Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix píše:
ZMĚN GYNEKOLOGA!!! Tvoje rádoby zatim neplodnost může bejt způsobena i jinou příčinou a prášky to nezachrání. Promiň za todle, je to drsný ale je to tak.
@Anix píše:
ZMĚN GYNEKOLOGA!!! Tvoje rádoby zatim neplodnost může bejt způsobena i jinou příčinou a prášky to nezachrání. Promiň za todle, je to drsný ale je to tak.
Já byla taky na prucghodnosti protože sem ovulovala někdy 25 DC někdy už 10DC a někdy vubec…ale byla sem pruchodná prej
…ale tím nic nezkazíš…doktor mi řekl, že po pruchodnosti je větší šance
![]()
@1985 píše:
Já byla taky na prucghodnosti protože sem ovulovala někdy 25 DC někdy už 10DC a někdy vubec…ale byla sem pruchodná prej…ale tím nic nezkazíš…doktor mi řekl, že po pruchodnosti je větší šance
![]()
Rok jsme se snažili s manžou o mimčo, po roce návštěva gynekologa, manžel do 2 týdnů na spermio, ten vyšel na výbornou, a já do 10 dní ležela v nemocnici na laparo, měla jsem tam srůsty jako kr… které utz nelze zjistit, vše vyčištěno, pak 3 měsíce čekačka jak to budu dostávat, v srpnu nasazen clostík, měření po první dávce prý nemá cenu, další měření 18.10, prej už bylo pozdě, folík ko. byla jsem 13DC. Další měsíc 19.11 Jste TĚHOTNÁ… Nechápu jak Tě můžou léčit 2 roky. Odkud jsi?
@Anix píše:
Rok jsme se snažili s manžou o mimčo, po roce návštěva gynekologa, manžel do 2 týdnů na spermio, ten vyšel na výbornou, a já do 10 dní ležela v nemocnici na laparo, měla jsem tam srůsty jako kr… které utz nelze zjistit, vše vyčištěno, pak 3 měsíce čekačka jak to budu dostávat, v srpnu nasazen clostík, měření po první dávce prý nemá cenu, další měření 18.10, prej už bylo pozdě, folík ko. byla jsem 13DC. Další měsíc 19.11 Jste TĚHOTNÁ… Nechápu jak Tě můžou léčit 2 roky. Odkud jsi?
@petruska131 píše:
No fakt mimo clostilu a folikulometrie se mnou nikdo nic nedělalani ten spermiogram přitelovi mi nenavrhli
Jsem z Loun…
Zažádej si aby ti gynekolog aspoň napsal žádanku na spermiogram pro přítele, a zkus se ho zeptat na tu laparoskopii. S tim už nic nezkazíš po 2 letech
@Anix píše:
Zažádej si aby ti gynekolog aspoň napsal žádanku na spermiogram pro přítele, a zkus se ho zeptat na tu laparoskopii. S tim už nic nezkazíš po 2 letech
Souhlasím…my měli spermiogram hotový do týdne ale boužel nám ujistili chybu tady…ale to je jiná kapitola..:-))
@petruska131 píše:
Já mám teda hlavně i zjištěno, že jsem neměla vůbec ovu…celou dobu
Ahoj Petrusko, já si myslím, že po takové dlouhé době by už to asi mělo směřovat k té laparoskopii. Aby lékař „fyzicky“ zjistil stav, co říkáte holky? ![]()
@Mooonki píše:
Ahoj Petrusko, já si myslím, že po takové dlouhé době by už to asi mělo směřovat k té laparoskopii. Aby lékař „fyzicky“ zjistil stav, co říkáte holky?
Ahojky holky po delsi dobe jsem s na vas prisla mrknout..u mne stale nic noveho…nejak jsem to uz prestala resit a i na to myslet a proto sem moc uz nechodiim..je to furt dokola a trva to uz siiilene dlouho…ted jsem po 6 kole clostiku a v pondeli jdu na mereni folikulu pak mozna 4 iui…nevim ale je mi to snad uz i jedno
tak se mejte krasne vsem z celeho srdce preji // a kraaaasne vanoce…
Ahoj holky jdu si k vám pro radu…mám ovu testy doma dneska sem 14DC brala sem ten clostík…pozitivní ovu test sem měla 11DC a ten den mi i teplota klesla na 36.5 myslela, že je to ovu ale potom už tetsy teda slábli a dneska 14DC mám opět pozitivní test ovu…jak je to možný?
máte stím někdo skušenost? přece nemužou být dvě ovu po sobě s doudením odstupem ne?
…děkují
Ahoj mě po dvou a pul letech a užívání Duphastonu dali v CAR clostilbegyt a brala jsem 3-8DC a 17-26DC Duphaston. Třetí cyklus se nám podařilo konečně otěhotnět, ale ten poslední měsíc jsem tomu vůbec nevěřila, že bych mohla být. Boleli mě hodně prsa, před užíváním clostilbegytu mě před MS nebolela ani jsem neměla bolestivou ovu. Tu jsem při clostilbegytu cítila a zhruba 14dní před MS začala bolet prsa a tak 4-5 dní před MS přestala. Třetí měsíc bolela stále nepřestávala bolet a byla pěkně nalitá a napnutá a hrozně moooooc citlivá.. A když jsem měla den zpoždění udělala jsem test a byly tam dvě pěkné tlustice.
Mimíšek se má narodit na konci července ![]()
@Vávuška1 píše:
Ahoj mě po dvou a pul letech a užívání Duphastonu dali v CAR clostilbegyt a brala jsem 3-8DC a 17-26DC Duphaston. Třetí cyklus se nám podařilo konečně otěhotnět, ale ten poslední měsíc jsem tomu vůbec nevěřila, že bych mohla být. Boleli mě hodně prsa, před užíváním clostilbegytu mě před MS nebolela ani jsem neměla bolestivou ovu. Tu jsem při clostilbegytu cítila a zhruba 14dní před MS začala bolet prsa a tak 4-5 dní před MS přestala. Třetí měsíc bolela stále nepřestávala bolet a byla pěkně nalitá a napnutá a hrozně moooooc citlivá.. A když jsem měla den zpoždění udělala jsem test a byly tam dvě pěkné tlustice.Mimíšek se má narodit na konci července
U mě zabrali jen 2 dávky clostíku a mimčo začátek července - jsme na tom skoro stejně ![]()