Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kajmi jj reakce jsem mela, dokonce jsem po 3 mesicich otehotnela, a ohledne metforminu, co jsem procitala, tak vsechny holky psali, ze trpeli prujmem, zvraceni, navaly atd, ale ja rikam, ze vsechny nejsme stejne, a kazda snasime vsechno jinak, a pregnyl mi nepicha asi pro to, ze jsem v uk
a asi to tady neznaji nebo nepouzivaji, fakt nevim.
@Katarina89 Tak dneska jsem si zase udělala ovu test a druhá čárka už skoro stejně silná jako ta první, takže doktor zase kecal
Jsem zvědavá zítra na folikulometrii ![]()
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s tím, když se vysadí clostyl - jak vypadá ten první cyklus bez něj, teda hlavně ta ovulace, zda bývá přibližně ve stejných termínech cyklu jako při braní clostylu? Mívá ten clostyl něco jako doznívající účinky?
díky
@Mooonki ahoj mě dr říkala že clostik ucinkeju 3 měsíce po vysazení ale co se týče ovu to nevím ![]()
Anix a holky a tu je ta fotka je to cvakly okolo 15.00 ale nedošlo mi že sem měla čaj a potom se mi chtěl curat ale je tam ale:)
Cau holky tak ze ano ms mam dostat zitra a taky dostanu..bricho uz mne boli ze to je hruza
…tak ze mne ceka ivf to mam teda radist
jinak veru vypada to nadejne!!!s tim tvym testikem ![]()
Andy, Monki děkuju snad máte pravdu ![]()
Andys třeba nedorazi a jestli jo tak snad ivf bude úspěšný…
@petruska131 sem ti rikala, ze to klapne
zitra a pozitri na to hupnete a je zadelano ![]()
Andy neboj, me taky bricho bolelo naz jsem mela pozitivni test uz nekolik dni. Takovy krece jako pri MS (jinak me bricho boli az v ten den)
@Veronikq píše:
Veru je tam… a je zase o něco silnější než v pátek, co?! ![]()
@Luckaaaa No Luci, mě bylo řečeno, že se musí obden a ne každý den
že prý by ty nový spermie zabily ty, co už tam čekají na oplodnění
To je věda teda ![]()
@petruska131 píše:
@Luckaaaa No Luci, mě bylo řečeno, že se musí obden a ne každý denže prý by ty nový spermie zabily ty, co už tam čekají na oplodnění
To je věda teda
My jeli v den pozitivniho testu a pa kazdy den asi 4 dny
a je tam, takze kdyz budete mit chut, tak to nereste
nezapomen polstar pod zadek ![]()
@Luckaaaa Děkuji za rady
No zítra jdu ještě na folikulometrii, tak se dozvím, jak to vypadá ![]()