Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady je to totiz tak, ze v jake koliv ordinaci, maji nabidky, ze ti pomuzou prestat, a ja kdyz byla na posledy v nemocnici, tak mi rekla, ze ona posle k moji obvodni papiry aby jsem se domluvili na odvykani, a potom by zase moje obvodni ji poslala papir, jak dlouho uz nekourim. nadavala jsem jak cert, pritel ma spermio normal dokonce nad normal a rekla, ze i on musi prestat, ona dela tak jak kdyby uz nikdo, kdo kouril neotehotnel ![]()
@nefa to je hruza
muj kouri teda a ja prestala az asi po tydnu od pozitivniho testu
a moje souseska oba kuraci tak ta kourila uplne pres cele tehu (asi jen 3 dene ale i tak. jako ja si rikam ze ohrozovat mimco skrz moji zavislost je hnus. (nekourim uz vubec ) ale vim ze pred otehotnenim sem se snazila prestat ale ty nervy to proste nejde :/ drzim palce ![]()
@nefa a můžu se zeptat kde se dají ty kapky gynex koupit? normálně v lékarně?
Jj je to tak, snazim se to omezit, ale jde to tezko
ale zase nemam jine zavislosti ani chlast ani drogy jen ty cigara, ale sem rikala mojemu, ze byla byla moje dr v nemocnici prekvapena, kdybych tam za par mesicu dosla a rekla ji ze sem otehotnela z kapek a nepotrebovala sem ani iui ![]()
@rorryandrejka31 kapky jsem objednala pres net, posilali mi je do anglie, jinak sidli v praze, da se s nema super domluvit http://www.energy.sk/…nu_x329x.asp
@Veronikq tak to musel být doma skoro hororový zážitek před tou jízdou na pohotovost. Odpočívej, držím palce! ![]()
Tak zítra jedu na měření folikulometrie, tak snad se po dobrání clostíku zadaří a budu mít folikul aspon jeden velkej a dominantní, at dostanu injekci pregnylu a může začít snažící tuleníčko a pak už jen čekání zda další měsíc zas ta MS dojde ![]()
@Zdenda3530 píše:
Tak zítra jedu na měření folikulometrie, tak snad se po dobrání clostíku zadaří a budu mít folikul aspon jeden velkej a dominantní, at dostanu injekci pregnylu a může začít snažící tuleníčko a pak už jen čekání zda další měsíc zas ta MS dojde
Tak folikulometrie dopadla po clostíku podruhé opět dobře, jeden dominantní folikul 21mm, dostala jem injekci pregnylu a ted přijde snaženíčko
přeji všem pěkný den
@Veronikq teda uf to sem se lekla, muselo to bejt strašny
no hlavně, že to snad dobře dopadlo!!!
Andy zlato byl to fakt hnus.. zatimcje to v poradku ale hrozi potrat takze rizikove :/ a co Ty? co doma? a uz jste se nejak rozhodli na umele
doufam ze pujdes ![]()
@Veronikq no hlavně, že to dopadlo aspon tak teda uplně mne zamrazilo. no u nas - manžel je tedka na operaci a bude se léčit tak minimálně 3 týdny potom tak, že to akorád vychází na termín IVF on tam jít chce a ja asi půjdu no
vypadá to tak na začátek stimulace tak na 19 duben
@Veronikq Ahoj Verco, tak to teda musela byt hruza!!! Byla to moje nocni mura nekolik tydnu, dokonce jsem se jednou v noci probudila protoze sem mi zdalo, ze krvacim a bylo to tak zive, ze jsem hend bezela na zachod. samozrejme nikde nic ale i tohle mi stacilo a to byl jen sen!
Urcite bude vse dobre, 3-4 tydny polezis a bude vse v poradku! Ja jsem dnes po 12+1 po 1.screeningu, tak se me opravdu spadl balvan.
@rorryandrejka31 ses z prahy? ja ho brala jen mesic a hned jsem otehotnela takze ho mam doma, klidne ti ho daruju
@Luckaaaa muzu se zeptat jake si mela davkovani, ja beru 3×9 ale mam pco, jsem po laparo a po clostilu.