Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix píše:
Sedni si na bobek, samozřejmě hanbatá, teda aspoň dole, pořádně nohy do stran, ale ne že si z toho lehneš na záda, vstič si ten nejdelší prst na ruce a vevnitř hledej něco kulatého s malym otvorem
Husty!!!
A to se dela proc???
@Luckaaaa píše:
Husty!!!A to se dela proc???
Toto se často používá při prstíčkové metodě… teda myslim že jsem o tom četla. Teda sperma dotlačit tam kde má bejt.
Anix: hahahhahahahaha teda jako se řežu, že mi tečou slzy vy mi dáváte s tou verči metodou ja to snad budu muset vyzkoušet fakt. tak ja myslim, že je Veru jasné, že to nemá hledat přes džíny vid Veru ![]()
Nefa: čéče jsem se koukala na ten pregnitude a vubec to skoro nikde nemužu najít v češtině..všude je to max. v angličtině…to tady u nas ještě stopro nebude a podle mne o tom doktoři nemaji ani páru…Ale pokud by jsi ho sehnala brala bych ho taky:-)
Zkus si to vygooglovat pod nazvem inofolic, na slovensku to prodavaji pod timto nazvem, ono je to to same jak pregnitude, stejne slozeni vse. ja sem nasla i slovenskou lekarnu, ktera to posila i do cz a myslim, ze tam bylo i do ostatnich statu EU, sem do uk to vychazelo kolem 55 eur, a do cz kolem 20 eur. hodim ti linko
@andys5 píše:Anix: hahahhahahahaha teda jako se řežu, že mi tečou slzy vy mi dáváte s tou verči metodou ja to snad budu muset vyzkoušet fakt. tak ja myslim, že je Veru jasné, že to nemá hledat přes džíny vid Veru
Jj Andy nejsem až tak vylizana ![]()
Nefa: ok kouknu na to
veru: to mi je jasne to byla jen obr. legranda:-)
Veru: aha no tak to už nevím jak ti poradit..ja to snad kv. tobe zkusím taky a pak ti dam vedet ![]()