Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
28.12.12 14:36

:-D Andy kez by :-D a přísahám že jestli se to povede řeknu jednou o tetach Andrejkach :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
28.12.12 19:55

Hahaha tak jo veru!!

• Citovat
  • Upravit
2605
28.12.12 22:37

Andy jak to jde u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
29.12.12 10:30

Veru: ja jsem ted asi 11 den po iui nebo tak nejak tak cekam ms ma dorazit nekdy 1-2 pak mam jeste clostik 7 kolo kdyz.to nevyjde a posledni iui pak uz jen ivf

• Citovat
  • Upravit
2605
29.12.12 10:49

Třeba to klapne už teď jinak to ivf je větší šance na úspěch ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
29.12.12 16:05

Ano to je vetsi sance ale ja uz mam jen dva pokusy ivf a pokud se to nepovede tak pak uz nic neni :-( bojim se…jeden uz mi nevysel a to jsem mela dane dve embryjka..ted abych mela dva pokusy muzu si dat jen jedno embryjko na kazdy pokus a ta sance je vyssi kdyz se daji dve :-(

• Citovat
  • Upravit
2605
29.12.12 19:43

A co pak kdyby to zase neklaplo? pak to musíte hradit? To musí už klapnout :) neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
30.12.12 14:33

Veru: ano kdyz ty dva pokusy nevyjdou tak dalsi uz si musis plne hradit coz je teda v nasem pripade cca 30tisic..a na to nemam a i kdyby jsme meli tak manzel dal uz nechce dotoho investovat nic..pokud se to nepovede in neveri ze by se to nekdy povedlo a nechce dal uz to zkouset :-(

• Citovat
  • Upravit
2605
30.12.12 15:44

:-( Andy musí to klapnout neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
30.12.12 17:58
@andys5 píše:
Veru: ano kdyz ty dva pokusy nevyjdou tak dalsi uz si musis plne hradit coz je teda v nasem pripade cca 30tisic..a na to nemam a i kdyby jsme meli tak manzel dal uz nechce dotoho investovat nic..pokud se to nepovede in neveri ze by se to nekdy povedlo a nechce dal uz to zkouset :-(

Andy mam případ ve svém okolí že 5 let se snaha o mimčo, IUI a až poslední 4 IVF se povedl, ale oba měly zdravotní problém. I když na druhou stranu mi zrovna u nich přijde divné že až poslední pokus, jako kdyby to bylo cíléné a prostě z lidí tahali jen prachy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.12.12 19:21
@Anix píše:
Andy mam případ ve svém okolí že 5 let se snaha o mimčo, IUI a až poslední 4 IVF se povedl, ale oba měly zdravotní problém. I když na druhou stranu mi zrovna u nich přijde divné že až poslední pokus, jako kdyby to bylo cíléné a prostě z lidí tahali jen prachy :evil:

to je hrůza pokud to je pravda :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
31.12.12 12:50

Anix: ja taky znam jednu pani a ta byla na 5 IVF a ani jeden pokus nevyšel, dala za to asi 100tis. strašny :-( trošičku se obavam abych nebyla stejny připad. a Verčo když by to neklaplo tak už se to hradí plně a to třeba 30tis i víc za jeden pokus

• Citovat
  • Upravit
2605
31.12.12 14:41

Holky co myslíte clostik a alkohol zítra si beru první tabletu a nevim jestli raději napít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
31.12.12 17:26
@Veronikq píše:
Holky co myslíte clostik a alkohol zítra si beru první tabletu a nevim jestli raději napít. :)

Veru pořádně se ožer a znásilňuj ho celý Nový rok :jazyk: Jak na Nový rok tak po celý rok… A panáka i za mě… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
31.12.12 17:53

Anix zlato a nemůže to třeba nějak narušit účinek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová