Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
23.3.13 13:46

@petruska131 ahoj ja mam syndrom pco, a vetsi problem nez nadvaha je hladina hormonu, nepravidelna MS a hlavne anovulacni cykly. ja mam taky nadvahu 158cm - 65kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
23.3.13 15:09

Ahoj nasla sem tu diskuzi tak tě chci potěšit. S clostíkem nám to vyšlo hnedka první měsíc:) Dneska začínám 15tyden těhotenství:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
24.3.13 18:07

Ahoj holky, tak sem dneska začla brát estrimax 1-0-1 a utrogestan 0-0-2, s tím, že je mám brát 10 dnů, pak bych to měla dostat a pak 2.,3. nebo 4. den do CARu na testy a přítel na SPG. Problém je ale ten, že jsem si dneska ráno poprvé vzala ten estrimax a pak sem začla krvácet, jako když to mám :-( Tak teď teda nevím, jestli si ho mám brát i večer a zavádět při MS ten utrogestan se mi teda taky nechce :-( Navíc já to snad nikdy sama od sebe nedostala, vždy mi to museli nějak vyvolat a najednou by to bylo samo od sebe už po 24 dnech :-( Hned zítra ráno tam samozřejmě zavolám, akorát teď se nemám s kým poradit a nevim teda, zda si večer ty prášky brát :-/ Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
24.3.13 18:49

@petruska131
Péťo já bych to brala… a koukni se na letáček u prášku, jestli tam nepíšou možné krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
25.3.13 07:30
@mishka231 píše:
Ahoj nasla sem tu diskuzi tak tě chci potěšit. S clostíkem nám to vyšlo hnedka první měsíc:) Dneska začínám 15tyden těhotenství:)

Jééé to je krásné, že hned poprvé s Clostíkem, já ted začínám ho brát po třetí, moc si přeji aby to už vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
25.3.13 10:54

@petruska131 No to je strašny co to je za krávu!!! ale jako polycistické vaječníky maj i hubené holky a já mám také ndváhu jako kráva a neco takového mi neřekli, samozřemě, neřekla to přímo ale že kdybych zhubla tak by vše šlo lépe :-( tak taky jim ted jen rejži kuře a zeleninu a chodim cvičit snad každej den :-( jsem sedřená jak debil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
25.3.13 11:01

@Andys5. No je fakt, že teda co jsem četla o přístupu v Pronatalu a vůbec v těhle centrech, tak sem byla strašně zklamaná…vůbec nic by mi ani nevysvětlila, kdybych se nezeptala, pak nemohla něco zadat do pc, tak to bylo samý ty vole a pak mi řekla to s tím, že jsem tlustá :-/ Teďka tam jedu ve středu a popravdě se mi tam ani nechce teda :-/ Navíc mi dělala UTZ a že menstruaci sama nedostanu, tak mi dala utrogestan a estrimax a mám to brát 10 dnů a pak bych to měla dostat…no a já to dostala hned druhej den, ještě než sem to začla brát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
26.3.13 08:34

@petruska131 No já jsemzatím byla jen ve dvou centrech a v podstatě všude mi taktně naznačili, že mam zhubnout a všechno půjde rázem lépe, ale nějak přímo a hnusně mi to neřekli..také při mém prvním IVF mi dr. sdělil že mi doporučuje příští IVF fakt zhubnout, že je to plácání pokusu při mojí váze..podotýkám, že jsem měla také kolem 100 abych te uklidnila jenže já měřim 165

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
26.3.13 08:40

@Andys5. A tobě řekli že máš taky ten syndrom PCO? Protože vedle nás bydlí ženská, která má 100% přes 150 kg a má dvě děti a normálně…prý nemá ten PCO, tak může otěhotnět i tlustá. Já, co sem četla na netu, tak opravdu jediná léčba na PCO je zhubnout, ale toto mají i hubené holky :-( No je to všechno záhada. I ta moje MS…to je snad ještě větší záhada. Zítra jdeme na krevní testy a přítel na spermiogram, tak pak asi teprve začnu brát ten estrimax a utrogestan, protože po té mé MS ovulace stopro nebude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
26.3.13 12:00

@petruska131 Hele já syndrom PCO nemam…po clostíku mam krásnou ovulku a to pokaždé, jen otěhotnět nam proste nejde. A přsně jak píšeš za prvé to mají i hubené holky a za druhé mam kolem sebe tlusté kámošky a rodí naprosto normálně a jedné se to povedlo dokonce hned na poprvé a ještě dvojčata a ta měla taky 100kg..tak, že tato věc je bohužel idividuální, ale také znám bohužel hodne holek z doslechu, které byly tlusté pak zhubly a najednou otěhotněly normální cestou, tak, že ono na né té váze opravdu něco asi bude :-(, ale ne u každého :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
26.3.13 12:06

@Andys5. No já se teďka fakt snažím a jím zdravě, zhubla jsem dvě kila a dostala jsem to poprvé sama od sebe :-D Tak to třeba taky půjde normálně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
26.3.13 13:07

@petruska131 no tak to ti držim palce ja na tu životosprávu ted taky vlítla a makám, ale bohužel jsem měla začít tak před půl rokem když mam před sebou 2 IVF ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
26.3.13 13:17

@Andys5. No nám, pokud se nezadaří zázrakem normálně, tak mě taky čeká IVF…jaký to je? :-) Jak dlouho to trvá a jak dlouho se tam pak leží po narkoze? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.3.13 14:42

Ahoj holky jak se vede???
Mám hubenou kamarádku co má PCO a má dvě krasne děti po clostiku a po pregnylu… co se týče nadváhy mě dr. řekla na plnou hubu do příští kontroly chci vidět že jste zhubla je to totiž vaše chyba že to nejde! hodně mě to dostalo tak sem se snažila ( jakožto celý život. ) po prvním clostiku sem přibrala na 5 kg (75) po druhém 5 jg (80) a teď už mám další 2 (82) :nevim: nechci se vidět bude to asi mazec na konec :(
Andy a co Ty zlato? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
26.3.13 15:36

:mrgreen: @Veronikq čaaaaaaaaaaaaaau holka jedna ušatá no ja 10 dubna mastim pro injekce na stimulaci :lol: :lol:

@petruska131 no ja jsem narkozu neměla vůbec měla jsem jen 5 folíků a odebrali 3 oocyty tak, že mi to delalai za živa, ale byla to naprosta pohoda pak jsem si tam poležela asi hodku a pustili mne domů…ale ono to je všude jinak víš…třeba tady v tom CARU jak jsem ted tak tam je to taky všchno zase jnak záleží na CARU, ale IVF není vůbec hrozné…záleží taky jak reaguješ na stimulaci, mne třeba nebylo nic po těch injekcích..a taky záleží na počtu vajíček kolik se ti vytvoří..moje kámoška měla dokonce 25 a to bylo docela husty nebylo jí nejlíp po tom odsátí jí strašně bolelo břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová