Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petruska131 ![]()
@Veronikq Moc gratuluju.
Ať je všechno v pořádku a mimi roste jak má..
@Veronikq Já v něj taky věřím
. Mám ho první měsíc a v sobotu chci testovat. Teda pokud mrcha nepřijde dřív. Což možná přijde, protože trošku špiním ![]()
@Tonyax budu držet palce
mě na porve nezabral ale spíš to bylo tím že jsem málo sexovali přítel byl k. o z práce a já nevěděla že ovu může být i později než 14 dc
tentokrát jsme jeli každý den
pro jistotu
@Veronikq
Veru mě na gyndě řikala mudr. že je velice malá šance aby zabral po první dávce… ono je to individuální, ale ta druhá dávka by měla bejt jistější…
@Anix to je taky možný
ale spíš si myslím že sme málo sexovali.. :/ no snad to už je o. k a nevíš co Andys dlouho tu nebyla
Čau děvčata ano ano nebyla
tak Veru mooooc gratuluji
Děvčata u mne nic nového ja ted čekám až na ten březen a to ani nevím jestli na to IVF vůbec půjdu.. nějak nám to neklape doma, tak, že těhu momentálně moc neřeším a také proto jsem tu dlouho nebyla ![]()
Ahoj Ájooo, koukej ho doma zmlátit
domácího násilí na chlapech není nikdy dost ![]()
@Anix píše:
Ahoj Ájooo, koukej ho doma zmlátitdomácího násilí na chlapech není nikdy dost
Holky zahybá mi zmetek
momentálně jsem odstehovná a nevím jestli se vrátím
..neni to moc jednoduchy
Ájo nevim co ti na todle mam napsat… ale udělala si dobře že ses odstěhovala, aspoň si to oba srovnáte v hlavě.
Tak na testů byl snad slabý dušík. No uvidíme, jestli dorazí mrcha ![]()
@andys5 píše:
Holky zahybá mi zmetek![]()
momentálně jsem odstehovná a nevím jestli se vrátím
![]()
..neni to moc jednoduchy
Zlato to mě mrzí… Asi bych pockala jestli si sám uvědomí co má doma.. A co se týče miminka asi bych ho i tak chtěla… I s vědomí že bych zůstala sama… Držím palce ať je co nejdříve vše o. k
Anix–Veronik dekuji za podporu…jsem stále odstehovaná a on hrooozne škemrá..tak ho pekne dusim a dávám mu to sežrat ![]()