Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
25.1.13 12:05

Kez by :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.1.13 13:14

@Veronikq super, tak preji aby // byli jen silnejsi a silnejsi :potlesk:

@petruska131 ja prestala reagovat na clostil 5 mesic uzivani, a dr me nechala dobrat i ten posledni 6 mesic, a zase bez reakce, jinak ja brala 100mg, a 29.1. jdu znovu k dr co dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.1.13 13:15

@Veronikq

Hoď jsem fotku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 13:57

Je to naprd fotila sem to v šest ráno a šla jsem do kuchyně na světlo pod zarivkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 14:06

Je to naprd fotila sem to v šest ráno a šla jsem do kuchyně na světlo pod zarivkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
25.1.13 14:27

Péto to je normální další potup je takový že by ti měl nasadit jinou léčbu ( jiné prášky a nebo injekce)..Na mne clostík sice funguje ale neotehotnela jsem po nem a tak mi dr. řekla že mi dá jiné léky..nakonec jdu na IVF tak, že jsem už jiné ani nedostala

• Citovat
  • Upravit
1547
25.1.13 14:35
Děkuju Andy :-) No nejhorší bylo, že ten doktor se včera choval teda fakt úplně dementně…a když jsem zmínila třeba právě to IVF, tak kroutil hlavou, jak kdybych byla blázen…tak mě to trošičku odradilo…Já měla dřív utrogestan, ale jelikož je z podzemnice olejné a já sem silně alergická na arašidy, tak když to zjistil, ihned mi to vzal a ty už mi prý nedá
@andys5 píše:
Péto to je normální další potup je takový že by ti měl nasadit jinou léčbu ( jiné prášky a nebo injekce)..Na mne clostík sice funguje ale neotehotnela jsem po nem a tak mi dr. řekla že mi dá jiné léky..nakonec jdu na IVF tak, že jsem už jiné ani nedostala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.1.13 16:06

@Veronikq

Veru něco tam je… testuj zítra ráno… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
25.1.13 17:35

Holky, pokud bych chtěla do Pronatalu, musim to konzultovat se svým gynekologem? Musím mít nějaký doporučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.1.13 18:12

@petruska131 Ahoj Petrus, moc sem na tebe myslela koukala obcas jestli si sem nepsala. Ja si urcite myslim ze by si mela jit do Pronatalu nebo Genetu - zadne doporuceni tam nepotrebujes - tvuj doktor nezni moc schopne. Jinak jaky ses DC? ja po Costilu ovulovala az 19 DC. Ale urcite bych zkousela nejake veci, ktere udajne ovulaci v tele obnovi (treba Femigard nebo Gynex i kontryhel po par mesicich pry obnovi ovu..)

@Veronikq Moc drzim palce, me to zacalo taky pidi duchem (testovala jsem 12DPO ) byl videt jen z urciteho uhlu :D a druhy den uz tam byla normalni minicarecka a za dalsi cca 3 dny uz regulerni cara :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
25.1.13 18:17

@Luckaaaa Jéé, tak to jsi hodná Luci :-) No já mu říkala, že když mi poprvé zareagovali vaječníky po tom clostilu, tak to bylo taky 19. den…a to mi řekl, že je to ovulace už moc pozdě a moc šance taky není. A teďka jsem byla na prvním měření, takže 13. DC a málo folíků a jen 8 mm, ale já se mu snažila vysvětlit, že takto jsem to měla i při té první dávce a on jen pořád kroutil hlavou, jako že mám smůlu prostě. Přemýšlím o tom Pronatalu no…paní od nás má díky nic dvě krásný holčičky a máme to celkem i kousek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.1.13 18:22

@petruska131

Každá to má úplně jinak a hold když nejsme podle tabulek tak je to špatně… Já měla ovu 9-10DC a co jsem počítala otěhotněla jsem ihned po MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.1.13 18:30

@petruska131 Jeee teprve 13 DC heled tak to jeste pockej! Ja ti rikam ja az 19 DC (mozna i 20 ale 18DC vecer jsem mela poprve pozitivni ovu test), normalne si kup ovu test a treba 16, 17 a 18DC se testni. Nechapu proc by po 13 DC melo byt na ovu pozde - jemu tam asi chodi jen nejake ucebnicove slecny. Vubec se tim nestresuj, ja byla taky hrozne nervozni kdyz ovu testy byly tak dlouho neg (me doktor nepozval na kotrolu takze jsem spolihala jen na testy) a ovu nakonec byla a z ni ted minimimi… Pokud to neklapne, obrat se na nejake specializovane centrum. Ale urcite to jeste nevzdavej! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
25.1.13 18:45

@Luckaaaa No já mu to právě nemohla vysvětlit, že poprvé jsem to měla taky tak…Vykašlu se mu na kontroly a budu se kontrolovat sama :-) Ovu testů mám hafec ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 18:47
@Luckaaaa píše:@Veronikq Moc drzim palce, me to zacalo taky pidi duchem (testovala jsem 12DPO ) byl videt jen z urciteho uhlu :D a druhy den uz tam byla normalni minicarecka a za dalsi cca 3 dny uz regulerni cara :D

Ahoj Lucii to si mě potěšila :) já tu čárku vidím docela zřetelně ještě jsem testovala teď a zase tam je :) je slaboucka ale nikdy sem neměla ani náznak ducha tak jsem zvědavá :dance: já nevim kdy u mě byla ovu pač jsem testovala teď až od 17 dc a byly negativní teď jsem 29 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová