jsem špinit a docela hodne tak, že to vypada bledě a břicho mi asi praskne…to se poseru fakt

• Citovat
  • Upravit
4607
30.1.13 15:43
@andys5 píše:
Anix -Veru :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: no když jsiAnixtu Veru tak pekne oplodnila tak mne by jsi teda ten test mohla přijet udelat :pankac:.Ale budu Vás muset zklamat přišla jsem z krámu a začala jsem špinit a docela hodne tak, že to vypada bledě a břicho mi asi praskne…to se poseru fakt

Tak si aspoň dej za nás dvě cigárka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
30.1.13 16:22

Hahahah asi jo za každou dva zelené prásky :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
137
30.1.13 16:46
@Tonyax píše:
Ahoj, tak celou diskuzi nemám šanci přečíst, ale zkusím to :-)My se snažíme opět asi rok a půl. Teď jsem dostala na tři měsíce Clostilbegyt. první měsíc mám za sebou. V půlce cyklu mě šíleně bolelo břicho, tak to doufám byla ovulace. Ale teď, asi 17. den cyklu se objevilo špinění. Máte s tím některá zkušenosti?

Ahoj, zkusenost osobni nemam ale male spineni par dni po ovu byva priznak unhizdeni vajicka. Nekde jsem cetla ze u toho cca tretina zenskych spini. Tak hodne stesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.1.13 17:39
@andys5 píše:
Hahahah asi jo za každou dva zelené prásky :mrgreen: :mrgreen:

na co zelené prášky? Ach jo já doufala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.1.13 17:40

Jinak poctivě hlásím ani 1 cigarko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
30.1.13 17:51

@Veronikq

Ája myslí 2 zelené prášky. tj. to co dneska senát schválil k lékařským účelům :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.1.13 17:55

@Anix pořád nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.1.13 20:40

Ach jo, já Vám holky tak závidím, že už se Vám zadařilo… já jsem to zase dnes dostala… :,( no nic, tak v pátek zase rychle pro clostil a třetí kolo :-/ už mám sto chutí říct doktorce, aby mi napsala laparo… nechce se mi zase další tři měsíce brát clostil, aby se nakonec zjistilo, že mám srůsty… dost často mívám zánět močových cest, tak si myslím, že v tom bude zakopaný pes… chjo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
30.1.13 21:27

@Veronikq

Rourooooo marihuana - zelený prášek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
30.1.13 21:28

@VerunkaS

A dozrávají ti folíky po clostíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.1.13 22:12
@Anix píše:
@VeronikqRourooooo marihuana - zelený prášek :jazyk:

To bude tím že v tom nejedu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tonyax
31.1.13 07:59

@Luckaaaa :) díky. je to vždycky napínavé. Chvíle očekávání a pak následuje chvíle zklamání.

• Citovat
  • Upravit
andys5
31.1.13 08:23

Haha Anix pochopila, ale byl to prásk jako dva prásky cigára :mrgreen: :mrgreen: hahaha to je prdel s váma, ale ja v tom taky nejedu :mrgreen: tak jednou za mesíc si dám práska.-))))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová