Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Shereen píše:
Holky, tak mám za sebou své první měření folíku v prvním cyklu s clostíkem a urodily se 2 dominantní, takže jsem ráda, že vůbec reaguju. Sice ještě nejsou dost zralé na prasknutí, ale ve středu jdu znovu na folikulometrii a na pregnyl. Pak domácí snažení. Za jak dlouho po pregnylu asi folík praskne?
Ahoj, mně posledně doktorka taky píchla pregnyl a říkala, že do 36 h by to mělo proběhnout, tedy to prasknutí a doma „akce“ s manželem.
Čau holky mne píchali pregnyl před IUI jen poprve a další pokyusy mi sdělili, že je ho nedostatek a už ho píchat nebudou, že ho dávaji jen holkám před IVF byla jsem z toho docela zdrcená, protože kde je jistota, že folíky prasknou
nikde!! ( a pak se zybtečně dopuju Clostíkem)
To jsou zase nervičky, jsem 26 DC, zpozdí se, nezpozdí se…tento měsíc jsem se řídila už i dle Jonášovy metody početí. Švagrová na to nedá dopustit, ale toť je otázka, jaký to má skutečně „vliv“. ![]()
@Mooonki píše:
To jsou zase nervičky, jsem 26 DC, zpozdí se, nezpozdí se…tento měsíc jsem se řídila už i dle Jonášovy metody početí. Švagrová na to nedá dopustit, ale toť je otázka, jaký to má skutečně „vliv“.
Z toho si nic nedělej já jsem dneska 40DC a dle Mudr. mam týden ještě počkat… tak čekam a čekam. Ale test si NECHCI dělat!!! I tak by na něj mohlo být pozdě.
@Anix píše:
Z toho si nic nedělej já jsem dneska 40DC a dle Mudr. mam týden ještě počkat… tak čekam a čekam. Ale test si NECHCI dělat!!! I tak by na něj mohlo být pozdě.
EHM…brzo… ![]()
Holky, byla některá z vás na laparoskopii (vyšetření vaječníků)? jak to probíhá? budu ráda za nějaké info a zkušenosti.
@Mooonki píše:
Holky, byla některá z vás na laparoskopii (vyšetření vaječníků)? jak to probíhá? budu ráda za nějaké info a zkušenosti.
Ahoj, já byla 30.4… hlavně před zákrokem musíte mít chráněný nebo žádný sex…Mě nato nikdo neupozornil a dostala jsem sprďáka jako co kdybych byla těhu… Probíhá to úplně norálně, narkóza a trvá to cca. hodinku. Malá jizva v pupíku a 2 pod pupíkem. Odpoledne už mě hnali z postele. V nemocnici jsem byla týden.
@Anix píše:
Ahoj, já byla 30.4… hlavně před zákrokem musíte mít chráněný nebo žádný sex…Mě nato nikdo neupozornil a dostala jsem sprďáka jako co kdybych byla těhu… Probíhá to úplně norálně, narkóza a trvá to cca. hodinku. Malá jizva v pupíku a 2 pod pupíkem. Odpoledne už mě hnali z postele. V nemocnici jsem byla týden.
Díky za info
Jak to u tebe probíhalo po tom, když se rozhodlo, že půjdeš na laparoskopi - tedy za jak dlouho jsi tam šla? jaká byla čekací doba?
@Mooonki píše:
Díky za infoJak to u tebe probíhalo po tom, když se rozhodlo, že půjdeš na laparoskopi - tedy za jak dlouho jsi tam šla? jaká byla čekací doba?
Ahoj, já byla na zákroku v Plzni… v Mulačově nemocnici a myslim že to bylo do 2 týdnů… ale kdybych chtěla na Lochotín tak tam byla větší čekací doba ale neřeknu ti jaká. Todle by ti řekl gynekolog jak a kde se čeká ![]()
@Anix píše:
Ahoj, já byla na zákroku v Plzni… v Mulačově nemocnici a myslim že to bylo do 2 týdnů… ale kdybych chtěla na Lochotín tak tam byla větší čekací doba ale neřeknu ti jaká. Todle by ti řekl gynekolog jak a kde se čeká
Já totiž o té laparoskopii začínám uvažovat. Po novém roce mi to už doktorka asi nabídne jako další variantu toho co dál. Proto se tak zvědavě vyptávám ![]()
@Mooonki píše:
Já totiž o té laparoskopii začínám uvažovat. Po novém roce mi to už doktorka asi nabídne jako další variantu toho co dál. Proto se tak zvědavě vyptávám
Jen se ptej… rady tady nás všech jsou zadarmoooo ![]()
Takže milé dámy… 18.10 jsem byla na měření folíků, bylo nám řečeno že jsme to prošvihli, folík už byl prasklý. Dnes jsem 45DC, bolesti v podbřišku tak jsem odpoledne vyprazila na gyndu. Mam cystu, to je ta sviňucha co mě bolí ale navíc JSME TĚHOTNÝ
Sice hrozně krátce ale je to tam. nějakej ten váček a něco kolem, nevim nevyznam se tom. Mam za sebou 2 dávky clostíku a teďka todle… Nato že mam na sobotu naplánovanou párty, v sobotu je mi přesně 30 let, jsem si lepší dárek přát nemohla. A manžel ten sud zvládne i za mě ![]()
@Anix píše:
Takže milé dámy… 18.10 jsem byla na měření folíků, bylo nám řečeno že jsme to prošvihli, folík už byl prasklý. Dnes jsem 45DC, bolesti v podbřišku tak jsem odpoledne vyprazila na gyndu. Mam cystu, to je ta sviňucha co mě bolí ale navíc JSME TĚHOTNÝSice hrozně krátce ale je to tam. nějakej ten váček a něco kolem, nevim nevyznam se tom. Mam za sebou 2 dávky clostíku a teďka todle… Nato že mam na sobotu naplánovanou párty, v sobotu je mi přesně 30 let, jsem si lepší dárek přát nemohla. A manžel ten sud zvládne i za mě
No supéééér
moc moc gratuluju ![]()
@Anix píše:
Takže milé dámy… 18.10 jsem byla na měření folíků, bylo nám řečeno že jsme to prošvihli, folík už byl prasklý. Dnes jsem 45DC, bolesti v podbřišku tak jsem odpoledne vyprazila na gyndu. Mam cystu, to je ta sviňucha co mě bolí ale navíc JSME TĚHOTNÝSice hrozně krátce ale je to tam. nějakej ten váček a něco kolem, nevim nevyznam se tom. Mam za sebou 2 dávky clostíku a teďka todle… Nato že mam na sobotu naplánovanou párty, v sobotu je mi přesně 30 let, jsem si lepší dárek přát nemohla. A manžel ten sud zvládne i za mě
Gratuluju
gratuluju ![]()