Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronikq píše:
@Luckaaaa jak je to s těmi týdny? Já měla. poslední ms 28.12 a na kontrolu jdu 21.2 to budu jaký týden.? (jestli budu )
Posledni MS 28.12? No tak to 21.2. uz budes v 8 tydnu! tak to budse mit srdce stopro. ha jdu taky 21.2
pry pokud bude vse v poradku uz dostanu prukazku coz me prekvapuje protoze budu teprve na konci 10 tydne
@Anix píše:Ja vim, ze jo. ja taky nastesti nezvracim ale zrovna predstava ciga mi nejak nesedne
@LuckaaaaHele s tou nevolností je to hrozně individuální… mě do dnešního dne nic neni, zvracení neznam, když cítim cigáro tak ani kufr se mi nezvedá
@Anix píše:
@VeronikqTo přejde… u nás je sexuální krize, oplodňovací úkol splněn tak to teďka manža fláká
ty jo tak to ja musim rict, ze co sem tehotna myslim jen na sex
a na nektery zradlo
![]()
@Veronikq píše:
jak si přišla na termín?
http://www.naseporodnice.cz/…u-porodu.php nebo http://www.countdownmypregnancy.com/…lculator.php
Ahoj, vaše diskuse už je hodně rozjetá a celou ji asi nedokážu přečíst
tak se chci zeptat snažime se o mimi už skoro 4 roky ted beru Utrogestan na srovnáni MS a po něm cca : za měsíc mam začít brát Clostík.. pomohlo to někomu zvás po tak dlouhé nebo aspon přibližné délce snažení jako mam já?! Moc už nevěřim že by ty tabletky byli kouzelné
děkuji
U některých to je opravdu kouzelná tabletka… jaké máš zasebou vyšetření? Co partner? Jaký je u vás problém?
@Anix píše:
@beručkaU některých to je opravdu kouzelná tabletka… jaké máš zasebou vyšetření? Co partner? Jaký je u vás problém?
Hormonální profil v pořádku, měla jsem srusty na vaječníku takže jsem byla na laparoskopii vše dopadlo dobře u toho profouknutí a funkce vaječníku v pohodě. MS nepravidelná srovnávám 2 měsíc Utrogestanem (vyměnila jsem už 3 doktory).Žádanka na Iscar na spermio. Ale vím že chyba bude ve mě.. jeto už druhý přítel co si nedáv pozor. A příští měsíc mam začít brát Clostik tak se chci oněm něco dovědět..
mam stejný scénář… laparo, clostík, a 100% úspšch po 2 dávkach
Jooo a skoro všechny jsme po něm přibrali pááár kilo ![]()
@Anix píše:
@beručkamam stejný scénář… laparo, clostík, a 100% úspšch po 2 dávkach
Jooo a skoro všechny jsme po něm přibrali pááár kilo
Vy ste se snažily ttaky tak dlouho? Gratulace když se zadařilo
dcl se bojim těch pár kilo
asi začnu cvičit až ho budu bráát
a měla si i pregnyl?
Anix- verca hahaha dezaviiii joooo to mne poser…veru teda my tri jsme se tady hledaly na teto diskuzi haha mi zas tecou slzy smichy
…tak zitra uvidime
jinak berucko te mezi nama vitam a preji hoodne stestiii!!!
@beručka
Pregnyl jsem neměla, snažení bylo rok a půl, ale po roce jsme to začali řešit a povedlo se docela rychle, nato co tady občas čtu. Pár let není problém ale můžu říct že velké díky patří mé gynekoložce.