Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luckaaa: já sice z Prahy nejsem, ale Clostilbegyt bych od Tebe odkoupila, pokud bys byla ochotná mi ho poslat poštou, moc prosím
@VerunkaS píše:
Luckaaa: já sice z Prahy nejsem, ale Clostilbegyt bych od Tebe odkoupila, pokud bys byla ochotná mi ho poslat poštou, moc prosím
Me taky Anix poslala a sem ji moooooc vdecna brala sem 5-9 dc 1-0-1 a podarilo se.
dr. mi nechtela napsat protoze sem mooc mlada
ze prej az za 6mesicu. kdyby mi ho Aja neposlala sli bychom do caru ![]()
Lucii primlouvam se za Verunku ![]()
Veronikq: moc děkuji za přimlouvání
já mám jít v pondělí na folíky a pak na inseminaci… ale clostilbegyt mi nedala, prý nechce abych byla přehormonovaná, ale jak se podaří mimi, když nebudou řádně narostlé folíky, že jo??? Moje MUDr si mi taky říká, že jsem ještě mladá :-/
Veronikg: je mi 25, v září 26 a snažíme se už od mých 24 let :-/ s doktorkou to řeším od listopadu,,, ale dle všech ostatních vyšetření jsem v pořádku… teda nedělali mi ten hormonální profil ![]()
Veronikq: No, já jsem pochopila, že moje MUDr hodně s carem spolupracuje, takže co může to dělá sama, ale do Caru mě poslala na to HSG a a manžela na sperimio… jinak na tu IUI nás tam asi taky pošle, ale mluvila něco o tom, že bychom to udělali snad i u ní v ambulanci… tak já nevím ![]()
Jo to si taky říkám (každý měsíc)
tento cyklus si moc šancí nedávám, IUI prý moc úspěšná není ![]()
@Luckaaaa Ahoj já nejsem z pray jsem z Jihlavy
takže klído mužeš poslat @Veronikq
já ho mám ještě na jden cyklus doma akdyž budou vaječníky pořád v pořádku tak ho dostanu ještě, takže naštěstí s dr problém nemám! doufám že zabere brzy…
Ahojky holky,
já dnes začla první prášek clostilu, 3 pokus a zároveň poslední. Tak se modlím ať se podaří. Jak jste na tom vy?
Já mám tento cyklus dobraných 5 a už jsem byla i na měření, folík 21mm
, píchnutí Pregnyl a už bylo a ještě bude snaženíčko
a pak už jen čekání…