Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
31.1.13 09:01

Anix: Ano dozrávají, na poslední folikulometrii jsem měla dva folikuly z toho jeden prasklý… takže ovulace byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
31.1.13 10:52
@andys5 píše:
Haha Anix pochopila, ale byl to prásk jako dva prásky cigára :mrgreen: :mrgreen: hahaha to je prdel s váma, ale ja v tom taky nejedu :mrgreen: tak jednou za mesíc si dám práska.-))))

Aha už jsem doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
31.1.13 11:50

Veroniq :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2605
31.1.13 13:58

Tak co zlato mrcha se rozjela? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
31.1.13 18:45

Jinak holky už si to začínám pripoustet že sem v tom prsa i břicho bolí. Kozy mám jak natekly… Dnes sem byla v lékárně a koupila si vitamíny do 12 týdne. Je v tom kyselina listova a tak. :) a poctivě hlásím ani cigo už dva dny a ani nebudu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
31.1.13 19:16

@Veronikq
Zrovna jsem se chtěla zeptat kolik bylo cigaret… Hele ty kozy, neboj… ještě hodně porostou a budou svědět bradavky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
31.1.13 19:29

@Anix uvědomila sem si že sme se moc dlouho snažila na to abych já svoji bezohlednosti mu ublizila… A představila sem si že by mu někdo cizí foukal do tváře kouř jak bych reagovala… A to mi otevřelo oči :) prsa sou citlivý bradavky jinak to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
31.1.13 20:04

@Veronikq Držím ti palce, a s tím nekouřením to vydrž!!! :palec: S těmi vitamíny to nějak moc neřeš, ale kyselinu listovou určitě poctivě užívej, ta je důležitá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
31.1.13 20:09

@Mooonki určitě vydržím děkuju ty vitamíny se jmenujou
femibion je to kyselina listova a metafolin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
31.1.13 20:10

30 tablet stalo skoro 400,– tak snad to bude k něčemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
31.1.13 20:25

@Veronikq

Femibion je asi nejdražší… já si teďka ve II. trimestru koupila co samé složení ale levnější :jazyk: A jak se jinak cítíš? Necháváte si to zatim doufam jen pro sebe?! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
31.1.13 20:41

@Anix no ano i ne nevydržela jsem a řekla kamarádce která je ve třetím a ještě jedné skrz práci.. Myslíš že se něco může stát nebo proč to nikomu nemám říkat. Vím že je brzo ale že samé radosti bych to nejradši vykřikla do světa.
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
31.1.13 20:43

A když šou tak drahy šou alespoň dobrý? Jinak cítím se normálně nijak zvláštne jen ty prsa natekly a sem tam slabé zabili břicho a co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
31.1.13 20:44

@Veronikq

Je moc brzo… a čim míň lidí to bude vědět tím potom měnší zlo… kdyby něco… nechci nic přivolat… A jak to budeš mít s prací? Budeš chodit nebo to zabalíš? Jsi v té nové práci, viď?! Na jak dlouho máš smlouvu? bacha… mě v práci pěkně vypekli… sviňácí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
31.1.13 20:47

@Veronikq

Já furt dobrý… chutě nemam žádné, hmotnost stejná, nevolnosti žádné, jen břicho se nějak tvaruje… Jooo a jediný mínus… teda zácpa jako kráva a nedostatek sexu ale dneska mam slíbeno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová