Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix ty máš slíbeno a mě ten můj chudák unavená zase usl
zlo jak to myslíš? A kdy to oznámit nejbližším
@Veronikq
Veru vydrž aspoň do 12-13tt. nevim jestli tě poženou na genetiku v I. trimestru… tak uvidíš sama… Jsem v 17tt. Za týden mě podle týdnů čeká vstup do 5 měsíce.
@Veronikq Jo je tak všeobecně zažité mezi ženskými, že veřejně přiznají těhotenství tak kolem 3.měsíce. Totiž kdyby v počátcích nastaly nějaké komplikace, tak pak je pohodlnější to řešit v kruhu rodinném než pak odpovídat na otázky a vysvětlovat sousedům, kolegům, známým a celé zeměkouli… žejo ![]()
Ahoj holky pokud Vam to nebude vadit ráda bych se k Vàm přidala půl roku se snazime a zatim nic a tento mesic jsem dostala clostik a uz jsem 12 Dc a uz se opravdu modlim abych mela ovulku a nejlepe otehotnela zatim z 6 mesicu bylo 5 anovulacnich prvni prcek byl hned na poprve a ted to nejak nejde…navic mam nekdy 33, nekdy 30 dni dlouhej cyklus tak ani nevim kdy mam ovulku mit..zkratil se nekomu z Vas po nem cyklus? posledni mesic jsem mela dokonce 36 Bt merim koupila jsem si i ovu testy dokonce i glukophan a gel na podporu poceti..tak snad to vyjde ![]()
@Vikajzna Ahoj já měla cyklus jak blázen někdy 40-60 i 120 dní a po clostiku jsem měla ms po 33 dnech. Myslím že ovu budeš mít okolo 15-17 dne ![]()
Pokud si bude dobře a nebude tě to jinak omezovat tak choď… já jsem doma od 3.12… ale z jiných zdravotních důvodů než je těhu.