Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
1.12.12 06:18

Ahoj holky, nedalo mi to. Celý týden testuju, jak divá až do včerejšího dne bílo. V pátek byl na testu malý náznak a dnes je druhá čárka krásně viditelná bez hledání. Testla jsem po prvním braní Clostíku, dnes jsem 27 DC. (Cyklus 28 dní) :oops: 5 prášků (5-9 DC) mi po roce a půl pomohlo. Neměla jsem ovulaci. Ještě se neraduji úplně, ale vypaadá to docela dost nadějně. Uvidíme.
Vám ze :srdce: přeji také //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
1.12.12 07:38
Jééé, tak to moooc gratuluju :-) já už dojela druhou dávku clostíku, tak kéž by :-)@klarucha píše:
Ahoj holky, nedalo mi to. Celý týden testuju, jak divá až do včerejšího dne bílo. V pátek byl na testu malý náznak a dnes je druhá čárka krásně viditelná bez hledání. Testla jsem po prvním braní Clostíku, dnes jsem 27 DC. (Cyklus 28 dní) :oops: 5 prášků (5-9 DC) mi po roce a půl pomohlo. Neměla jsem ovulaci. Ještě se neraduji úplně, ale vypaadá to docela dost nadějně. Uvidíme.
Vám ze :srdce: přeji také //.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
1.12.12 08:17

@petruska131 :mavam: Strašně moc Ti to přeju. Pouze věř, že to vyjde ani naokamžik nepochybuj a uvidíš ;) Já ani nevěřila, když jsem to viděla, nemyslela jsem si, že by se mohlo zadařit hned první měsíc a to jsem Clostilbegyt nasadila hned ani jsem nečekala na MS. No ale radovat se budu až uslyším od Dr., že je vše v pořádku. I když těď to mám chuť vykřičet do světa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.12.12 09:02

Ahojky,

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
1.12.12 10:05
To ti věřím :-) mě doktor teda řekl, že u mě je to běh na dlouhou trať a že bude zázrak, když otěhotním normální cestou, tak si s přítelem přejem, aby se ten zázrak stal :-)@klarucha píše:
@petruska131 :mavam: Strašně moc Ti to přeju. Pouze věř, že to vyjde ani naokamžik nepochybuj a uvidíš ;) Já ani nevěřila, když jsem to viděla, nemyslela jsem si, že by se mohlo zadařit hned první měsíc a to jsem Clostilbegyt nasadila hned ani jsem nečekala na MS. No ale radovat se budu až uslyším od Dr., že je vše v pořádku. I když těď to mám chuť vykřičet do světa :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
1.12.12 10:06
Jupííí :dance: no tak to mám radost a přeju hodně štěstíčka a zdravíčka :hug:
@jobo píše:
Ahojky, tak výsledky dopadli dobře :dance: :dance: Čekáme chlapečka :srdce: Tak budeme mít doma páreček :lol: Ale ty nervy to nikomu nepřeji. Mějte se krásně :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
1.12.12 11:09

@petruska131 Ale i zázraky se přeci dějí :kytka: Clostík je taky pro hodně snažilek zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.12.12 12:01
@jobo píše:
Ahojky, tak výsledky dopadli dobře :dance: :dance: Čekáme chlapečka :srdce: Tak budeme mít doma páreček :lol: Ale ty nervy to nikomu nepřeji. Mějte se krásně :hug:

JOBooooo no to je dost že ses taky ozvala… to je jedině dobře že je vše v pořádku :potlesk: A to už takhle vám řekli že to bude chlapeček? Kdy přesně máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.12.12 18:10

Ahoj

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
1.12.12 21:41

Jobo super..vyborne zpravy!!!moooc gratuluju…ja jsem deska 11den po iui a uz mi zacina bolet bricho.tak ze to zase. prijde ta mrcha:( no jo no ja uz ani nedoufam

• Citovat
  • Upravit
4607
1.12.12 21:55
@andys5 píše:
Jobo super..vyborne zpravy!!!moooc gratuluju…ja jsem deska 11den po iui a uz mi zacina bolet bricho.tak ze to zase. prijde ta mrcha:( no jo no ja uz ani nedoufam

Andy neplaš… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.12.12 09:42

Ahoj

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
2.12.12 17:59

Holky moje to by bylo fajnnn

• Citovat
  • Upravit
2605
4.12.12 19:59

Andy moc moc přeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
4.12.12 20:01

Jobo tak to je boží ;) bude to kluk jako buk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová