Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luckaaaa píše:
Jane Veru ja taky brala 5-9 ale doktor mi rekl 3-7 ( ja jsem si to sama preordinovala, protoze jsem se bala, ze budu ovulovat moc brzy a potrebovala jsem, aby tu manzel uz byl) Myslim ze nekdo bere od 3 nekdo od 5.
@petruska131 Peto tak to ti naprosto rozumim, ja mela takove navaly horka a poceni, ze sem si pripadala jak v prechodu
kdyz to na me prislo, musela jsem si sednout a dychat, cela sem zrudla a byla jsem zrala na sprchu. Dvojnasobnou davku jsem nemela.
Jedna kamaradka ale taky brala zvysenou davku a priznaky ji zustaly stejne jako pri polovicni, tak se neboj!!! Nezapomen, ze par navalu za to stoji ![]()
Moc moc drzim palecky at to tentokrat vyjde!!! ![]()
@Luckaaaa píše:
@petruska131 Peto tak to ti naprosto rozumim, ja mela takove navaly horka a poceni, ze sem si pripadala jak v prechodukdyz to na me prislo, musela jsem si sednout a dychat, cela sem zrudla a byla jsem zrala na sprchu. Dvojnasobnou davku jsem nemela.
Jedna kamaradka ale taky brala zvysenou davku a priznaky ji zustaly stejne jako pri polovicni, tak se neboj!!! Nezapomen, ze par navalu za to stoji
Moc moc drzim palecky at to tentokrat vyjde!!!
@Mooonki píše:
Holky chtěla bych se zeptat, kolik cyklů za sebou jste braly Clostil než vám doktor řekl, že teď to chce pauzu? Jinak vám všem stále držím palce a spolubojuju
Ahoj mě hned po prvním kole… Tři měsíce pauzu. :/
Ahoj holky!
Ja mam dnes 12DC a boli me jak pri zanetu mocovych cest. Myslite si, ze to mam zanet nebo ovu? Dik za tipy
@Jolek píše:
Ahoj holky!
Ja mam dnes 12DC a boli me jak pri zanetu mocovych cest. Myslite si, ze to mam zanet nebo ovu? Dik za tipy
@petruska131 No my jsme se snazili od lonskeho prosince, takze to vyslo presne po roce. Jinak to byl muj prvni cyklus Clotilu - ovu jsem udajne predtim taky nemela, cykly pres 40 dni atd. Nevim, kolik jsem mela folikulu, me doktor na zadnou prohlidku nepozval ![]()
V prosinci jsem se ale zarekla ze to vyjde
kazdy den jsem poctive cvicila podle Mojzisove, pila kontryhel a vic tyden pred tim ‚osudovym sexem‘ nic nebylo, tj. spermijky byly pekne nashrmazdeny ![]()
urco ti to ted klapne, verim v to!!!
@Luckaaaa píše:
@petruska131 No my jsme se snazili od lonskeho prosince, takze to vyslo presne po roce. Jinak to byl muj prvni cyklus Clotilu - ovu jsem udajne predtim taky nemela, cykly pres 40 dni atd. Nevim, kolik jsem mela folikulu, me doktor na zadnou prohlidku nepozval![]()
V prosinci jsem se ale zarekla ze to vyjde
urco ti to ted klapne, verim v to!!!kazdy den jsem poctive cvicila podle Mojzisove, pila kontryhel a vic tyden pred tim ‚osudovym sexem‘ nic nebylo, tj. spermijky byly pekne nashrmazdeny
moonki: ja mam ted uz 7 kolo closilu!!!al. kazdy doktor je jinej..jeden rika ze.max 3 cykly deuhej zase jinak…a myslim ze kdybych chtela da mi jeste dalsi kolo ![]()
verunka: tak veru poslusne hlasim ze dnes jsem na to vlitla a cipek jsem teda nahmatala ale musim konstatovat ze to.byla fuska asi mam kratkej prst haha a ty treba jeste kratsi proto ho nemuzes najit
![]()
Andy a jak by si to popsala co si nahmatala jak je to asi velký? ![]()
Veru: no je to vylozene hrbolek uplne hluboko na konci a je docela velikej a celkem mekej…ale je fakt az hluboko proto ho asi nemuzes nahmatat..ale urcite ho mas
. to jsem si jista ![]()
ja jsem dneska po inseminaci pate a posledni..tak se valim a odpocivam
@andys5 píše:
Veru: no je to vylozene hrbolek uplne hluboko na konci a je docela velikej a celkem mekej…ale je fakt az hluboko proto ho asi nemuzes nahmatat..ale urcite ho mas![]()
. to jsem si jista
Andy, moc drzim palce at to vyjde!!!
@andys5 píše:
Veru: no je to vylozene hrbolek uplne hluboko na konci a je docela velikej a celkem mekej…ale je fakt az hluboko proto ho asi nemuzes nahmatat..ale urcite ho mas![]()
. to jsem si jista
díky
budu lovit jinak já jsem přesvědčena že to už klape
musí ![]()