Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Holky, tak jsem přišla z měření. Mám jeden dominatní folikul 26mm, jsem 16DC… Není moc veliký? Pregnyl jsem nedostala. ![]()
@Katarina89 píše:
Ahojky Holky, tak jsem přišla z měření. Mám jeden dominatní folikul 26mm, jsem 16DC… Není moc veliký? Pregnyl jsem nedostala.
Ahoj moc velký netuším já měla největší zatím 21mm a Pregnyl dostanu vždy pro sichr at určitě praskne ![]()
@Andys5. A myslíš, že je třeba možné, že by mi tam zkoušeli dávat taky jen nějaké stimulanty, silnější než clostík a že by třeba čekali, jestli se ještě nezadaří klasicky? ![]()
@petruska131 jasny možny je všechno kždopádně te budou znova vyšetřovat tak uvidíš co ti řeknou…Mne dr. původne chtela dát ještě jiné léky než Clostík, ale pak řekla, že je to u mne zbytečné když na Clostyl reaguju tak skvěle že by to bylo zbytečny menit léky..tak, že ti klido můžou dát jiné
@Andys5. a to já zas na clostík nereagovala vůbec a gyn. mi řekl, že to je nic oproti tomu, co dávají v CARu, tak třeba ještě budeme mít šanci se sami pokusit normálně
U mě je problém, že mám ty anovulační cykly, takže tím pádem nulová šance, ale pokud bych ovulace po něčem silnějším měla, byla by i ta šance ![]()
@petruska131 Aha tak ja ovulaci asi bez hormonu nemam vůbec…ale Clostil funguje na mne super ale stejne jsem neotěhotněla. Tak, že 10.4 j´du pro hormony a bude 2 IVF
@Andys5. Ájo takže 10.4 se to rozjíždí??? A co ten kluk ušatá zlobivá doma? Je to lepší?
@Anix hahahahahaha ano ano 10.4. jdu pro verdikt jestli krátký nebo dlouhý protokol a rovnou pro léky
…doma ted docela dobrý..je po operaci s pérem tak je hodnej haha ( ZATIM)
@Andys5.
Po jakej operaci je??? Mě už dneska po telefonu manža hlásil že má rýmičku a že na něj něco leze… to bude zase víkend ![]()
@Anix no jo rýmička tak to si dáš
hele zůžila se mu předkožka a furt se mu trhala bylo to strašně bolestivé a nešlo s tim dělat nic jiného než uříznout haha ( škoda že mu ho neuřízli úplně) byl by klid!!! no a tak mu museli udělat obřízku..no a ted leží vid, ale počkej jen co mu otrne
to zase bude parádička
![]()
@Andys5.
Manžovo průběh rýmičky někda jde ale domlouvala jsem se s tátou že nám celý víkend pomůže zateplovat barák aby nato ten můj nebyl sá… tak jsem zvědavá co a jak bude. Chceme stihnout zateplit a fasádu do porodu aby měl potom na nás čas a vzhledem k tomu že děláme všechno sami tak je nejvyšší čas zažít. Tomu tvýmu bych mu na něm udělal uzel… a pořádně zatáhla ![]()
Ahoj holky, tak sem včera byla poprvé v CARu a všichni teda strašně příjemní, ale bohužel až na naší paní doktorku
Ta mi hned řekla, jestli mi někdo už řekl, že mám syndrom polycyst. ovaríí, tak já, že ne a co to teda přesně je? Ona se na mě podívala a řekla: V překladu to znamená to, že jste tlustá. Tak nejsem slepá, abych to neviděla, ale myslím, že doktor by tohle mohl říct aspoň trochu nějak jinak. No abych byla úplně přesná, tak vážím přesně 100 a měřím 175 cm…no však tu mám i profilovku. Řekla mi, abych do další kontroly, která bude za 10 dnů, zhubla 4 kg
prý mám jíst jen zeleninu
Docela mě to pobavilo, ale pak už sem celej den byla sama sebou teda zhnusená a jedla sem fakt jen tu zeleninu. Dneska mám sice o kilo míň, ale nemyslím si za prvé, že to vydržím a za druhé, že to je moc dobrý pro tělo… Prý tloustnu i po tak malých dávkách jídla, po kterých jiní ne
Četla jsem plno diskuzí, že mají holky tenhle SPCO…nemáte náhodou s tímto zkušenosti? Hlavně teda s tím zhubnutím? ![]()
Paní doktorka si asi neviděla do huby… Já mam taky nadváhu jako kráva ale myslim že to není jen o tom… Todle je podle mě argument blba který neví kudy kam… Zažádala bych si o jiného doktora!!!
@Anix No ono to právě nebylo jediný, co tak hnusně řekla, ale zase byla sem tam poprvé, každý si to chválí, tak sem nechtěla dělat rozruch :-/ Uvidím, až tam příště přijedem oba, jaká bude a pak bych to teda nějak začla řešit ![]()
@petruska131
A co bude paní doktorka dělat pokud nezhubneš 4kg?