Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
22.11.12 20:01

Ahoj holky tak jak valcite moc Vám přeji všem co nejdřív mimi. :)
Andy coTy zlato něco nového??
Anix a co Ty zlato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
23.11.12 16:49
@Veronikq píše:
Ahoj holky tak jak valcite moc Vám přeji všem co nejdřív mimi. :)
Andy coTy zlato něco nového??
Anix a co Ty zlato?

Nooo Veru kde se flákáš? Ti odpojili připojení na net? Andy byla na další insiminaci a já jsem těhotná, i přesto že mi mudr. na měření folíků řekla že jste to prošvihli, ovulka už byla fuč(říjen) tak mi v pondělí řekla že jsme v tom. Zítra mam párty, je mi přesně 30 let, takže to oslavim o vodě a manžel bude mít co dělat vypít ten sud piva sám :dance:

• Citovat
  • Upravit
1040
23.11.12 20:34

Holky, prosím, kolik měsíců v kuse jste braly ten Clostyl? a jak dlouhá pak má být pauza do dalšího kola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.11.12 22:48

Cau holkyyy cau veru…ano ano ja jsem po inseminaci 2 den furt dokola zadne. novinky…a moonki ja beru clostik uz ted po 5 a mam jeste pripraveny na 6 kolo pry se muze pul roku v kuse ale asi ne kazdy..no a ja pry budu pokracovat pak jinymi leky bez pauzy rikala dr..zda se mi to ted husty ..ale tak verim doktorce snad vi co dela

• Citovat
  • Upravit
2605
24.11.12 19:25

Anix : 8o gratuluji moooooc člověče :D :palec: :srdce: :kytka: ty jo no to boží!!! Kašli na alkohol ;) konečně :) a Andy tak moc moc ti to přeju :) net mám pořád v tel. Ale ten čas :/ jsem sice myslenkama od mimca ale pořád nic :+ domluvili jsme se doma že pokud nic do půl roku tak šup na uměle asi prvně inseminaci. Ale ten můj chce pořád přirozeně :) tak… To si mě Anix potěšila jen ať je vše o. k a Andysku doufám ze to už vyjde a co Nefa? Je vše o. k a? Holky jak chci miminko teď mi kamarádka bude každou chvilku rodit chlapečka a to když jsem se sem přihlásila byla ve druhém měsíci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.11.12 19:28
@Mooonki píše:
Holky, prosím, kolik měsíců v kuse jste braly ten Clostyl? a jak dlouhá pak má být pauza do dalšího kola?

ahoj já dostala clostik jen na jeden cyklus a tři měsíce pauza :/ nevim jestli skrz věk (23) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.11.12 12:54

Ahoj holky, tak jsem po dlouhe dobe tady, Anix velka gratulace :potlesk: :kytka: preju aby bylo vse ok. U me jinak nic noveho, porad clostik, ted sem mela 5 kolo, a pokud do mesice nic, tak asi inseminace. jinak se me prodlouzil cyklus z 23 na 33 dni, coz me moc netesi, ale ovu mam, tak aspon, ze tak. jinak jsem dosla o praci, takze je to taky mazec, vyhodili 6 lidi a ja mezi nema, a zachvili Vanoce, takze mam ze vseho obrovskou radost :evil:, tak doufam, ze se nam vsem postesti a k Vanocum, dostaneme krasne darecky v podobe //. Andys, preju aby se vam ta inseminace vydarila a ty nemusela na 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
26.11.12 09:48

Nefa a Veru mooccc děkuji no ja už vůbec nedoufám :-( Nefi ty už také jedeš 5 kolo clostíku..tak to jsem myslela, že jsem v tom sama kdo takhle dlouho clostíkuje :-) no jo snad nam to všem už jednou vyjde

• Citovat
  • Upravit
76
26.11.12 12:35

Neboj Andys, musis doufat, ze to vyslo a byt v klidu a nestresovat se, coz je asi nemozne :D. Jojo Andys, minuly tyden ve stredu jsem skoncila 5 kolo, a neni mi zrovna hej, uz to na me nejak vsechno doleha, sice mam pri clostiku ovu, ale porad nic, a nemyslim si, ze v prosinci v poslednim kole by se to povedlo. Takze jak sem psala asi po novem roce inseminace nebo nevim. Zacine se mi nejak znovu ukazovat akne, takze se bojim aby PCO nebylo zpatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
26.11.12 20:26

Nefa: to nechapu proc kdyz uz tak dlouho. clostikujes ti rovnou.tu iui neudelaji..tak jako to mam ja..preci jen se tim ta sance. zvysi

• Citovat
  • Upravit
2605
26.11.12 20:46

Holky chci taky iui co pro to musím udělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.11.12 21:02

No ona mi moje dr rekla, ze po te laparoskopii, chce zkusit clostik, jestli naskoci ovu, a pak po 3 kole, kdy naskocila ovu mi poslala dopis, ze kdyz do 6 kola neotehotnim, tak me chce videt zpatky v nemocnici a pred laparo mi rekla, ze kdyz se to nepovede s clostikem, tak jako dalsi bude iui, treba se se pletu, treba bude zase do me rvat nejake jine leky, ale pochybuju o tom, protoze sama mirekla, ze na to ze mi je 22 - skoro 23 :) tak mam docela velke problemy, a taky mi rekla, ze kdyz nepomuze iui, tak mi udela ifv, takze asi tak.,ale doufam, ze nebude potreba ani iui ani ifv, ted se poctive :hug: :lol: jinak Veru, nevim, zkus se na to zeptat dr, co ti vlastne ona rekla, po tom prvnim kole clostiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
27.11.12 09:23

Veru: no to musíš do CARU jinde iui nedelají…a halvně ti oni musí najít nějaký problém aby meli důvod ti jí udelat..Nefi: aha jen se divim, že tak dlouho te nechá clostíkovat bez IUI, že to IUI ti klidně mohli dělat už třeba po 4 kole clostíku …no mne po 6 kole taky prý dá jiné léky..bože co to bude zase za hnus…

• Citovat
  • Upravit
2605
27.11.12 11:14

Dr. Mi řekla že za tři měsíce teď nic raději pak mi dá další clostik možná.. Že tam nevidí nic krom toho že mám pomalé cykly ale nevim jako 65 dnů je dost a jestli ovu vůbec je tak kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
27.11.12 11:32

Veronik: teda máš to šílený ty cykly..v tom aby se čert vyznal

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová