Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak mužů Vám říct že celý leden od 9dc do 25 dc jsme sexovali KAŽDÝ den a po sexu jsem šla spát s polštářem pod zadkem a když jsem nenašla čipek i tak jsem si krouzila prstem a snažila se to. Sperma dotlacit co nejdál ![]()
To přejde… u nás je sexuální krize, oplodňovací úkol splněn tak to teďka manža fláká ![]()
@Anix faakt to je rychlost teda
a to srdíčko na kontrole bude nebo? Mám v tom guláš… ![]()
@Veronikq
Už by mělo být ale to ti řeknou až tam… já byla jeden týden, srdíčko nic, tak jsem šla za další 10 dní a už tam bylo. To ti řekne na kontrole, až to vše proměří jak to vypadá, jak je to staré dle velikosti.
@Anix však mě už můj řekla já mám takovou radost ž si konečně v tom. Alespoň mě nebudeš tak honit ![]()
@Anix píše:
@VeronikqBrouku měla bys být ve 4 týdnu, počítej od poslední ms, bez ohledu nato kdy si měla plodné atd. Dle googlu mi vychází termín porodu 6.10.2013. V den kotroly bys měla být v 7tt.
jak si přišla na termín? ![]()
devcata tak ja to vubec nedostala…zitra kupuju test…menstruacni bolesti prestaly..na intimce jedna tecka jako spineni a tim to skoncilo a jako nevypada to ze by se to rozteklo..nemyslim si teda ze bych byla tehu spis se bojim aby to nebyl nejaky jiny problem
posledni dobou mam tu ms min a min minule jsem to mela jen dva dny..no uvidime zitra..jestli to nedostanu a nebudu tehu tak nudu nasrana haha protoze kdo na to ma mit nervy
@andys5 píše:devcata tak ja to vubec nedostala…zitra kupuju test…menstruacni bolesti prestaly..na intimce jedna tecka jako spineni a tim to skoncilo a jako nevypada to ze by se to rozteklo..nemyslim si teda ze bych byla tehu spis se bojim aby to nebyl nejaky jiny problem
posledni dobou mam tu ms min a min minule jsem to mela jen dva dny..no uvidime zitra..jestli to nedostanu a nebudu tehu tak nudu nasrana haha protoze kdo na to ma mit nervy
Tak to vypadá moc dobře, Ty jsi vždycky přesná na den a… Dej pak vědět co test
to by bylo boží… ![]()
@Veronikq
Na gyndě mi to netiskne ale dává na flešku, vytisknutý to mam z genetiky… a to už má prďola na fotce přes 10cm. Termín porodu jsem si vygooglila dle tvé poslední ms. Vše si najdeš na netu.