Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.futurebaby.estranky.cz/…echniky.html úplně poslední bod
![]()
Doufám že matros byl dobrej
já nevim jen se ptám no cipek hledám packard to chci zkusit ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem mela na testu ducha, docela dobre viditelnyho… uvidime co zitra
Jinak s tim orgasmem to je pravda, s tema stahama se sperma dostava lepe dovnitr ale urcite to jde i bez ![]()
Jak na to jinak jste vy, uz mate po // nebo cekate?
@Veronikq Dekuji moc, pevne v tom doufam, snazime se jiz pres rok ![]()
jak ses na tom ty? Taky beres Clostil? Ja ho tento mesic brala poprve, tak uvidime ale delala jsem k tomu dalsi veci pila kontryhel, pouzili sme preseed, i orgasmus byl
D
Ahoj holky, tak po dlouhe dobe jsem se prisla na vas podivat
. Hele slyseli jste nektera o pripravku INOFOLIC nebo PREGNITUDE? ma to byt nejaka novinka, a co jsem cetla tak, kazdy si to chvali…
Veroniq: tak jsem si ten článek přečetla a proč to nevyzkoušet že
už chápu na co jsi tak potřebovala najít ten čípek
ja myslela že hledaš čípek kv. orgasmu jako že by sis ho udelala sama a proto mi nebyl jasnej ten čípek
![]()
Ma to byt na:
Na googlu jsem nasla hodne odkazu a holky na modrem konikovy si to pochvalovali, jedna holka to brala formou studie, jeste kdyz to bylo neprodejne, nemohla otehotnet 2,5 roku a po mesici uzivani otehotnela
. na slovensku se to prodava volne, stoji to kolem 15 eur, a v cz nevim jestli to uz maji a tady v uk se to prodava pod nazvem pregnitude. jinak ja jsem z toho docela nadsena a rada bych to vyzkousela, prestala jsem reagovat na clomid a 29.1. jdu k dr tak se ji chci na to zeptat.
Jo a jeste sem nekde cetla, ze se to doporucuje zenam co maji pco (ja), ale berou to i ty co nemaji pco a otehotneli.
@andys5 píše:
Veroniq: tak jsem si ten článek přečetla a proč to nevyzkoušet žeuž chápu na co jsi tak potřebovala najít ten čípek
ja myslela že hledaš čípek kv. orgasmu jako že by sis ho udelala sama a proto mi nebyl jasnej ten čípek
![]()
to ne.. Ale nemuzu ho najít
Ani nevim co tím prstem hledam ![]()
@Veronikq píše:
to ne.. Ale nemuzu ho najítAni nevim co tím prstem hledam
Vem si baterku nebo GPS navigaci ![]()
@Veronikq píše:
Jj jasný
Sedni si na bobek, samozřejmě hanbatá, teda aspoň dole, pořádně nohy do stran, ale ne že si z toho lehneš na záda, vstič si ten nejdelší prst na ruce a vevnitř hledej něco kulatého s malym otvorem ![]()