Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
968
7.3.13 19:38
@Katarina89 píše:
Ahojky holky,já dnes začla první prášek clostilu, 3 pokus a zároveň poslední. Tak se modlím ať se podaří. Jak jste na tom vy?

A mě pani doktorka řekla že ho můžu brát 6 měsíců a až pak konec, ale každá to prý píše jinak, někdo má 3 měsíce, pak 3 měsíce pauzu a zase může 3 měsíce brát a pak konec a někomu to píšou vcelku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
7.3.13 20:10

@Zdenda3530
Možná pak ještě dostanu šanci s clostilem, ale už někde v Caru. Tohle je poslední pokus normálně na gyndě, tak bych si přála, aby to vyšlo a nemuselo se nic řešit. A jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
8.3.13 07:43
@Katarina89 píše:
@Zdenda3530
Možná pak ještě dostanu šanci s clostilem, ale už někde v Caru. Tohle je poslední pokus normálně na gyndě, tak bych si přála, aby to vyšlo a nemuselo se nic řešit. A jak jsi na tom ty?

Já ho brala ted teprve druhý cyklus, takže ještě 4 mohu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.3.13 17:25

Ahoj holky, jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
11.3.13 19:36
@Veronikq píše:
Ahoj holky, jak se vede?

Ahoj, já jsem v čekání po snaženíčku na testování, ještě týden musím počkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.3.13 19:40

@Zdenda3530 Tak to budu drzet palecky :palec: snad se podarilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
11.3.13 20:00
@Veronikq píše:
@Zdenda3530 Tak to budu drzet palecky :palec: snad se podarilo :hug:

Děkuji, snad jo…jinak vše zase nanovo a vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.3.13 20:31

@Zdenda3530 Vsak se dockas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
11.3.13 20:52

Ahoj holky, tak na veškerých gyn. vyšetření vše ok, jen nereaguju na ten clostík, takže jsem na 22.3. objednaná do CARu, kde jsem se předběžně s doktorem domluvili na umělém. Že prý je fakt, že v mém případě by asi inseminace vůbec neměla cenu, tudíž ani nepůjdu na laparo. Chtěla jsem se zeptat, jestli s tím máte nějakou zkušenost, nebo víte o někom, kdo takhle rovnou šel na umělé? Jako jak dlouho se čeká, než dojde přímo k zákroku, jaká je hormonální léčba, co se bude dít při té první návštěvě atd? :-) Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
12.3.13 09:01

Petruška131: Nevím zda tě ještě budou nějak vyšetřovat, ale jde to docela rychle…začneš se stimulací ( tj. hormonama) vetšinou druhý den cyklu, to je krátký protokol a nebo dlouhý protokol je už nekdy o týden dřív..to ti řekne dr…ty budeš mít asi dlaouhý bych řekla tj cca 10-12 dnu..ja měla dokonce 14 dnu si budeš píchat bud perem do břicha a nebo injekcí do zadku hormony a budeš po celou dobu pod dozorem a chodit na měření folíků a až ti uzrajou tak pujdeš na punkci ( to je že ti je odsajou )v tom příjde manža dá sperma a pak se bude čekat jak se vyvíjejí cca 2-5 dnů no a podle toho jak se budou vyvíjet t je zavedou zpátky oplodněné do břicha

• Citovat
  • Upravit
1547
12.3.13 09:05
Ahoj, moc díky za info :-) a to je to fakt tak rychlé ju? Někde jsem četla, že se na schválení pojišťovný čeká třeba až tři měsíce… ale tak čím dřív, tím líp :-) A tak asi proběhne i nějaký gyn. vyšetření vstupní ne? :-) @andys5 píše:
Petruška131: Nevím zda tě ještě budou nějak vyšetřovat, ale jde to docela rychle…začneš se stimulací ( tj. hormonama) vetšinou druhý den cyklu, to je krátký protokol a nebo dlouhý protokol je už nekdy o týden dřív..to ti řekne dr…ty budeš mít asi dlaouhý bych řekla tj cca 10-12 dnu..ja měla dokonce 14 dnu si budeš píchat bud perem do břicha a nebo injekcí do zadku hormony a budeš po celou dobu pod dozorem a chodit na měření folíků a až ti uzrajou tak pujdeš na punkci ( to je že ti je odsajou )v tom příjde manža dá sperma a pak se bude čekat jak se vyvíjejí cca 2-5 dnů no a podle toho jak se budou vyvíjet t je zavedou zpátky oplodněné do břicha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.3.13 11:20

Luckaaaahoj, mohla bych Tě poprosit, o Clostilbegyt pokud ho ještě máš? Moc by mi to pomohlo… Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
12.3.13 11:59

Petruška: No vlastně když jdeš poprvé do CARU budou ti asi delat všechan vyšetření znuvu..chtěji to většinou mít svoje a to trochu trvá no…dvakrát na krev pak na folikulometrii pak možná neprůchodnost a to se určitě prozáhne tak na dva měsíce…a pak uvidíš no podle toho co ti řeknou, ale to IVF samotné je docela pak už rychlé

• Citovat
  • Upravit
1547
12.3.13 12:09
Dobře děkuji :-) a myslíš, že budu muset na tohle všechno dojíždět až do toho CARu nebo budu moci jen ke svému gynekologovi, když s nima spolupracuje? Protože to je tak 60 km od nás :-( A navíc z práce by mě pořád takhle nepouštěli…jako na chvilku si odběhnout na gyndu tady u nás, to jo, ale takhle bych musela lékaře čerpat na celý den :-(
@andys5 píše:
Petruška: No vlastně když jdeš poprvé do CARU budou ti asi delat všechan vyšetření znuvu..chtěji to většinou mít svoje a to trochu trvá no…dvakrát na krev pak na folikulometrii pak možná neprůchodnost a to se určitě prozáhne tak na dva měsíce…a pak uvidíš no podle toho co ti řeknou, ale to IVF samotné je docela pak už rychlé
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.13 17:17

Ahoj, můžu se zeptat, zda je možné, aby bylo nedozrávání vajíček způsobeno jenom dočasně po vysazení antikoncepce? Může se to časem zlepšit? Omlouvám se za anonym, mám tu známé. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová