Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já se z vašich debat počůram smíchy… ![]()
Zlato máš tam malou chybičku není to ztraceny čipem ale zatracený :/ ![]()
@Veronikq píše:
Zlato máš tam malou chybičku není to ztraceny čipem ale zatracený :/
Mam to dobře… ty ho nemůžeš najít - tudíš je ztracený ![]()
AHoj holky, tak se musim pochlubit, dnes uz mam docela silnou // ![]()
objednala jsem se na gynekologii - jdu 22.1, tak drzte palce, at je vse v poradku
Jak to jde u vas?
@Luckaaaa píše:
AHoj holky, tak se musim pochlubit, dnes uz mam docela silnou //![]()
objednala jsem se na gynekologii - jdu 22.1, tak drzte palce, at je vse v poradku
Jak to jde u vas?
Lucii tak to je bomba
moc grAtuluji a držím palce
:p
alec:
Anix a Veru: hahahhaha holky ja taky čůrám u tohoto tématu s čípkem
Veru ja ho opravdu ještě nehledala, ale kvůli tobě hned jak budu mít trochu času tak na to vlítnu hahahaha..jo a hele jo jak tam jedna z vás dávala tu fotku toho čípku asi ANIX jak je tam ta malilililinkatá dirka kudy procházejí spermoše..tak na te inseminaci fakt tou uplně malilinkatou dirkou prostrčej tu jehlu s tema spermošema..to je stejne husty jak se do te dirky vůbec můžou trefit ![]()
Jo a jinak v pondelí jdu na 5 a poslední IUI a pokud se nezadaří jako, že nezadaří tak už mam v tašce papíry na IVF připravené…a musim říct, že tu luštim zrovna ceník a mne komplet IVF i s ICSI vyjde maximálně na 8.800,– a to ješte podle toho kolik mi uzraje vajíček jinak to bude ještě o 4000 levnější a pokud nebudu nic zamražovat tak ještě o 2.800 levnější tak, že je možné že taky budu platit max treab jen 4 tisíce za ICSI 2 vajíček..tak to je docela dobry
@andys5 píše:
Anix a Veru: hahahhaha holky ja taky čůrám u tohoto tématu s čípkemVeru ja ho opravdu ještě nehledala, ale kvůli tobě hned jak budu mít trochu času tak na to vlítnu hahahaha..jo a hele jo jak tam jedna z vás dávala tu fotku toho čípku asi ANIX jak je tam ta malilililinkatá dirka kudy procházejí spermoše..tak na te inseminaci fakt tou uplně malilinkatou dirkou prostrčej tu jehlu s tema spermošema..to je stejne husty jak se do te dirky vůbec můžou trefit
Jo a jinak v pondelí jdu na 5 a poslední IUI a pokud se nezadaří jako, že nezadaří tak už mam v tašce papíry na IVF připravené…a musim říct, že tu luštim zrovna ceník a mne komplet IVF i s ICSI vyjde maximálně na 8.800,– a to ješte podle toho kolik mi uzraje vajíček jinak to bude ještě o 4000 levnější a pokud nebudu nic zamražovat tak ještě o 2.800 levnější tak, že je možné že taky budu platit max treab jen 4 tisíce za ICSI 2 vajíček..tak to je docela dobry
Andy zase máš výhodu že jste oba v pořádku, proto taková cena za IVF, nemusí čistit ani hledat nej spermie, stymulace vajíček atd. Ty wole, už 5 kolo IUI, to bych si už nechala napsat prášky na nervy nebo zvýšila dávku marihuany ![]()
Ahoj holky
Luci, gratuluju ke //
chtěla bych se s vámi poradit…po druhé dávce clostíku už sem to bohužel nedostala (těhotná nejsem), přestal na mě fungovat
doktor mi tedy zvýšil dávky z jedno, na dva prášky denně, 5 - 9 DC, ale dostat sem to měla už 23.12., jenže zatim stále nic… a na gyndu jdu až bůhví kdy…mám to začít brát hned a nečekat na menstruaci nebo radši počkat na doktora a agolutin?
@petruska131 píše:
Ahoj holkyLuci, gratuluju ke //
chtěla bych se s vámi poradit…po druhé dávce clostíku už sem to bohužel nedostala (těhotná nejsem), přestal na mě fungovat
doktor mi tedy zvýšil dávky z jedno, na dva prášky denně, 5 - 9 DC, ale dostat sem to měla už 23.12., jenže zatim stále nic… a na gyndu jdu až bůhví kdy…mám to začít brát hned a nečekat na menstruaci nebo radši počkat na doktora a agolutin?
Ahoj Pěti já si myslím že určitě počkej na ms nebo až ti ji vyvolá. Já jsem sice magor a samolecitelka ale určitě clostik se bere až po ms aby se vajíčko uvolnilo a byla ovu
raději bez k dr. Ať te vezme hned a kdo ví třeba si tehu ![]()
Peto: taky bych urcite pockala..kdyz neprisla ms neco nebude v poradku a tak bych do sebe clostil neladovala teda..jdi co nejdriv na tu gyndu..treba tam zavolej ze mas problem jeatli by te nevzali driv..
anix: haha ano ted bylo uz 5. kolo inseminace a 7 kolo clostiku
a o te marihuane tedy popremyslim
..vis co zhulim se a pak pujdu hledat ten cipek hahahaha
Holky to je stejně neskutečný jak je ta dírka malinká jak tam může vůbec nejaký sperma proniknout, nechápu