Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
11.2.13 08:44

Ájo… jen ho ještě chvilku nech… vydrž a nepovol… On určitě neměl ženskou pár dní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.2.13 11:03

Holky a Andy hlavně ho nedus tak moc ať ho neudusis… Je vidět že když skemra má zájem o Tebe ;) bude to dobře i když Ti takhle ublížil třeba časem promines

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
11.2.13 13:11

No to bych ho teda nejradeji udusila :cert: :cert: zajem sice ma ale otazka je jestli to nebude delat furt není to totiž poprvé a muj rozum mi říká uteč dokud je čas, ale srdce je v prdeli a moc ten rozum neposloucha

• Citovat
  • Upravit
2605
11.2.13 14:12

Zlato zažila jsem něco podobného z rozdílem že ten můj šel k ní po 3 měsících se vrátil.. Od te doby musím zatukat se to neopakovalo a nás vztah je v celku v pořádku. Sice jsem nezapomněla ani neprominula ale snažím se… Protože moje srdce bylo též v prdeli.. i když rozum říkal ne! Ne Ne! Ne Ne! Přeji Andy moc sil a pokusím se poradit ať se řídis srdcem protože rozum ti stejně nedovolí zapomenout a trápila bx jsi se…dej mu ještě jednu šanci… A čas na útěk budeš mít kdykoliv… Pokud to udělá ještě jednou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
11.2.13 14:47

Ahoj holky :mavam: Andy, to mě taky moc mrzí, ale přesně jak říká Verča…taky bych se řídila srdíčkem, i když se to lehce řekne :nevim:

Jinak sem mluvila s panem doktorem z Pronatalu a dohodli jsme se, že půjdu rovnou na umělé :-) Žádná laparo ani inseminace, za což sem teda i ráda :-) Akorát je problém ten, že už se skoro rok rozvádím a ne a ne nás rozvést, takže zatím čekám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.2.13 12:54

Pěti to je super tak snad se povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.2.13 12:55

@Veronikq Děkuji :-) Normálně to holt prostě nepůjde, tak tohle snad ano :-) Jen to čekání na ten blbej rozvod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.2.13 12:57

@petruska131 to musis být rozvedená :nevim: a provdaná znova nebo jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.2.13 13:00

@Veronikq ne ne, provdaná ne, ale jde o tom, že kdyby náááhodou nás nerozvedli ještě do doby, než bych porodila, tak by to dítě tak půl roku muselo mít přijmení bývalého, se kterým by neměl nic společného, měl by ho už pořád v rodným listě, po půl roce testy otcovství a hlavně plno lítání kvůli tomu :-( no jo no, naše zákony :pocitac: A pokud by nás rozvedli a já už byla těhotná, musela bych se vdát, což by se mi při rizikovce a s bubnem nechtělo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.2.13 13:02

Aha 8o tak to je drsné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.2.13 13:06

@Veronikq no právě :-/ tak to radši nechci riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.2.13 18:58

@petruska131 Peto tak to je super, IVF urcite vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.2.13 20:08

@Luckaaaa viď :-) taky si myslim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
15.2.13 08:16

Holky moje děkuji…no vidíte a mne každej vždy říkal at se řídim rozumem, protože láska je slepá :-)) ale rozhodla jsem se že mu dam ještě poslední šanci..ještě ho nechám chvíli dusit..jsem furt odstehovaná, ale vidím to tak do příštího týdne asi :cert:

• Citovat
  • Upravit
2605
15.2.13 13:35

Andy zlato… ja uplne vim co prozivas ale to bude dobry uvidis :hug: a byt tebou supky hupky na umele… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová