Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Ivustta my se ještě nesnažíme.Zatím nemám splněny úkoly, kterých chci docílit před dalším těhotenstvím.
Sem jsem došla proto, že jsem četla, že z Clostilbegytu se rodí často dvojčata a s manželem bychom chtěli dvojčátka.
aha…špatně jsem tě pochopila.. ![]()
@Ivustta nevadí. V pohodě. Chápu, že vám tady musím připadat jako magor. Vy se tady snažíte, já mám a ještě chci další, dokonce dvě.
Ale nejde mi to z hlavy, furt nad tím přemýšlím. Už kdysi jsem chtěla dvojčátka a nechce mě to pustit. ![]()
@andys5 píše:
Pro holky četly jste to husty :
http://www.prozeny.cz/…e-na-splatky
@Anonymní píše:
@Ivustta nevadí. V pohodě. Chápu, že vám tady musím připadat jako magor. Vy se tady snažíte, já mám a ještě chci další, dokonce dvě.Ale nejde mi to z hlavy, furt nad tím přemýšlím. Už kdysi jsem chtěla dvojčátka a nechce mě to pustit.
vim ze mnohacetne tehotenstvi je kdyz te stimuluji k darovani vajicek…
@Anonymní píše:
@Ivustta nevadí. V pohodě. Chápu, že vám tady musím připadat jako magor. Vy se tady snažíte, já mám a ještě chci další, dokonce dvě.Ale nejde mi to z hlavy, furt nad tím přemýšlím. Už kdysi jsem chtěla dvojčátka a nechce mě to pustit.
dřív jsem taky chtěla…teď si přeji jedno..když clostík dá tak snad už tento měsíc!!! ![]()
@Veronikq o tom jsem uvažovala, ale nemám auto a tady v okolí to nikde nedělají. Musela bych dojíždět nějakou dobu vcelku daleko. Ale děkuji za typ. ![]()
@Ivustta držím pěstičky. Tfuj, tfuj!!!
@Aniralk Děkuji
a ty máš Lukáška počátého normálně bez problémů?? ![]()
@Ivustta
Ahojky, koukám, že jsme na tom hodně podobně.
Od kdy začínáš s clostilem? nebo už jsi po?
@Katarina89 začínám přibližně za 14 dní…jsem 22DC čekám MS a 5-9DC ten clostík…nemohu se dočkat..věříš??Budu doufat, že už se zadaří
a jak to vypadá s tebou??
@Ivustta
Verim!
jsem na tom uplne stejne. Me doufam MS dorazi nejak nedele-pondeli, tak potom posledni clostil 3-7DC, tak pevne doufam, ze bude uspesny. Tobe drzim pesticky at to klapne. Myslim, ze Tve sance jsou vice nez velkeee. ![]()
@Ivustta no, tak moje anonymita je v háji.
Já vždy zapomenu „Vložit anonymně“. ![]()
Jo, Luky byl po 4 měsíčním snažení.
Ahoj holky! můžu se k vám přidat? Taky jsem začala brát clostylbegyt v unoru to bylo první cyklus co jsem ho brala 3-7DC dvě tablety denně! mám ho ještě na jeden cyklus pak kontrola na UTZ a když nebude cysta a vaječníky budou vpořádku tak ho dostanu ještě na jeden cyklus. já už teda jednoho prcka doma mám je mu rok a 4 měsíce a v létě jsme si řekli že bysme chtěli druhé miminko, ale po ukončen kojení mi MSchodila po strašně dlouhých intervalech, takže anovulační cykly.na to mi dr začal dávat agolutinové injekce abych MS měla 28-29dní a ted od unora mi dal i ten clostyl i stím že budu dál chodit na injekce, tak mě zajímá kdy jste po užívání clostylu měly ovulaci jako kolikátý den cyklu? já si neměřím bazalní teplotu ani si už nekupuju ovu testy-bylo to pro mě takový stresující, takže ted se snažím tomu dát volněší průběh. ale zajímá mě jaký máte zkušenosti s clostylem a ovulací jestli bývá v půlce jak píšou v letáku nebo až později…děkuji za reakce ![]()
@rorryandrejka31 píše:
Ahoj holky! můžu se k vám přidat? Taky jsem začala brát clostylbegyt v unoru to bylo první cyklus co jsem ho brala 3-7DC dvě tablety denně! mám ho ještě na jeden cyklus pak kontrola na UTZ a když nebude cysta a vaječníky budou vpořádku tak ho dostanu ještě na jeden cyklus. já už teda jednoho prcka doma mám je mu rok a 4 měsíce a v létě jsme si řekli že bysme chtěli druhé miminko, ale po ukončen kojení mi MSchodila po strašně dlouhých intervalech, takže anovulační cykly.na to mi dr začal dávat agolutinové injekce abych MS měla 28-29dní a ted od unora mi dal i ten clostyl i stím že budu dál chodit na injekce, tak mě zajímá kdy jste po užívání clostylu měly ovulaci jako kolikátý den cyklu? já si neměřím bazalní teplotu ani si už nekupuju ovu testy-bylo to pro mě takový stresující, takže ted se snažím tomu dát volněší průběh. ale zajímá mě jaký máte zkušenosti s clostylem a ovulací jestli bývá v půlce jak píšou v letáku nebo až později…děkuji za reakce
Já beru ted clostík podruhé, ale pokaždé když ho doberu, tak dva dni po dobrání musím k doktorce na ultrazvuk.Ne až po 2 měsících co bych je brala. Mělo by se to kontrolovat vždy ten cyklus co se berou at ví kdy ti probíhá ovulace, jak zdrajou folíky a pak mě píchá pregnyl a po něm se hned snažíme, díky pregnylu prasknou folikulíky, je to takévá jistota
Já je beru vždy 5 den od začátku MS, pak dva dni vynechat a ten třetí jet k doktorce na ultrazvuk
a vždy v tu dobu mám i bolesti vaječníků a všechny příznaky ovulky
já to mívám 13-15 den od začátku MS ![]()
@Zdenda3530 píše:
Já beru ted clostík podruhé, ale pokaždé když ho doberu, tak dva dni po dobrání musím k doktorce na ultrazvuk.Ne až po 2 měsících co bych je brala. Mělo by se to kontrolovat vždy ten cyklus co se berou at ví kdy ti probíhá ovulace, jak zdrajou folíky a pak mě píchá pregnyl a po něm se hned snažíme, díky pregnylu prasknou folikulíky, je to takévá jistotaJá je beru vždy 5 den od začátku MS, pak dva dni vynechat a ten třetí jet k doktorce na ultrazvuk
a vždy v tu dobu mám i bolesti vaječníků a všechny příznaky ovulky
já to mívám 13-15 den od začátku MS
A taky jsem poprvé měla 2 tablety denně, ale dobře až moc
jsem na to reagovala a folíků bylo hodně, tak ted jsem brala jen 1 denně na doporučení doktorky, v pondělí jedu zase na měření a pokud bude ovulka a folikulíky aspon 18mm dostanu injekci pregnylu a budem se tulit at se konečně zadaří
![]()
@Ivustta my se ještě nesnažíme.
Zatím nemám splněny úkoly, kterých chci docílit před dalším těhotenstvím.
Sem jsem došla proto, že jsem četla, že z Clostilbegytu se rodí často dvojčata a s manželem bychom chtěli dvojčátka.