Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jak se máte? já jsem byla v pondělí na agolutinové injekci, tak ted čekám jestli dorazí MS-ta by měla přijít v sobotu nebo v neděli! no byla bych ráda kdyby nedorazila a hned první kolo clostylu se zadařilo, ale myslím, že jsem to prošvihli
tak snad příště ![]()
@rorryandrejka31 píše:
Ahoj holky jak se máte? já jsem byla v pondělí na agolutinové injekci, tak ted čekám jestli dorazí MS-ta by měla přijít v sobotu nebo v neděli! no byla bych ráda kdyby nedorazila a hned první kolo clostylu se zadařilo, ale myslím, že jsem to prošvihlitak snad příště
Ahoj já měla loni jednou agolutin
ted už jen podruhé clostybegyt a pregnyl…ted čekám zda se snaženíčko podařilo ![]()
@Zdenda3530 tak držím pěsti
já nejspíš začnu další kolo clostylu-co se dá dělat že ![]()
@rorryandrejka31 píše:
@Zdenda3530 kdy to budeš vědět jak to dopadlo?
Až koncem příštího týdne, ale když to nedopadne tak jdu po 3 do clostíku ![]()
@Zdenda3530 tak já aspon budu čekat jen do víkendu
tak snad jsem brzy napíšem radostnou novinu ![]()
Držím palce děvčata
já na clostil vůbec nereagovala, tak 22.3. poprvé do CARu a předběžně jsem se s panem doktorem domluvila, že bysme chtěli rovnou umělý a ne laparo, pak inseminaci atd…
Ahoj, brala jsem ho 4 měsíce a otěhotněla jsem
za týden rodím
nafouknutá jsem nebyla a při ovulaci mě malinko bolelo břicho-jinak za mě super ![]()
@eva0209 píše:
Ahoj, brala jsem ho 4 měsíce a otěhotněla jsemza týden rodím
nafouknutá jsem nebyla a při ovulaci mě malinko bolelo břicho-jinak za mě super
Děkujem to je dobrá motivace
Tak přeji jen nej nej nej ![]()
@eva0209 tak to je hezký
doufám že taky nebudu čekat dlouho…přejí pohodový porod ![]()
Přidávam se k těm co clostík pomohl… Loni v dubnu laparo profuk vajčníků, v sprnu nasazen clostík, v září ještě bez reakce, v říjnu 13DC už bylo pozdě, folíky prasklé, a 19.11 nalezena cysta a těhotenství
Nyní jsem v 6měs. a prcek už má přes půl kila.
@Anix píše:
Přidávam se k těm co clostík pomohl… Loni v dubnu laparo profuk vajčníků, v sprnu nasazen clostík, v září ještě bez reakce, v říjnu 13DC už bylo pozdě, folíky prasklé, a 19.11 nalezena cysta a těhotenstvíNyní jsem v 6měs. a prcek už má přes půl kila.
Jé to je krásné ![]()
Petruška: hele tak nevim jak je to jinde, ale tady musíš všechno delat v tom CARU oni chtějí svoje výsledky..a dokonce jsou naštvaní když se jim do toho míchá nějký jiný třeba gynekolog.. Prostě CAR je CAR a gynda je gynda a jakmile začneš chodit podle mne do caru tak už musíš mít veškerá vyšetření odnich.