Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
8.2.13 07:37

@petruska131 :D
@Veronikq Moc gratuluju. :kytka: Ať je všechno v pořádku a mimi roste jak má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.2.13 08:09

@Anix @Tonyax díky moc holky. Snad bude vše o. k ;) zarzacnej je ten clostik :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.13 08:17

@Veronikq Já v něj taky věřím :D. Mám ho první měsíc a v sobotu chci testovat. Teda pokud mrcha nepřijde dřív. Což možná přijde, protože trošku špiním :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.2.13 12:00

@Tonyax budu držet palce :) mě na porve nezabral ale spíš to bylo tím že jsem málo sexovali přítel byl k. o z práce a já nevěděla že ovu může být i později než 14 dc :pocitac: tentokrát jsme jeli každý den :dance: pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
8.2.13 12:09

@Veronikq
Veru mě na gyndě řikala mudr. že je velice malá šance aby zabral po první dávce… ono je to individuální, ale ta druhá dávka by měla bejt jistější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.2.13 12:16

@Anix to je taky možný :nevim: ale spíš si myslím že sme málo sexovali.. :/ no snad to už je o. k a nevíš co Andys dlouho tu nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
8.2.13 12:33

Čau děvčata ano ano nebyla :-) tak Veru mooooc gratuluji :palec: Děvčata u mne nic nového ja ted čekám až na ten březen a to ani nevím jestli na to IVF vůbec půjdu.. nějak nám to neklape doma, tak, že těhu momentálně moc neřeším a také proto jsem tu dlouho nebyla :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2605
8.2.13 12:43

Andy co se děje? :pocitac: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
8.2.13 12:44

Ahoj Ájooo, koukej ho doma zmlátit :lol: domácího násilí na chlapech není nikdy dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.2.13 12:53
@Anix píše:
Ahoj Ájooo, koukej ho doma zmlátit :lol: domácího násilí na chlapech není nikdy dost :pankac:
:mrgreen: to je fakt
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
8.2.13 14:06

Holky zahybá mi zmetek :cert: :cert: momentálně jsem odstehovná a nevím jestli se vrátím :cert: :cert:..neni to moc jednoduchy

• Citovat
  • Upravit
4607
8.2.13 15:32

Ájo nevim co ti na todle mam napsat… ale udělala si dobře že ses odstěhovala, aspoň si to oba srovnáte v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
9.2.13 11:40

Tak na testů byl snad slabý dušík. No uvidíme, jestli dorazí mrcha :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.2.13 11:35
@andys5 píše:
Holky zahybá mi zmetek :cert: :cert: momentálně jsem odstehovná a nevím jestli se vrátím :cert: :cert:..neni to moc jednoduchy

Zlato to mě mrzí… Asi bych pockala jestli si sám uvědomí co má doma.. A co se týče miminka asi bych ho i tak chtěla… I s vědomí že bych zůstala sama… Držím palce ať je co nejdříve vše o. k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
11.2.13 08:00

Anix–Veronik dekuji za podporu…jsem stále odstehovaná a on hrooozne škemrá..tak ho pekne dusim a dávám mu to sežrat :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová