Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
13.1.13 10:28
Já mám 5. - 9. :-) a tentokrát zvýšenou dávku. Mě už jen po tom jednom clostilu denně nebylo hej a měla jsem strašný návaly, tak se úplně hrozim, co přijde teď :-D
@Luckaaaa píše:
Jane Veru ja taky brala 5-9 ale doktor mi rekl 3-7 ( ja jsem si to sama preordinovala, protoze jsem se bala, ze budu ovulovat moc brzy a potrebovala jsem, aby tu manzel uz byl :lol: ) Myslim ze nekdo bere od 3 nekdo od 5.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.1.13 10:32

@petruska131 Peto tak to ti naprosto rozumim, ja mela takove navaly horka a poceni, ze sem si pripadala jak v prechodu :D kdyz to na me prislo, musela jsem si sednout a dychat, cela sem zrudla a byla jsem zrala na sprchu. Dvojnasobnou davku jsem nemela.

Jedna kamaradka ale taky brala zvysenou davku a priznaky ji zustaly stejne jako pri polovicni, tak se neboj!!! Nezapomen, ze par navalu za to stoji ;)

Moc moc drzim palecky at to tentokrat vyjde!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.1.13 10:38
Moc ti děkuju Lucí :-* zrovna nedávno jsem si tady pročítala úplný začátek, kdy si se přidala do téhle skupiny a jak si se clostíku bála a jak se ti to hned podařilo :-) to je super :-) a jak jste se snažili dlouho? Mám dojem, že rok a půl, že? No u nás já už to ani nepočítám. Je teda fakt, že my jsme byli bez šance, protože já neměla vůbec ovu. Pak až po tom prvním clostíku, ale tam jsem taky moc šancí neměla, protože jsem měla jen jeden folík :-/ po druhém kole clostilu už uvu nebyla, tak snad teď bude pořádná :-D a více folíků :-D Už se nemůžu dočkat :zed: ale jak říkáš, určitě to za to stojí :-)
@Luckaaaa píše:
@petruska131 Peto tak to ti naprosto rozumim, ja mela takove navaly horka a poceni, ze sem si pripadala jak v prechodu :D kdyz to na me prislo, musela jsem si sednout a dychat, cela sem zrudla a byla jsem zrala na sprchu. Dvojnasobnou davku jsem nemela.

Jedna kamaradka ale taky brala zvysenou davku a priznaky ji zustaly stejne jako pri polovicni, tak se neboj!!! Nezapomen, ze par navalu za to stoji ;)

Moc moc drzim palecky at to tentokrat vyjde!!! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.1.13 10:54
@Mooonki píše:
Holky chtěla bych se zeptat, kolik cyklů za sebou jste braly Clostil než vám doktor řekl, že teď to chce pauzu? Jinak vám všem stále držím palce a spolubojuju ;)

Ahoj mě hned po prvním kole… Tři měsíce pauzu. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.1.13 10:58

Lucii a ty jsi po kolika cyklech otěhotněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
13.1.13 11:17

Ahoj holky!
Ja mam dnes 12DC a boli me jak pri zanetu mocovych cest. Myslite si, ze to mam zanet nebo ovu? Dik za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.1.13 11:23
Ahoj :-) no já to tak měla taky, pak byla hned ovu, přestalo to, ale asi za týden jsem měla zánět močáku :-D Takže nevím zda ty to máš k ovu či ne :-)
@Jolek píše:
Ahoj holky!
Ja mam dnes 12DC a boli me jak pri zanetu mocovych cest. Myslite si, ze to mam zanet nebo ovu? Dik za tipy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.1.13 12:03

@petruska131 No my jsme se snazili od lonskeho prosince, takze to vyslo presne po roce. Jinak to byl muj prvni cyklus Clotilu - ovu jsem udajne predtim taky nemela, cykly pres 40 dni atd. Nevim, kolik jsem mela folikulu, me doktor na zadnou prohlidku nepozval :(

V prosinci jsem se ale zarekla ze to vyjde :) kazdy den jsem poctive cvicila podle Mojzisove, pila kontryhel a vic tyden pred tim ‚osudovym sexem‘ nic nebylo, tj. spermijky byly pekne nashrmazdeny :)

urco ti to ted klapne, verim v to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.1.13 12:22
No…já v to také doufám, ale já už v to doufám takovou dobu, že už to snad ani nečekám :-D Takže Mojžíšová s kontryhelem :-D ok :-D dneska se do tý Mojžíšový pustím :-)
@Luckaaaa píše:
@petruska131 No my jsme se snazili od lonskeho prosince, takze to vyslo presne po roce. Jinak to byl muj prvni cyklus Clotilu - ovu jsem udajne predtim taky nemela, cykly pres 40 dni atd. Nevim, kolik jsem mela folikulu, me doktor na zadnou prohlidku nepozval :(

V prosinci jsem se ale zarekla ze to vyjde :) kazdy den jsem poctive cvicila podle Mojzisove, pila kontryhel a vic tyden pred tim ‚osudovym sexem‘ nic nebylo, tj. spermijky byly pekne nashrmazdeny :)

urco ti to ted klapne, verim v to!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
13.1.13 22:02

:pankac: moonki: ja mam ted uz 7 kolo closilu!!!al. kazdy doktor je jinej..jeden rika ze.max 3 cykly deuhej zase jinak…a myslim ze kdybych chtela da mi jeste dalsi kolo ;-)

verunka: tak veru poslusne hlasim ze dnes jsem na to vlitla a cipek jsem teda nahmatala ale musim konstatovat ze to.byla fuska asi mam kratkej prst haha a ty treba jeste kratsi proto ho nemuzes najit :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
2605
14.1.13 14:01

Andy a jak by si to popsala co si nahmatala jak je to asi velký? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
14.1.13 16:50

Veru: no je to vylozene hrbolek uplne hluboko na konci a je docela velikej a celkem mekej…ale je fakt az hluboko proto ho asi nemuzes nahmatat..ale urcite ho mas :-) ;-). to jsem si jista :-)

ja jsem dneska po inseminaci pate a posledni..tak se valim a odpocivam

• Citovat
  • Upravit
137
14.1.13 17:37
@andys5 píše:
Veru: no je to vylozene hrbolek uplne hluboko na konci a je docela velikej a celkem mekej…ale je fakt az hluboko proto ho asi nemuzes nahmatat..ale urcite ho mas :-) ;-). to jsem si jista :-)ja jsem dneska po inseminaci pate a posledni..tak se valim a odpocivam

Andy, moc drzim palce at to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
14.1.13 20:56

Lucooo moc dekuuuuju :-*

• Citovat
  • Upravit
2605
14.1.13 22:24
@andys5 píše:
Veru: no je to vylozene hrbolek uplne hluboko na konci a je docela velikej a celkem mekej…ale je fakt az hluboko proto ho asi nemuzes nahmatat..ale urcite ho mas :-) ;-). to jsem si jista :-)ja jsem dneska po inseminaci pate a posledni..tak se valim a odpocivam

díky ;) budu lovit jinak já jsem přesvědčena že to už klape ;) musí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová