Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
29.1.13 20:18

Ájooooo ještě ty blbni… žeby další fotečky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 20:21

Holky teď jsem měla,,dežavi " s pocitem že se Andy povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 20:24

@Veronikq a Ájo… dam si na VÁS OBĚ decku vínka… hned :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 20:27

Holky mám Vás rada :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.1.13 20:48
@Veronikq píše:
@Luckaaaa jak je to s těmi týdny? Já měla. poslední ms 28.12 a na kontrolu jdu 21.2 to budu jaký týden.? (jestli budu ) :nevim:

Posledni MS 28.12? No tak to 21.2. uz budes v 8 tydnu! tak to budse mit srdce stopro. ha jdu taky 21.2 :lol: pry pokud bude vse v poradku uz dostanu prukazku coz me prekvapuje protoze budu teprve na konci 10 tydne

@Anix píše:
@LuckaaaaHele s tou nevolností je to hrozně individuální… mě do dnešního dne nic neni, zvracení neznam, když cítim cigáro tak ani kufr se mi nezvedá :dance:
Ja vim, ze jo. ja taky nastesti nezvracim ale zrovna predstava ciga mi nejak nesedne :poblion: je to vic veci, na ktere nejak nemam chut ale aspon sem trosku zhubla :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.1.13 20:51
@Anix píše:
@VeronikqTo přejde… u nás je sexuální krize, oplodňovací úkol splněn tak to teďka manža fláká :cert:

ty jo tak to ja musim rict, ze co sem tehotna myslim jen na sex :cert: a na nektery zradlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.1.13 20:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
29.1.13 21:06

Ahoj, vaše diskuse už je hodně rozjetá a celou ji asi nedokážu přečíst :lol: tak se chci zeptat snažime se o mimi už skoro 4 roky ted beru Utrogestan na srovnáni MS a po něm cca : za měsíc mam začít brát Clostík.. pomohlo to někomu zvás po tak dlouhé nebo aspon přibližné délce snažení jako mam já?! Moc už nevěřim že by ty tabletky byli kouzelné :cert: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 21:11

@beručka

U některých to je opravdu kouzelná tabletka… jaké máš zasebou vyšetření? Co partner? Jaký je u vás problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
29.1.13 21:32
@Anix píše:
@beručkaU některých to je opravdu kouzelná tabletka… jaké máš zasebou vyšetření? Co partner? Jaký je u vás problém?

Hormonální profil v pořádku, měla jsem srusty na vaječníku takže jsem byla na laparoskopii vše dopadlo dobře u toho profouknutí a funkce vaječníku v pohodě. MS nepravidelná srovnávám 2 měsíc Utrogestanem (vyměnila jsem už 3 doktory).Žádanka na Iscar na spermio. Ale vím že chyba bude ve mě.. jeto už druhý přítel co si nedáv pozor. A příští měsíc mam začít brát Clostik tak se chci oněm něco dovědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 21:34

@beručka

mam stejný scénář… laparo, clostík, a 100% úspšch po 2 dávkach
Jooo a skoro všechny jsme po něm přibrali pááár kilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
29.1.13 21:44
@Anix píše:
@beručkamam stejný scénář… laparo, clostík, a 100% úspšch po 2 dávkach
Jooo a skoro všechny jsme po něm přibrali pááár kilo :lol:

Vy ste se snažily ttaky tak dlouho? Gratulace když se zadařilo :srdce: dcl se bojim těch pár kilo :D asi začnu cvičit až ho budu bráát :mrgreen: :mrgreen: a měla si i pregnyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
29.1.13 21:50

Anix- verca hahaha dezaviiii joooo to mne poser…veru teda my tri jsme se tady hledaly na teto diskuzi haha mi zas tecou slzy smichy :-)…tak zitra uvidime

jinak berucko te mezi nama vitam a preji hoodne stestiii!!!

• Citovat
  • Upravit
4607
29.1.13 21:53

@beručka
Pregnyl jsem neměla, snažení bylo rok a půl, ale po roce jsme to začali řešit a povedlo se docela rychle, nato co tady občas čtu. Pár let není problém ale můžu říct že velké díky patří mé gynekoložce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.1.13 09:09

Andy tak co jak to dopAdlo co test a co ta mrcha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová