Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix píše:
Takže milé dámy… 18.10 jsem byla na měření folíků, bylo nám řečeno že jsme to prošvihli, folík už byl prasklý. Dnes jsem 45DC, bolesti v podbřišku tak jsem odpoledne vyprazila na gyndu. Mam cystu, to je ta sviňucha co mě bolí ale navíc JSME TĚHOTNÝSice hrozně krátce ale je to tam. nějakej ten váček a něco kolem, nevim nevyznam se tom. Mam za sebou 2 dávky clostíku a teďka todle… Nato že mam na sobotu naplánovanou párty, v sobotu je mi přesně 30 let, jsem si lepší dárek přát nemohla. A manžel ten sud zvládne i za mě
@Anix píše:
Takže milé dámy… 18.10 jsem byla na měření folíků, bylo nám řečeno že jsme to prošvihli, folík už byl prasklý. Dnes jsem 45DC, bolesti v podbřišku tak jsem odpoledne vyprazila na gyndu. Mam cystu, to je ta sviňucha co mě bolí ale navíc JSME TĚHOTNÝSice hrozně krátce ale je to tam. nějakej ten váček a něco kolem, nevim nevyznam se tom. Mam za sebou 2 dávky clostíku a teďka todle… Nato že mam na sobotu naplánovanou párty, v sobotu je mi přesně 30 let, jsem si lepší dárek přát nemohla. A manžel ten sud zvládne i za mě
takže ti taky dělali po ovulaci vnitřkem UZ?
@petruska131 píše:
takže ti taky dělali po ovulaci vnitřkem UZ?
Já byla v říjnu v 13DC na UTZ, folíky tam byly ale už prasklé a včera jsem šla na gyndu páč už jsem byla 45DC
Cau holky tak jdu zitra na 3 inseminaci a pokud to nevyjde tak bude posledni 6 kolo clostiku a pak pry dostanu jine prasky..sice pry na mou ovulku funguji perfektne ale netehotnim tak pry vyzkousime jine leky
@andys5 píše:
Cau holky tak jdu zitra na 3 inseminaci a pokud to nevyjde tak bude posledni 6 kolo clostiku a pak pry dostanu jine prasky..sice pry na mou ovulku funguji perfektne ale netehotnim tak pry vyzkousime jine leky
ANDY.- tvoje tělo mi začíná být záhadou, oba jste OK, clostík zabírá a stejně žádné těhu. Nezkoušela si jiné metody než je klasická medicína? ![]()
@Anix píše:
Já byla v říjnu v 13DC na UTZ, folíky tam byly ale už prasklé a včera jsem šla na gyndu páč už jsem byla 45DC
gratuluji, sama sis test nedělala? to muselo být překvapení ![]()
Můžu se zeptat, jak dr. poznal, že folíky opravdu praskly, kdyžs byla na UTZ na měření? Já mám totiž taky pocit, že mi praskl ještě před měřením, dle příznaků i dle BT teploty, ale dr. mi nic neřekl…a ještě 2 tam zbyly, ty pak zanikly..ale nemám jistotu, že ten 1 opravdu praskl…
@Shereen píše:
gratuluji, sama sis test nedělala? to muselo být překvapení
Můžu se zeptat, jak dr. poznal, že folíky opravdu praskly, kdyžs byla na UTZ na měření? Já mám totiž taky pocit, že mi praskl ještě před měřením, dle příznaků i dle BT teploty, ale dr. mi nic neřekl…a ještě 2 tam zbyly, ty pak zanikly..ale nemám jistotu, že ten 1 opravdu praskl…
Test jsem si nedělala protože skoro po 2 letech snažení mě přešla mánie při jakémkoli zpoždění se testovat. Že byl folík prasklý poznala podle vaginálního ultrazvuku, ale muselo tam ještě něco bejt když se nám podařilo otěhotnět. Jsem stále z toho krapet mimo a furt mi to nějak nedochází…
Ano, mě právě taky dělal vaginální UTZ, ale jak to poznala ta tvá dr., že praskl, když už tam nebyl?
Po 2 letech, tak to je opravdu vytoužené a zasloužené
![]()
@Shereen píše:
Ano, mě právě taky dělal vaginální UTZ, ale jak to poznala ta tvá dr., že praskl, když už tam nebyl?
Po 2 letech, tak to je opravdu vytoužené a zasloužené![]()
Mě mudr. řekla, myslim že i já to viděla taková černá skvrna na utz, prostě zbytek po tom folíku, jestli nějaký váček nebo něco ale z lékařského hlediska ti to nevysvětlim.
Holky tomu se rika tzv. zlute telisko nebo tak nejak je t obal z toho vajicka..ktery tam asi skrz utz videli..jinak anikx to je coooo taky to vubec nedokazeme pochopit..proste vsechno mame ok clostik funguje na 1* foliky nam ukazkove..sliznici taky..manzel spermie cimdal lepsi ale proste nejde to a nejde…jinak piju jen byliny a femigard kapky chvilku jsem cvicila mojzisku ale jsem lina a tak jsem se na to. vybodla
…jeste jsen uvazovala o akupunkture ale nechce se mi vuubec do toho vrazet tolik penez kdyz. nevim jestli to opravdu funguje
Holky, měli jste některá po dobrání prvního Clostíku citlivé a zrudlé bradavky? Nikdy v životě jsem to tak něměla…
Jsem 17DC.
@klarucha já za sebe můžu říct, že citlivější bradavky po ovu mám po 1. dobrání clostíku taky. ![]()
@Shereen Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama.
Ani nevím, kdy OVU proběhla a pokud vůbec byla. To bude překvapení… A myslíš, že ty citlivé bradavky jsou tím Clostíkem a nebo právě ovulací? ![]()
Mě obvykle bolí těsně po ovulaci a pak už přestanou, teď po clostíku to trvá trochu déle, ale už jsou jen citlivé a nebolí. ![]()
@Shereen Tak děkuji. Ať si klidně bolí a rudnou, když to bude z určitého důvodu
Ty užíváš Clostík, také první měsíc?
Ano, první a poslední. Dr. to se mnou vzdává a definitivně mě odkázal na CAR, přítel má totiž hodně špatné spermie, tak do mě asi nechce zbytečně ládovat hormony, když šance na přirozené otěhotnění je opravdu mizivá.