Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petruska131 píše:
Ahojky, tak hlásím, že už třetí den zpoždění, ale určitě to nebude těhotenství podle mě :-/ To by jedině muselo klapnout při tom prvním kole, protože při druhém nebyla ovulace… Zkusim si udělat test, ale asi je ještě brzy, že?
Pokud už máš zpoždění tak by nemělo být brzy ale tak akorát, si teda myslim, nebo se vykašli na test a po Novém roce si zajdi k lékaři. ![]()
@Anix píše:
Pokud už máš zpoždění tak by nemělo být brzy ale tak akorát, si teda myslim, nebo se vykašli na test a po Novém roce si zajdi k lékaři.
@Anix a teď sem si ale vzpomněla, že to je blbost, protože jsem to vlastně po první dávce dostala…tak nic ![]()
@petruska131 píše:
@Anix a teď sem si ale vzpomněla, že to je blbost, protože jsem to vlastně po první dávce dostala…tak nic
Nemysly nato… Ono to nějak dopadne.
Ahoj holcicky,
chci se zeptat nevíte co pomůže na spermie prý nějaký vitamín? chci aby zobal něco…
o
@Veronikq píše:
Ahoj holcicky,chci se zeptat nevíte co pomůže na spermie prý nějaký vitamín? chci aby zobal něco…
![]()
o
Nazdárek Veru… myslim že je veřejně známo zdravá strava, bez alkoholu a podle mě prášky na lepší sperma asi není. Jak se jinak máš? Co Vánoce? ![]()
Anix mám se fajn akorát ty svátky letos trávím pracovně a co Ty co rodina na miminko těší se fajn?
slyšela jsem že nějaký vitamín ale ted právě nevim ![]()
@Veronikq píše:
Anix mám se fajn akorát ty svátky letos trávím pracovně a co Ty co rodina na miminko těší se fajn?slyšela jsem že nějaký vitamín ale ted právě nevim
U nás Vánoce pěkný, to víš, už se to začlo plánovat, až mě z toho šla hlava kolem a největší problém - nechceme znát pohlaví a obě bábi nasraný že jedna nebude moct pléct a druhá nakupovat
Obě švagrovky mají kluky 18 a 23 let takže chtí jen holku, no prostě blázinec ![]()
Veru: v jinych diskuzich o tech vitaminech hodne pisou tak si najed na spatny spermio atd… uz jsem na to taky koukala…al moc toho neni myslim zynek. selen atd… ale tam s dozvis vic..i kdyz jestli to pomaha kdo vi…jinak j jsem dneska 9 den po 4 iui ale vubec nedoufam nejak na to ani nemyslim
Ahoj holky, tak já jsem byla 21.12. na injekci pregnylu a velikost foliculu 16mm, doktorka se tvářila, že je to naprosto normální a v pohodě,,, pregnyl mi píchla v pátek, ale řekla abychom měli styl až za dva dny… v neděli… což mi bylo divné, tak jsme se snažili i v sobotu… teď jsme si dělala testík a zjistila jsem, že pregnyl už mám z těla pryč, přes den mě pobolívávají prsa, a v noci je to horší, hrozně se mi napínají… myslíte, že je to jen reakce na clostil a pregnyl? Protože já tyto bolesti nikdy neměla… co si o tom myslíte?
petruska131: ahojky, tak co jak jsi na tom? dorazila, nebo se objevily // ![]()
1985: ahojda a jak válčíš ty? copak je u Tebe nového, sílí ta druhá čárka?
@VerunkaS píše:
petruska131: ahojky, tak co jak jsi na tom? dorazila, nebo se objevily //
ahoky, no ještě ano MS a ani //, takže to dopadne tak, že za budu muset na agolutin, na vyvolání
Já nevim, co to se mnou teda je, když na mě nefunguje už ani ten clostík ![]()
@Anix tak to bylo opravdu od Tebe na te poště tak ještě jednou moc díky…
![]()
@Veronikq píše:
@Anix tak to bylo opravdu od Tebe na te poště tak ještě jednou moc díky…![]()
Drogy na poště ![]()