Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nedalo mi to. Celý týden testuju, jak divá až do včerejšího dne bílo. V pátek byl na testu malý náznak a dnes je druhá čárka krásně viditelná bez hledání. Testla jsem po prvním braní Clostíku, dnes jsem 27 DC. (Cyklus 28 dní)
5 prášků (5-9 DC) mi po roce a půl pomohlo. Neměla jsem ovulaci. Ještě se neraduji úplně, ale vypaadá to docela dost nadějně. Uvidíme.
Vám ze
přeji také //.
@petruska131
Strašně moc Ti to přeju. Pouze věř, že to vyjde ani naokamžik nepochybuj a uvidíš
Já ani nevěřila, když jsem to viděla, nemyslela jsem si, že by se mohlo zadařit hned první měsíc a to jsem Clostilbegyt nasadila hned ani jsem nečekala na MS. No ale radovat se budu až uslyším od Dr., že je vše v pořádku. I když těď to mám chuť vykřičet do světa ![]()
@jobo píše:
Ahojky, tak výsledky dopadli dobře![]()
Čekáme chlapečka
Tak budeme mít doma páreček
Ale ty nervy to nikomu nepřeji. Mějte se krásně
@petruska131 Ale i zázraky se přeci dějí
Clostík je taky pro hodně snažilek zázrak ![]()
@jobo píše:
Ahojky, tak výsledky dopadli dobře![]()
Čekáme chlapečka
Tak budeme mít doma páreček
Ale ty nervy to nikomu nepřeji. Mějte se krásně
JOBooooo no to je dost že ses taky ozvala… to je jedině dobře že je vše v pořádku
A to už takhle vám řekli že to bude chlapeček? Kdy přesně máš termín?
Jobo super..vyborne zpravy!!!moooc gratuluju…ja jsem deska 11den po iui a uz mi zacina bolet bricho.tak ze to zase. prijde ta mrcha:( no jo no ja uz ani nedoufam
@andys5 píše:
Jobo super..vyborne zpravy!!!moooc gratuluju…ja jsem deska 11den po iui a uz mi zacina bolet bricho.tak ze to zase. prijde ta mrcha:( no jo no ja uz ani nedoufam
Andy neplaš… ![]()