Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
22.2.13 13:51

Anix hahahahahaha jak tooooooo :-))) ( to řekl určitě nejakej chlap :cert: :mrgreen:

Veru: doma tak nejak nevim no..je to komplikovane, prvni dny líbánky z jeho strany, ted už to zajíždí pomalu, ale jistě do starejch kolejí..tak uvidíme co bude..furt jsem nastartovana jednou nohou pryč :zed: a jestli IVF bude to zatím sama nevím..zaleží jen na mne jak se rozhodnu

• Citovat
  • Upravit
2605
22.2.13 18:07

Anix muzu ti rict ze ja na sobe nic necitim :nevim: krom prs jak pred ms. a to sem i rikala dr. a ona ze kazda zena nemusi zvracet… fakt necitim se jako tehu.
jinak Andy ja bych sla na ivf pac to bude urco mezi vama o. k a kdyby ne tak bys mela drobecka a kdyby vas opustil skzr nejakou devku udelal by to i kdyby prcek mel 4 roky nebo 10 a jinak muze se stat kazdeeeeee ze ji chlap zacne zahibat a to kdykoliv… to je zivot… ale taky k tomu patri odpusteni :think: mooc sil zlato :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
22.2.13 19:13

@Veronikq
Mě taky nic není a nebylo, zvracela jsem snad 5× ale to ani nestálo za řeč ale prostě je to jiný, bolí mě břicho když dlouho sedit, kozy mam snad 6, bradavky jak protitankový střely. A to je to nejhorší předemnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.13 16:34

Holky mam dotaz, beru Clostil 3-7 DC a dr. mi řekl at příjdu na UTZ a Pregnyl po 10DC tak nevim kterej den bude nejlepší(aby nebylo třeba brzo nebo pozdě) Poradíte?

• Citovat
  • Upravit
4607
24.2.13 16:36
@Anonymní píše:
Holky mam dotaz, beru Clostil 3-7 DC a dr. mi řekl at příjdu na UTZ a Pregnyl po 10DC tak nevim kterej den bude nejlepší(aby nebylo třeba brzo nebo pozdě) Poradíte?

Tak jí zavolej a domluv se s ní, sama ti měla říct kdy přijít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
24.2.13 18:27
@Anonymní píše:

Ahojky těžko říct, já ji mám až tak 17-18DC, po clostilu, ale holky mají i 13DC je to různé, ale pokud by bylo brzo, tak by tě měl pozvat ještě jednou a až pak píchnout pregnyl.;) Držím pěsti ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
25.2.13 08:55

Veru: děkuji to máš opravdu pravdu, jasně a bohužel ja snad neznám chlapa který by nezahybal :-( jen o tom ty ženy často nevědi :-(..je to život to maš pravdu :-(

Anix : jsi me opet pobavila tvoje bradavky musí být luxusní teda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2605
25.2.13 09:01

Jj to mas recht :/ bohuzel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.2.13 09:21

Ájo kdyby mi to nebylo blbý tak ti je vyfotit a pošlu… ale počkej, až se ti zadaří tak to taky požnáš a vzpomeneš si na mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.2.13 11:14

Anix a co snema mas 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.2.13 11:35

@Veronikq
Nic s nima nemam, jen to jsou protitankové střely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
25.2.13 13:14

Anix hahahahaahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahaha jen to neee..ja je mam takhle na dotyk citlivé, že je mi to vetšinou nepříjemné než příjemné :-) a toto si teda neumim představit to se poseru :-)

• Citovat
  • Upravit
532
26.2.13 10:26

Ahoj holky, chci se zeptat, to Vám Clostil a Pregnyl předepisuje a píchá obvodní gynekolog? Ta moje se s tím totiž nechce zaobírat a poslala mě do Caru kde za to samozřejmě budu platit. Vy chodíte taky do Caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.2.13 10:29

@LauJak Ahoj tak moje dr. mi davala clostik a ted nova dr. dava clostik i pregnyl… a jsku to gyndarky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
26.2.13 10:41

@LauJak
Ahojky, já myslím, že v Caru se nic neplatí. Co tam holky chodí, tak nic neříkaly. Naopak buď ráda, že Tě poslali rovnou tam. Jsou tam odbornicí a budeš v dobrých rukou, nekteré gyndařky to tak dělají. Já teda mám clostil normálně od dr, ale pokud se 3 pokus nepovede, tak taky půjdu do Caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová