Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1040
13.11.12 13:56
@Shereen píše:
Holky, tak mám za sebou své první měření folíku v prvním cyklu s clostíkem a urodily se 2 dominantní, takže jsem ráda, že vůbec reaguju. Sice ještě nejsou dost zralé na prasknutí, ale ve středu jdu znovu na folikulometrii a na pregnyl. Pak domácí snažení. Za jak dlouho po pregnylu asi folík praskne?

Ahoj, mně posledně doktorka taky píchla pregnyl a říkala, že do 36 h by to mělo proběhnout, tedy to prasknutí a doma „akce“ s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
13.11.12 15:00

Čau holky mne píchali pregnyl před IUI jen poprve a další pokyusy mi sdělili, že je ho nedostatek a už ho píchat nebudou, že ho dávaji jen holkám před IVF byla jsem z toho docela zdrcená, protože kde je jistota, že folíky prasknou :-( nikde!! ( a pak se zybtečně dopuju Clostíkem)

• Citovat
  • Upravit
1040
14.11.12 21:40

To jsou zase nervičky, jsem 26 DC, zpozdí se, nezpozdí se…tento měsíc jsem se řídila už i dle Jonášovy metody početí. Švagrová na to nedá dopustit, ale toť je otázka, jaký to má skutečně „vliv“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
14.11.12 22:47
@Mooonki píše:
To jsou zase nervičky, jsem 26 DC, zpozdí se, nezpozdí se…tento měsíc jsem se řídila už i dle Jonášovy metody početí. Švagrová na to nedá dopustit, ale toť je otázka, jaký to má skutečně „vliv“. ;)

Z toho si nic nedělej já jsem dneska 40DC a dle Mudr. mam týden ještě počkat… tak čekam a čekam. Ale test si NECHCI dělat!!! I tak by na něj mohlo být pozdě.

• Citovat
  • Upravit
Anix
14.11.12 22:48
@Anix píše:
Z toho si nic nedělej já jsem dneska 40DC a dle Mudr. mam týden ještě počkat… tak čekam a čekam. Ale test si NECHCI dělat!!! I tak by na něj mohlo být pozdě.

EHM…brzo… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1040
15.11.12 16:08
@Anix píše:
EHM…brzo… :jazyk:

DRŽÍM PALCÉÉÉ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
15.11.12 23:04

Holky, byla některá z vás na laparoskopii (vyšetření vaječníků)? jak to probíhá? budu ráda za nějaké info a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
16.11.12 10:30
@Mooonki píše:
Holky, byla některá z vás na laparoskopii (vyšetření vaječníků)? jak to probíhá? budu ráda za nějaké info a zkušenosti.

Ahoj, já byla 30.4… hlavně před zákrokem musíte mít chráněný nebo žádný sex…Mě nato nikdo neupozornil a dostala jsem sprďáka jako co kdybych byla těhu… Probíhá to úplně norálně, narkóza a trvá to cca. hodinku. Malá jizva v pupíku a 2 pod pupíkem. Odpoledne už mě hnali z postele. V nemocnici jsem byla týden.

• Citovat
  • Upravit
1040
18.11.12 23:24
@Anix píše:
Ahoj, já byla 30.4… hlavně před zákrokem musíte mít chráněný nebo žádný sex…Mě nato nikdo neupozornil a dostala jsem sprďáka jako co kdybych byla těhu… Probíhá to úplně norálně, narkóza a trvá to cca. hodinku. Malá jizva v pupíku a 2 pod pupíkem. Odpoledne už mě hnali z postele. V nemocnici jsem byla týden.

Díky za info :) Jak to u tebe probíhalo po tom, když se rozhodlo, že půjdeš na laparoskopi - tedy za jak dlouho jsi tam šla? jaká byla čekací doba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
19.11.12 02:26
@Mooonki píše:
Díky za info :) Jak to u tebe probíhalo po tom, když se rozhodlo, že půjdeš na laparoskopi - tedy za jak dlouho jsi tam šla? jaká byla čekací doba?

Ahoj, já byla na zákroku v Plzni… v Mulačově nemocnici a myslim že to bylo do 2 týdnů… ale kdybych chtěla na Lochotín tak tam byla větší čekací doba ale neřeknu ti jaká. Todle by ti řekl gynekolog jak a kde se čeká :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1040
19.11.12 19:32
@Anix píše:
Ahoj, já byla na zákroku v Plzni… v Mulačově nemocnici a myslim že to bylo do 2 týdnů… ale kdybych chtěla na Lochotín tak tam byla větší čekací doba ale neřeknu ti jaká. Todle by ti řekl gynekolog jak a kde se čeká :jazyk:

Já totiž o té laparoskopii začínám uvažovat. Po novém roce mi to už doktorka asi nabídne jako další variantu toho co dál. Proto se tak zvědavě vyptávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
19.11.12 21:31
@Mooonki píše:
Já totiž o té laparoskopii začínám uvažovat. Po novém roce mi to už doktorka asi nabídne jako další variantu toho co dál. Proto se tak zvědavě vyptávám ;)

Jen se ptej… rady tady nás všech jsou zadarmoooo :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anix
19.11.12 21:39

Takže milé dámy… 18.10 jsem byla na měření folíků, bylo nám řečeno že jsme to prošvihli, folík už byl prasklý. Dnes jsem 45DC, bolesti v podbřišku tak jsem odpoledne vyprazila na gyndu. Mam cystu, to je ta sviňucha co mě bolí ale navíc JSME TĚHOTNÝ :srdce: Sice hrozně krátce ale je to tam. nějakej ten váček a něco kolem, nevim nevyznam se tom. Mam za sebou 2 dávky clostíku a teďka todle… Nato že mam na sobotu naplánovanou párty, v sobotu je mi přesně 30 let, jsem si lepší dárek přát nemohla. A manžel ten sud zvládne i za mě :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1547
19.11.12 22:14
@Anix píše:
Takže milé dámy… 18.10 jsem byla na měření folíků, bylo nám řečeno že jsme to prošvihli, folík už byl prasklý. Dnes jsem 45DC, bolesti v podbřišku tak jsem odpoledne vyprazila na gyndu. Mam cystu, to je ta sviňucha co mě bolí ale navíc JSME TĚHOTNÝ :srdce: Sice hrozně krátce ale je to tam. nějakej ten váček a něco kolem, nevim nevyznam se tom. Mam za sebou 2 dávky clostíku a teďka todle… Nato že mam na sobotu naplánovanou párty, v sobotu je mi přesně 30 let, jsem si lepší dárek přát nemohla. A manžel ten sud zvládne i za mě :potlesk:

No supéééér :potlesk: moc moc gratuluju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.11.12 07:23
@Anix píše:
Takže milé dámy… 18.10 jsem byla na měření folíků, bylo nám řečeno že jsme to prošvihli, folík už byl prasklý. Dnes jsem 45DC, bolesti v podbřišku tak jsem odpoledne vyprazila na gyndu. Mam cystu, to je ta sviňucha co mě bolí ale navíc JSME TĚHOTNÝ :srdce: Sice hrozně krátce ale je to tam. nějakej ten váček a něco kolem, nevim nevyznam se tom. Mam za sebou 2 dávky clostíku a teďka todle… Nato že mam na sobotu naplánovanou párty, v sobotu je mi přesně 30 let, jsem si lepší dárek přát nemohla. A manžel ten sud zvládne i za mě :potlesk:

Gratuluju :D gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová