Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
10.1.13 15:04

Holky to je stejně neskutečný jak je ta dírka malinká jak tam může vůbec nejaký sperma proniknout, nechápu

• Citovat
  • Upravit
2605
10.1.13 19:49

No to jo no… A už si jo našla? :) já asi ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
10.1.13 20:44

Hledání ztraceného čípku.......

Holky já se z vašich debat počůram smíchy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.1.13 22:01

Zlato máš tam malou chybičku není to ztraceny čipem ale zatracený :/ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
10.1.13 22:19
@Veronikq píše:
Zlato máš tam malou chybičku není to ztraceny čipem ale zatracený :/ :-D

Mam to dobře… ty ho nemůžeš najít - tudíš je ztracený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.1.13 23:05

AHoj holky, tak se musim pochlubit, dnes uz mam docela silnou // :)

objednala jsem se na gynekologii - jdu 22.1, tak drzte palce, at je vse v poradku

Jak to jde u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.1.13 10:57
@Luckaaaa píše:
AHoj holky, tak se musim pochlubit, dnes uz mam docela silnou // :)

objednala jsem se na gynekologii - jdu 22.1, tak drzte palce, at je vse v poradku

Jak to jde u vas?

Lucii tak to je bomba :-) moc grAtuluji a držím palce :kytka: :p :hug: alec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
11.1.13 14:23

Anix a Veru: hahahhaha holky ja taky čůrám u tohoto tématu s čípkem :lol: Veru ja ho opravdu ještě nehledala, ale kvůli tobě hned jak budu mít trochu času tak na to vlítnu hahahaha..jo a hele jo jak tam jedna z vás dávala tu fotku toho čípku asi ANIX jak je tam ta malilililinkatá dirka kudy procházejí spermoše..tak na te inseminaci fakt tou uplně malilinkatou dirkou prostrčej tu jehlu s tema spermošema..to je stejne husty jak se do te dirky vůbec můžou trefit :-))))))))
Jo a jinak v pondelí jdu na 5 a poslední IUI a pokud se nezadaří jako, že nezadaří tak už mam v tašce papíry na IVF připravené…a musim říct, že tu luštim zrovna ceník a mne komplet IVF i s ICSI vyjde maximálně na 8.800,– a to ješte podle toho kolik mi uzraje vajíček jinak to bude ještě o 4000 levnější a pokud nebudu nic zamražovat tak ještě o 2.800 levnější tak, že je možné že taky budu platit max treab jen 4 tisíce za ICSI 2 vajíček..tak to je docela dobry

• Citovat
  • Upravit
4607
11.1.13 14:28
@andys5 píše:
Anix a Veru: hahahhaha holky ja taky čůrám u tohoto tématu s čípkem :lol: Veru ja ho opravdu ještě nehledala, ale kvůli tobě hned jak budu mít trochu času tak na to vlítnu hahahaha..jo a hele jo jak tam jedna z vás dávala tu fotku toho čípku asi ANIX jak je tam ta malilililinkatá dirka kudy procházejí spermoše..tak na te inseminaci fakt tou uplně malilinkatou dirkou prostrčej tu jehlu s tema spermošema..to je stejne husty jak se do te dirky vůbec můžou trefit :-))))))))
Jo a jinak v pondelí jdu na 5 a poslední IUI a pokud se nezadaří jako, že nezadaří tak už mam v tašce papíry na IVF připravené…a musim říct, že tu luštim zrovna ceník a mne komplet IVF i s ICSI vyjde maximálně na 8.800,– a to ješte podle toho kolik mi uzraje vajíček jinak to bude ještě o 4000 levnější a pokud nebudu nic zamražovat tak ještě o 2.800 levnější tak, že je možné že taky budu platit max treab jen 4 tisíce za ICSI 2 vajíček..tak to je docela dobry

Andy zase máš výhodu že jste oba v pořádku, proto taková cena za IVF, nemusí čistit ani hledat nej spermie, stymulace vajíček atd. Ty wole, už 5 kolo IUI, to bych si už nechala napsat prášky na nervy nebo zvýšila dávku marihuany :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
11.1.13 18:38

@Veronikq dekuji, moc se bojim, aby vse dobre dopadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
11.1.13 19:15

Ahoj holky :-) Luci, gratuluju ke // :-) chtěla bych se s vámi poradit…po druhé dávce clostíku už sem to bohužel nedostala (těhotná nejsem), přestal na mě fungovat :-( doktor mi tedy zvýšil dávky z jedno, na dva prášky denně, 5 - 9 DC, ale dostat sem to měla už 23.12., jenže zatim stále nic… a na gyndu jdu až bůhví kdy…mám to začít brát hned a nečekat na menstruaci nebo radši počkat na doktora a agolutin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.1.13 19:33
@Luckaaaa píše:
@Veronikq dekuji, moc se bojim, aby vse dobre dopadlo :think:

Neboj určitě bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.1.13 19:38
@petruska131 píše:
Ahoj holky :-) Luci, gratuluju ke // :-) chtěla bych se s vámi poradit…po druhé dávce clostíku už sem to bohužel nedostala (těhotná nejsem), přestal na mě fungovat :-( doktor mi tedy zvýšil dávky z jedno, na dva prášky denně, 5 - 9 DC, ale dostat sem to měla už 23.12., jenže zatim stále nic… a na gyndu jdu až bůhví kdy…mám to začít brát hned a nečekat na menstruaci nebo radši počkat na doktora a agolutin?

Ahoj Pěti já si myslím že určitě počkej na ms nebo až ti ji vyvolá. Já jsem sice magor a samolecitelka ale určitě clostik se bere až po ms aby se vajíčko uvolnilo a byla ovu :nevim: raději bez k dr. Ať te vezme hned a kdo ví třeba si tehu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.1.13 19:40

Takže já bych za sebe určitě počkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
11.1.13 19:53

Peto: taky bych urcite pockala..kdyz neprisla ms neco nebude v poradku a tak bych do sebe clostil neladovala teda..jdi co nejdriv na tu gyndu..treba tam zavolej ze mas problem jeatli by te nevzali driv..

anix: haha ano ted bylo uz 5. kolo inseminace a 7 kolo clostiku :-) :-) a o te marihuane tedy popremyslim :-) :-)..vis co zhulim se a pak pujdu hledat ten cipek hahahaha

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová