Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
30.10.12 09:01

Petruška klasika strčí ti ultrazvuk dovnitř.
Mooonki: ahoj já tě tady vítám, myslím, že máme podobný problém, ale já ještě nemam žádné dítě, ale taky mi Clostil funguje uplně na 1 ovulku po něm mám uplně suprovou a folíky taky, ale ja ted už pojedu 5 kolo :x a mimi také pořád nikde…včera jsem to řešila zrovna s MUDr., ale nedá se prostě nic delat než čekat..třeba já piju ještě Kontryhel a bilinné kapky femigard abych měla pocit, že tomu nějak napomáhám, nebo ještě můžeš začít cvičit Mojžíšku a nebo chodit na akupunkturu a pít čínské byliny to je asi zhruba tak vše čim to jde ještě podpořit

• Citovat
  • Upravit
2679
30.10.12 19:21

Holky, chtěla jsem se ještě zeptat, dr. mi na tento a další cyklus poprvé předepsal Clostík s tím, že mám dojít na kontrolní UTZ a taky na injekci pregnylu, vše chce ale ode mě zaplatit, jak UTZ, tak i ten pregnyl, maté to taky tak. Vím, že v CARu se za to neplatí, ale to mám hodně daleko dojíždět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
30.10.12 21:13
@Shereen píše:
Holky, chtěla jsem se ještě zeptat, dr. mi na tento a další cyklus poprvé předepsal Clostík s tím, že mám dojít na kontrolní UTZ a taky na injekci pregnylu, vše chce ale ode mě zaplatit, jak UTZ, tak i ten pregnyl, maté to taky tak. Vím, že v CARu se za to neplatí, ale to mám hodně daleko dojíždět.

Já neplatím nic. Zkus si zavolat do jiné ordinace gyndy ve tvém okrese a pozeptat se potelefonu… ale myslim že jen tahá prašulky.

• Citovat
  • Upravit
andys5
31.10.12 09:11

Sereen: Taky jsem nic nikdy neplatila a UT teda už vůbec ne to je pěknej parchant..koukej jít jinam!!!

• Citovat
  • Upravit
1547
31.10.12 17:02

Ahojky, tak sem dneska dobrala poslední clostík (9DC) a na ovulačním testu druhá čáska slabá :think: je to možné? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
31.10.12 19:54
@petruska131 píše:
Ahojky, tak sem dneska dobrala poslední clostík (9DC) a na ovulačním testu druhá čáska slabá :think: je to možné? :-)

Každý to má jinak takže si myslim ANO je to možné  :dance:

• Citovat
  • Upravit
andys5
31.10.12 20:21

Peto : ja nevim mne se to zda docela brzy ale je mozne ze ovulaci budes mit 11 dc a uz se ti to treba zobrazuje ale 9 mi prijde fak brzy teda

• Citovat
  • Upravit
1547
31.10.12 20:40
Tak to možná jen ukazuje špatně :-/ děkuji za info holky :-)
@andys5 píše:
Peto : ja nevim mne se to zda docela brzy ale je mozne ze ovulaci budes mit 11 dc a uz se ti to treba zobrazuje ale 9 mi prijde fak brzy teda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
1.11.12 09:12

petruška:tak nemusí třeba máš ovulku 10-11 DC a už ti to ukázalo, každá to máme jinak já až 14-15. záleží to na délce tvého cyklu ja mam 28 dni a také tu ovulku poznáš podle toho bílku tahavého :D

• Citovat
  • Upravit
2605
1.11.12 10:11

Ahoj holky já měla celý měsíc ovu testy dusiky a ovu nebyla :nevim: včera sem byla u dr. A že mám tu děložní vystelku pěknou a vajíčko má 11mm takže když to nedostanú do 8,11 mám jít na krev. Jinak poslední ms byla 5.9 a teď mám prý před ms takže tak říkala že mi vše funguje ale zkrátka pomalu.. Andy a co Ty co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.11.12 10:16

Jinak ta druhá čárka na ovu testů musí být výraznější jako kontrolní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
1.11.12 10:23

Veru čau: no vidiš tak to je fajn aspon ti to všechno funguje sice pomalu, ale přeci!!! No u mne je to v podstatě pořád stejné do této doby jsem podstoupila ještě znovu vyšetření vejcovodů jestli je mam průchodné :( AU a pak jsem šla na vyšetření toho hlenu jestli spermijky v něm přežívají a obě vyšetření mi vyšli na 1 což je super a verdikt doktora je pokračovat v Clostilu a delat plánovaný sex a možna inseminace. Tak, že dále čekám a čekám a asi se učekám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2605
1.11.12 10:47

No tak alespoň žeto je o. k a co manžel je o. k? Andy funguje ale cyklus 60 a víc dnů kdyt ani snad tu ovu bez clostiku nenajdu (už teď sem ji nenašla s clostikem )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
1.11.12 11:50

Já vím Verunko nemáš to vůbec s tim tvým cyklem jednoduchý teda :-(((( to pak ani že jsi tehu nepoznaš :-( ale hele některé holky nemají MS třeba vůbec tak budme rády aspon za to jak to máme my

• Citovat
  • Upravit
1040
1.11.12 20:03

Ahoj, nějaké extra placení ultrazvuku u doktora teda nevím co znamená. Ale pregnyl se platí, ale nestojí to moc. Dnes se mi však stalo, že mi píchali pregnyl a měla jsem to zadarmo, neboť nějaká paní ho přinesla sestřičce zpět, že to už nepotřebuje… tak to potěší :) No ale těch regulačních 30,– platím při každé návštěvě, každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová