Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vikajzna no první kolo sme jeli ob den a nic
říkala sem si že mám tolik kamarádek co si v začátku vztahu užívali každý den a vzpomenu si na malou nikolku která je boží… A to je výsledek ![]()
Ahoj holky, chtěla sem se zeptat, jestli je možnost, že sem měla ovu 23. DC, když naposledy od MS k MS to bylo 50 dní? Když sem měla po první dávce clostilu ovu, tak ten cyklus trval 30 dnů a 18. nebo 19. den byla ovu, tak jestli je to možný? Proto třeba 13., 15. a 17. DC viděla na folikulometrii jen malinký folikuly a řekla, že ovu nebude… Test sem si teda včera už nedělala, protože sem přijela z práce až v deset večer, ale „příznaky“ byly stejný
Bolely mě hrozně prsa a břicho jako při MS, připadalo mi, jak když mám teplotu, ale ráno už nic… Díky za názory a zkušenosti ![]()
Petruska131: Já si myslím, že je to klidne možný… myslím, že někdo i otěhotně až takhle později, a doktor z toho byl paf… každopádně doufám, že jste na to s partnerem vlítli… pro jistotu
třeba se zadaří… a nemůžeš se s gyndou domluvit, že bys přišla na ultrazvuk, a třeba by viděl folicul… ale chápu, že ho třeba kvůli tomu nechceš otravovat
Jinak holky, já jdu v pátek do SANUSU v HK na profouknutí vejcovodů… máte s tím někdo zkušenost… já z toho mám trošku strach, doktorka říkala, že mi dají lehkou narkozu… a že do mě budou pumpovat nějakou tekutinu… a u toho mě budou rentgenovat… máte to někdo za sebou… já se docela bojím ![]()
@VerunkaS Ahoj Veru, to víš, že vlítli
na tu gyndu volat nebudu, protože šéfovou by už trefilo
Byla sem pořád na gyndě místo v práci
Počkám, jestli přijde ta potvora nebo ne a pak bych si udělala test
Jinak prý až to dostanu, mám přijít na hormonální screening a pak taky na profuky
A když sem četla zkušenosti holek, tak je to naprostá pohodička ![]()
@petruska131 Pěti já myslím že by mohla být když si měla příznaky ale já podle sebe vím že jsem měla bez clostiku anovulacni cykly :/
@VerunkaS
Prosimtě buď v klidu… to je záležitost max 45min na sále. Já to mam zasebou.
@Veronikq
Veru jak si natom? Už máš potvzené těhu od doktora? Co cigarety? ![]()
@Anix Ajo tak k dr jdu až 14.2 bo mi řekla že pokud jde o chtene tehu tak že je to akorát. A cigaret sem se ani nedotkla od toho co sem Vám to psala
a co Ty zlato?
@Veronikq píše:
@petruska131 Pěti já myslím že by mohla být když si měla příznaky ale já podle sebe vím že jsem měla bez clostiku anovulacni cykly :/
No já právě byla po clostilu
ale 15. DC mi řekli, že folíky nic moc a že ovu nebude…ale určo byla
![]()
@petruska131 myslím že i po vysazení clostiku další cyklus už nebyla
držím palce ![]()
Ach jo holky tak jsem byla včera 15 DC na folikulometrii a chce se mi z toho brečet brala jsem dva clostíky denně a dr. mi řekla že nemám žádný dom. folikul a největší je 8mm takže další v pořádí už sedmí anovulační cyklus je mi hrozně…
máte s tím někdo zkušenosti raději posílám graf.. jednou když ovu byla taky byla 20 DC http://www.womenzone.cz/…kajzna/grafy?…