Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
29.1.13 19:57

Jinak mužů Vám říct že celý leden od 9dc do 25 dc jsme sexovali KAŽDÝ den a po sexu jsem šla spát s polštářem pod zadkem a když jsem nenašla čipek i tak jsem si krouzila prstem a snažila se to. Sperma dotlacit co nejdál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 20:03

@Veronikq

To přejde… u nás je sexuální krize, oplodňovací úkol splněn tak to teďka manža fláká :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 20:04

@Anix faakt to je rychlost teda :) a to srdíčko na kontrole bude nebo? Mám v tom guláš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 20:06

@Veronikq
Už by mělo být ale to ti řeknou až tam… já byla jeden týden, srdíčko nic, tak jsem šla za další 10 dní a už tam bylo. To ti řekne na kontrole, až to vše proměří jak to vypadá, jak je to staré dle velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 20:08

Toto je 29.11… poslední MS 6.10 a to už bylo srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 20:09

@Anix však mě už můj řekla já mám takovou radost ž si konečně v tom. Alespoň mě nebudeš tak honit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 20:12

@Anix jeee to je jenom tečka prtava :) boží… To ti i vytiskli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 20:14
@Anix píše:
@VeronikqBrouku měla bys být ve 4 týdnu, počítej od poslední ms, bez ohledu nato kdy si měla plodné atd. Dle googlu mi vychází termín porodu 6.10.2013. V den kotroly bys měla být v 7tt.

jak si přišla na termín? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
29.1.13 20:14

:think: devcata tak ja to vubec nedostala…zitra kupuju test…menstruacni bolesti prestaly..na intimce jedna tecka jako spineni a tim to skoncilo a jako nevypada to ze by se to rozteklo..nemyslim si teda ze bych byla tehu spis se bojim aby to nebyl nejaky jiny problem :-( posledni dobou mam tu ms min a min minule jsem to mela jen dva dny..no uvidime zitra..jestli to nedostanu a nebudu tehu tak nudu nasrana haha protoze kdo na to ma mit nervy

• Citovat
  • Upravit
2605
29.1.13 20:17
@andys5 píše: :think: devcata tak ja to vubec nedostala…zitra kupuju test…menstruacni bolesti prestaly..na intimce jedna tecka jako spineni a tim to skoncilo a jako nevypada to ze by se to rozteklo..nemyslim si teda ze bych byla tehu spis se bojim aby to nebyl nejaky jiny problem :-( posledni dobou mam tu ms min a min minule jsem to mela jen dva dny..no uvidime zitra..jestli to nedostanu a nebudu tehu tak nudu nasrana haha protoze kdo na to ma mit nervy

Tak to vypadá moc dobře, Ty jsi vždycky přesná na den a… Dej pak vědět co test :dance: to by bylo boží… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 20:17

@Veronikq
Na gyndě mi to netiskne ale dává na flešku, vytisknutý to mam z genetiky… a to už má prďola na fotce přes 10cm. Termín porodu jsem si vygooglila dle tvé poslední ms. Vše si najdeš na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 20:18

Ájooooo ještě ty blbni… žeby další fotečky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 20:21

Holky teď jsem měla,,dežavi " s pocitem že se Andy povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.1.13 20:24

@Veronikq a Ájo… dam si na VÁS OBĚ decku vínka… hned :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.1.13 20:27

Holky mám Vás rada :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová