Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.3.13 17:16

@Zdenda3530 já už jsem něco podobného brala před prvním těhu, ale už si nepamatuju co to bylo za lék, ale clostyl to nebyl a taky jsem šla až po dvou cyklech na UTZ a pak jsem byla těhule s clostylem nemám zkušenosti, tak raději dr v pondělí zavolám jestli mám dorazit na UTZ ale dnes už jsem 14DC, tak to už asi bude pozdě ne? vždy22 den cyklu chodím na injece agolutinu, tak jestli by to bral i s prohlídkou, ale to by taky bylo pozdě ne? nu doufám že zabere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
1.3.13 18:18
@rorryandrejka31 píše:
@Zdenda3530 já už jsem něco podobného brala před prvním těhu, ale už si nepamatuju co to bylo za lék, ale clostyl to nebyl a taky jsem šla až po dvou cyklech na UTZ a pak jsem byla těhule s clostylem nemám zkušenosti, tak raději dr v pondělí zavolám jestli mám dorazit na UTZ ale dnes už jsem 14DC, tak to už asi bude pozdě ne? vždy22 den cyklu chodím na injece agolutinu, tak jestli by to bral i s prohlídkou, ale to by taky bylo pozdě ne? nu doufám že zabere :-)

Každý doktor to asi dělá jinak :) a asi má k tomu důvody, ale jistě ví co dělá :lol: mě pani doktorka řekla že mám to brát vždy 5 den od MS pak 2 dni nic a pak jet se ukázat na ultrazvuk, to vychází přesně na poloinu cyklu a vždy vidí jak mě clostík zabírá a měří mě sliznici, folikul a podle jejich velikostí píchne pregnyl aby to popraskalo :lol: a pak začíná snaženíčko :D někde jsem zde četla i že clostybegyt napíšou ženám na 3 měsíce bez nějakejch kontrol a dosti holek se tu také zděsilo, že se to má kontrolovat, někomu se třeba už po 1 užívání v cyklu udělají po clostybegytu cysty, někomu právě nezabírá, naopak mohou míti dosti nežádoucích učinků a proto musí být žena po každém dobrání hlídaná :lol: tak nevím, píši jen co mě řekla má pani doktorka a co zde čtu v diskusích ;) prý by se měl brát 3 měsíce a pak vynechat a žena by ho za život měla brát jen 6 měsíců, že způsobuje rakovinu děložního čípku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 20:00

@Zdenda3530 ano to vím taky že se může užívat jen tři měsíce. no uvidíme co mi řekne v pondělí až mu budu volat, ale tak doktor je to dobrej věřím mu-pomohl mi i k prvnímu těhu tak snad ví co dělá! jen si přeju aby se nám brzy zadařilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
1.3.13 21:13

Holky, já užívala clostil v loňském roce teda déle: březen+duben(2 cykly), pauza, pak od srpna až do prosince(6 cyklů), dávkování 3.-7.DC 1 tableta, folikuly krásné velké, pak vždy navíc pregnyl… a bohužel bez úspěchu. No tak hledám další možnosti. Nyní začínám s cvičením podle Ludmily Mojžíšové a další se nabízí laparoskopie. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 21:30

@Mooonki tak to mě mrzí, že máš takovou zkušenost. třeba by ta laparo k něčemu byla…já jsem taky hodně slyšela chválu na kapky gynex, taky o nich přemýšlím, ale ted když mám clostyl, tak nevím. koupila jsem si na další cyklus kontryhelový čaj, tak ho zkusím! moc si ale přeju abych moc dlouho nic zkoušet nemusela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
1.3.13 21:56

@rorryandrejka31 taky ti přeji rychlé početí :D já jen, že když clostyl nezafunguje, budeš muset hledat a zvažovat další možná řešení. Kontryhel je bezva, hodně známých si ho chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 22:04

@Mooonki když nezabere tak mě čeká v květnu centrum asistované reprodukce…už jsem tam byla před prvním těhu-naštěstí vše bylo vpořádku a nakonec jsme je nepotřebovali a otěhotněla jsem sama.jen jsem chodila na kontroly, tak doufám že až tam se tentokrát nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.3.13 14:07

@rorryandrejka31 ja ted gynex uzivam prvni mesic, tak jsem zvedava, jestli z toho neco bude. a taky jsem slysela hodne chvalu na inofolic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.3.13 17:03

Ahoj holky, moje holky :* dnes dopolodne sem zacala krvacet, doslova jakobych se pocurala ale byla to krev zavolala sem pritele na wc a v rukach toaletak od krve a ruky se mi trepaly jako v - 50 °C samo ze sem plakala. on priletel zacal plakat taky slo videt ze ma strach. bezmocne jen rekl :Veru co si delala? okamzite jedem dp nemocnice… jel jako prase… v nemocnici byl jak spravnej choler byla tam fronta… vsechny predbehl a hledal sestricku. pak me vzal ze uz vi kam mame jit. cekal pred ordinaci. mezi tim mi rekla sestricka at se jdu vycurat a posadim. vzala me na kozu vysetrila rukou a potom vaginalni ultrazvuk. porad sem sleedovala jeji tvar pac monitor sem nevidela. nakonec zacala mluvit k sestrice. je tam srdecni akce odpivida 8+5 a potom rekla 9+2 a ze tam je asi hematon naridila klidovy rezim dala injekci (proti krvaceni) a dala ascorutin. a v pondeli k dr. ze mam lezet. Sakra nic horsiho sem nezazila ten strach sok beznadej.. mela jsem v hlave jen ze zeny (ne jen ja ) ale ty jako my nemuzou normalne zalozit rodinu a kdyz uz clostik pomuze tak tihle :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.3.13 18:34

@Veronikq, kocko, jsem moc rada, ze si v poho a je vse oka, hlavne lez a dej si klid. ty vole ted jak jsem to cetla, tak sem myslela, ze uz to dobre nedopadlo, ale jak sem to docetla, hned sem si oddechla. u me jinak nic noveho, kaslu na doktory a lecim se sama :pankac: ted jsem zacala gynex a jeste k tomu schanim ten inofolic, je totiz strasne obtizne ho dostat do anglie :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.3.13 19:08

@nefa ahojky dekuju za podporu. taky sem byla uz na pul smirena ze je pryc :( doufam ze se vylecis sama :) me se to povedlo, jen doufam ze to krvaceni bude o. k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.3.13 19:24

Neboj uz to bude jen dobry, tak zatim to semnou vypada nadejne, ted jsem uz druhy mesic bez clostilu, a poprve dosla ms 33DC a tento mesic 32DC, tak sand se mi to zkrati na normalni cyklus a doufam, ze gynex tomu vsemu tak nejak trochu pomuze. akorat si nejsem jista jestli mam ovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.3.13 20:14

@nefa jo to mi povidej ovu testy mi nikdy nic neukazaly a dr. me nikdy na folikumetri nikdy nepozvala proste sme jeden cely mesic kazdy den sexovali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.3.13 21:14

@Veronikq tak ja na folikumetrii nikdy nebyla, jen sem chodila 21DC na krev a to bylo vsechno, no a ted kdyz nemam uz clostil, tak uz me ani nevola ani na tu krev :cert: ze pry az prestanu kourit a budu tak 3-4 mesice bez cigaret, tak se mnou zacne znova neco delat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.3.13 08:00

@nefa a jak pozna ze si 3-4 me bez cigar? a proc vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová