Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andy kez by
a přísahám že jestli se to povede řeknu jednou o tetach Andrejkach
![]()
Veru: ja jsem ted asi 11 den po iui nebo tak nejak tak cekam ms ma dorazit nekdy 1-2 pak mam jeste clostik 7 kolo kdyz.to nevyjde a posledni iui pak uz jen ivf
Třeba to klapne už teď jinak to ivf je větší šance na úspěch ne?
Ano to je vetsi sance ale ja uz mam jen dva pokusy ivf a pokud se to nepovede tak pak uz nic neni
bojim se…jeden uz mi nevysel a to jsem mela dane dve embryjka..ted abych mela dva pokusy muzu si dat jen jedno embryjko na kazdy pokus a ta sance je vyssi kdyz se daji dve ![]()
A co pak kdyby to zase neklaplo? pak to musíte hradit? To musí už klapnout
neboj
Veru: ano kdyz ty dva pokusy nevyjdou tak dalsi uz si musis plne hradit coz je teda v nasem pripade cca 30tisic..a na to nemam a i kdyby jsme meli tak manzel dal uz nechce dotoho investovat nic..pokud se to nepovede in neveri ze by se to nekdy povedlo a nechce dal uz to zkouset ![]()
@andys5 píše:
Veru: ano kdyz ty dva pokusy nevyjdou tak dalsi uz si musis plne hradit coz je teda v nasem pripade cca 30tisic..a na to nemam a i kdyby jsme meli tak manzel dal uz nechce dotoho investovat nic..pokud se to nepovede in neveri ze by se to nekdy povedlo a nechce dal uz to zkouset
Andy mam případ ve svém okolí že 5 let se snaha o mimčo, IUI a až poslední 4 IVF se povedl, ale oba měly zdravotní problém. I když na druhou stranu mi zrovna u nich přijde divné že až poslední pokus, jako kdyby to bylo cíléné a prostě z lidí tahali jen prachy ![]()
@Anix píše:
Andy mam případ ve svém okolí že 5 let se snaha o mimčo, IUI a až poslední 4 IVF se povedl, ale oba měly zdravotní problém. I když na druhou stranu mi zrovna u nich přijde divné že až poslední pokus, jako kdyby to bylo cíléné a prostě z lidí tahali jen prachy
to je hrůza pokud to je pravda ![]()
Anix: ja taky znam jednu pani a ta byla na 5 IVF a ani jeden pokus nevyšel, dala za to asi 100tis. strašny
trošičku se obavam abych nebyla stejny připad. a Verčo když by to neklaplo tak už se to hradí plně a to třeba 30tis i víc za jeden pokus
Holky co myslíte clostik a alkohol zítra si beru první tabletu a nevim jestli raději napít. ![]()
@Veronikq píše:
Holky co myslíte clostik a alkohol zítra si beru první tabletu a nevim jestli raději napít.
Veru pořádně se ožer a znásilňuj ho celý Nový rok
Jak na Nový rok tak po celý rok… A panáka i za mě… ![]()