Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, chtěla jsem se ještě zeptat, dr. mi na tento a další cyklus poprvé předepsal Clostík s tím, že mám dojít na kontrolní UTZ a taky na injekci pregnylu, vše chce ale ode mě zaplatit, jak UTZ, tak i ten pregnyl, maté to taky tak. Vím, že v CARu se za to neplatí, ale to mám hodně daleko dojíždět.
@Shereen píše:
Holky, chtěla jsem se ještě zeptat, dr. mi na tento a další cyklus poprvé předepsal Clostík s tím, že mám dojít na kontrolní UTZ a taky na injekci pregnylu, vše chce ale ode mě zaplatit, jak UTZ, tak i ten pregnyl, maté to taky tak. Vím, že v CARu se za to neplatí, ale to mám hodně daleko dojíždět.
Já neplatím nic. Zkus si zavolat do jiné ordinace gyndy ve tvém okrese a pozeptat se potelefonu… ale myslim že jen tahá prašulky.
Sereen: Taky jsem nic nikdy neplatila a UT teda už vůbec ne to je pěknej parchant..koukej jít jinam!!!
Ahojky, tak sem dneska dobrala poslední clostík (9DC) a na ovulačním testu druhá čáska slabá
je to možné? ![]()
@petruska131 píše:
Ahojky, tak sem dneska dobrala poslední clostík (9DC) a na ovulačním testu druhá čáska slabáje to možné?
Každý to má jinak takže si myslim ANO je to možné ![]()
Peto : ja nevim mne se to zda docela brzy ale je mozne ze ovulaci budes mit 11 dc a uz se ti to treba zobrazuje ale 9 mi prijde fak brzy teda
@andys5 píše:
Peto : ja nevim mne se to zda docela brzy ale je mozne ze ovulaci budes mit 11 dc a uz se ti to treba zobrazuje ale 9 mi prijde fak brzy teda
petruška:tak nemusí třeba máš ovulku 10-11 DC a už ti to ukázalo, každá to máme jinak já až 14-15. záleží to na délce tvého cyklu ja mam 28 dni a také tu ovulku poznáš podle toho bílku tahavého ![]()
Ahoj holky já měla celý měsíc ovu testy dusiky a ovu nebyla
včera sem byla u dr. A že mám tu děložní vystelku pěknou a vajíčko má 11mm takže když to nedostanú do 8,11 mám jít na krev. Jinak poslední ms byla 5.9 a teď mám prý před ms takže tak říkala že mi vše funguje ale zkrátka pomalu.. Andy a co Ty co?
Jinak ta druhá čárka na ovu testů musí být výraznější jako kontrolní ![]()
Veru čau: no vidiš tak to je fajn aspon ti to všechno funguje sice pomalu, ale přeci!!! No u mne je to v podstatě pořád stejné do této doby jsem podstoupila ještě znovu vyšetření vejcovodů jestli je mam průchodné
AU a pak jsem šla na vyšetření toho hlenu jestli spermijky v něm přežívají a obě vyšetření mi vyšli na 1 což je super a verdikt doktora je pokračovat v Clostilu a delat plánovaný sex a možna inseminace. Tak, že dále čekám a čekám a asi se učekám ![]()
No tak alespoň žeto je o. k a co manžel je o. k? Andy funguje ale cyklus 60 a víc dnů kdyt ani snad tu ovu bez clostiku nenajdu (už teď sem ji nenašla s clostikem )
Já vím Verunko nemáš to vůbec s tim tvým cyklem jednoduchý teda
to pak ani že jsi tehu nepoznaš
ale hele některé holky nemají MS třeba vůbec tak budme rády aspon za to jak to máme my
Ahoj, nějaké extra placení ultrazvuku u doktora teda nevím co znamená. Ale pregnyl se platí, ale nestojí to moc. Dnes se mi však stalo, že mi píchali pregnyl a měla jsem to zadarmo, neboť nějaká paní ho přinesla sestřičce zpět, že to už nepotřebuje… tak to potěší
No ale těch regulačních 30,– platím při každé návštěvě, každý měsíc.
Petruška klasika strčí ti ultrazvuk dovnitř.
a mimi také pořád nikde…včera jsem to řešila zrovna s MUDr., ale nedá se prostě nic delat než čekat..třeba já piju ještě Kontryhel a bilinné kapky femigard abych měla pocit, že tomu nějak napomáhám, nebo ještě můžeš začít cvičit Mojžíšku a nebo chodit na akupunkturu a pít čínské byliny to je asi zhruba tak vše čim to jde ještě podpořit
Mooonki: ahoj já tě tady vítám, myslím, že máme podobný problém, ale já ještě nemam žádné dítě, ale taky mi Clostil funguje uplně na 1 ovulku po něm mám uplně suprovou a folíky taky, ale ja ted už pojedu 5 kolo