Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nefa víš okolo koní je to samá těžká zvedacka furt :/ ale snažím se vyhýbat těžkým věcem…
kdyby náhodou…
Ja to vidim tak ze se podarilo
, testovala jsi jeste dneska?
Nee dnes ne nejela jsem okolo lékárny zítra koupím a udělám a v pondělí chci zkusit zavolat dr a objednat se docela to trvá nez mě vezme… A přemýšlím že si koupím ten digi test
stojí teda 200 ale žádný duch ale jasná odpověď
a co Ty jaká? ![]()
@nefa píše:
Ja to vidim tak ze se podarilo, testovala jsi jeste dneska?
Kezby… ![]()
Urcite ano, uvidis, ze to tak bude
, no ja posledni 2 mesice prestala reagovat na clostil, a v utery jdu k dr co mi delala laparo, aby jsme se domluvily co dal. takze sama nevim, co bude, jinak se mi cykly prodlouzili z 23 na 40, takze taky zadna vyhra, ale pry tento mesic ovu byla, ale neverim, ze by sem otehtnela cele to mam zase rozhazene, no proste na h…o
navic zacinam byt z toho vseho uz unavena a to tak, ze mam obcas chut se na vsechno vykaslat.
@nefa jo to znám… :/ no mě dr odmítla clostik napsat prý jsem,, ještě mladá " tak mi Anix dala svůj ( za to ještě jednou ze
děkuju ) řekla mi tenkrát že právě tím že to dr. Píšou bez přestávky tělo se stane imuni a musí se přejít na dlouhý protokol nebo velký protokol už nevim jak to říkala… Doufám že Ti pomůže kamarádce taky clostik nepůsobil a pichli ji něco na uvolnění myslím ten pregnyl ![]()
@Anix ahoj ![]()
no nebude… Nejela jsem okolo lékárny ale zítra koupím slibují ![]()
No ona me ani nekntrolovala utz, jen vzdycky 21dc jsem sla na krev, z krve poznala jestli ovu byla nebo ne. ale chci se ji v utery zeptat na leky meformin a nebo injekce, oboji se pri pco da pouzit, tak uvidim co navrhne…
@nefa no moje dr mě ani nehlidala myslím si že mám taky S PCO ale nevim ona to neresila
snad ti injekce pomůže ![]()
@Anix o.k zlato ale večer z odpolední moci
snad nebude sněhove bílo… Ale docela mě bolí v podbřišku ale tak jinak…
a prsa na dotek bolí bradavky ![]()