Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veru: no to už mne taky napadlo to nejde musíš si to právě prostrčit tou dirkou malilinkou v tom čípku a tam se nemůžeš v životě trefit neco by sis mohla udelat
Andy a co když to pustis jen k cipku a budeš dělat svíčku ať to tam natece
jinak ja jako taky správný magor jsem si koupila 20 ovulacnich testů a od 9 dc sexujeme každý den akorát předevčírem jsem mu dala oraz.. Nechci abych to prosila pac si myslím že v létě po clostiku to byla naše chyba moc sme tomu sexu nedali dneska jsem mu 19 dc. Tak moc si to přeju.. Ráno mě zase přepadla hrozná beznaděj a závist těm které ozehotnim aniž by chtěli… Či se o to tak nesnaží. :/ ![]()
No veru k tomu čípku si myslim ti to dostříkne manžel
na to nepotřebujeme ten aplikátor ![]()
20 ovulačních testuuu no to ses asi prohla teda
Andy platila jsem 417,– ale zatím negativní teda včera a dnes po prvním clostiku jsem dostala ms za 32 dnů myslíš že teď to bude podobně??
Veru no tezko rict..je to pravdepodobny..a jak uz jsm tady psala ja jsem ovulaci mela a testy jsem mela stejne negativni ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Teď jsem po první dávce clostiku tak čekám jak se to vyvrbí. V listopadu jsem podstoupila laparoskopii kvůli PCO, jinak je snad vše ok. Na UTZ jsem měla 4 velké folikuly, čekání je hrozné, snažíme se už rok..
@Andík86 píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Teď jsem po první dávce clostiku tak čekám jak se to vyvrbí. V listopadu jsem podstoupila laparoskopii kvůli PCO, jinak je snad vše ok. Na UTZ jsem měla 4 velké folikuly, čekání je hrozné, snažíme se už rok..
Ahoj Andiku, tak moc drzim palce. Me to po prvni davce vyslo
Taky jsme se snazili pred rok
Kolikaty den cyklu jsi?
Dneska jsem 17., začínám brát utrogestan a budu čekat na MS, ovu nejspíš proběhla včera. Doktorka rikala, že je vyjimecny že jsem zareagovala na clostik takhle dobře tak uvidíme. Bylo by to super kdyby to vyšlo hned napoprvé, ale moc tomu nevěřím…
@Andík86 píše:
Dneska jsem 17., začínám brát utrogestan a budu čekat na MS, ovu nejspíš proběhla včera. Doktorka rikala, že je vyjimecny že jsem zareagovala na clostik takhle dobře tak uvidíme. Bylo by to super kdyby to vyšlo hned napoprvé, ale moc tomu nevěřím…
Andy u nás to vyšlo po 2 dávkach ale to jsem brala jen clostil, nic jiného
@Andík86 píše:
ahoj Andy, já mám teďka třetí kolo clostilu, ale poprvé mám zvýšenou dávku na dvě denně
my se snažíme už přes rok a půl, jenže mě doktor řekl, že jsem byla bez ovu…tak to je pak jasný. Po clostilu jsem jí měla jen při prvním kole…při tom druhým clostil jinak nepomohl, tak mi zvýšili dávky. V neděli ho doberu, tak jsem zvědavá, zda ta mrcha přijde
Jinak moc ti držím palce ![]()
@Andík86 píše:
Ahoj!
Tak ja jsem taky po prvni davce clostiku a dneska jsem 17 DC. Tak cekam jestli z toho neco bude, ale moc tomu nedavam. Jinak my se snazime ncele dva roky.
No mě je divné, že mi doktorka řekla že šance je jen 20 % a přitom mi už další dávku nedala, že uvidíme..
Veru: lovu zdar
A ted Vás pobavim řekla jsem paní dr., která mi dělala inseminaci jestli by mi na památku nedala ten katetr nebo jak se tomu nadává kterym se to tam aplikuje hahha koukala na mne jak na blázna, ale nakonec mi to dala a ja přišla domu měla jsem to položene na stole a manža řiká co to jako je?? a já No ty!! hahah a on ty si opravdu už magor a ja no muj nahradni manžel po dobu 7 měsíců tak se s nim seznam
Jen kroutil hlavou a šel pryč
Jo JO devčata sranda musí bejt