Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
6.3.13 08:55

Luckaaa: já sice z Prahy nejsem, ale Clostilbegyt bych od Tebe odkoupila, pokud bys byla ochotná mi ho poslat poštou, moc prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.3.13 09:02
@VerunkaS píše:
Luckaaa: já sice z Prahy nejsem, ale Clostilbegyt bych od Tebe odkoupila, pokud bys byla ochotná mi ho poslat poštou, moc prosím

Me taky Anix poslala a sem ji moooooc vdecna brala sem 5-9 dc 1-0-1 a podarilo se. :) dr. mi nechtela napsat protoze sem mooc mlada :-D ze prej az za 6mesicu. kdyby mi ho Aja neposlala sli bychom do caru :)
Lucii primlouvam se za Verunku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.3.13 09:24

Veronikq: moc děkuji za přimlouvání :-) já mám jít v pondělí na folíky a pak na inseminaci… ale clostilbegyt mi nedala, prý nechce abych byla přehormonovaná, ale jak se podaří mimi, když nebudou řádně narostlé folíky, že jo??? Moje MUDr si mi taky říká, že jsem ještě mladá :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.3.13 09:32

@VerunkaS Kolik Ti je Veru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.3.13 10:00

Veronikg: je mi 25, v září 26 a snažíme se už od mých 24 let :-/ s doktorkou to řeším od listopadu,,, ale dle všech ostatních vyšetření jsem v pořádku… teda nedělali mi ten hormonální profil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.3.13 10:02

@VerunkaS Aha to nam je 23 :)… a sli jste do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.3.13 10:05

Veronikq: No, já jsem pochopila, že moje MUDr hodně s carem spolupracuje, takže co může to dělá sama, ale do Caru mě poslala na to HSG a a manžela na sperimio… jinak na tu IUI nás tam asi taky pošle, ale mluvila něco o tom, že bychom to udělali snad i u ní v ambulanci… tak já nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.3.13 10:14

@VerunkaS Tak snad to uz dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.3.13 10:49

Jo to si taky říkám (každý měsíc) :zed: tento cyklus si moc šancí nedávám, IUI prý moc úspěšná není :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.3.13 10:52

@VerunkaS myslim ze to muzes pojistit i doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.13 19:35

@Luckaaaa Ahoj já nejsem z pray jsem z Jihlavy :-)takže klído mužeš poslat @Veronikq :-)já ho mám ještě na jden cyklus doma akdyž budou vaječníky pořád v pořádku tak ho dostanu ještě, takže naštěstí s dr problém nemám! doufám že zabere brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.3.13 19:52

@rorryandrejka31 Jooo urcite jo ;) drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.3.13 18:54

Ahoj holky co noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
7.3.13 19:27

Ahojky holky,

já dnes začla první prášek clostilu, 3 pokus a zároveň poslední. Tak se modlím ať se podaří. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
7.3.13 19:36

Já mám tento cyklus dobraných 5 a už jsem byla i na měření, folík 21mm :D, píchnutí Pregnyl a už bylo a ještě bude snaženíčko :hug: a pak už jen čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová