Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anix
18.10.12 20:47

Já byla dnes po 2 dávkach clostíku na měření folíku… mudr. se nejdřív hrozně zděsila že se mi udělala cysta, ale chyba… cysta to není ale zato mega folík… který sice už prasknul ale clostík zabírá :dance:… i když jsem 13DC tak už jsme to promeškali… Příští měření 10+11DC + SEX 8,9,10,11DC :o) Takže ovulace ouplně :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2180
20.10.12 20:55
@andys5 píše:
Holky to je naprosto normální ty bolesti rostou folíky :lol:Hrochovka: a jinak tvoje kámoška zřejmě chodí do nějaké soukrommé kliniky asi, protože jinak se inseminace ted neplatí..jde to na pojišťovnu a maš 6 pokusů do roka..tak ať se nenechá škubat!!! A to vim stopro, protože teď jsem na ní byla a mám jít :cert: na další a nic jsem neplatila

Ahojky ta kámoška sem já :-)) :mavam: :mavam: http://www.reprofit.cz/cenik IUI stojí tady 2600kc my platíme 1500 zbytek pojištovna. každá klinika to má jiné..nenehám se škubat jelikož za sebou máme 3× IVF a prošli sme si vším možným tak víme jak to kde chodí :pankac: např na obilnáku to stojí jen 500 ale tam nepujdeme nám o peníze nejde, ale ten přístup který sme tam měli tak ne.. :pocitac: vyskoušeli sme tady v brně cary co se dali :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
21.10.12 00:19

1985: ahojky ja vim ze je to vsude jinak..ale ja jsem z prahy a tady jsou asi 3 kliniky statni a zbytek soukrome..a taky uz jsem si prosla vsim moznym a mam za sebou 1ivf a 3 iui…a vybrala jsem si kliniku statni a tam jak jsem psala iui nestoji vubec nic…a vim ze na tech soukromych. ..jsou to palby a nehradi to pojistovna…ze zakona mame ted narok na 6 iui do roka zadarmo tak proc bych to platila..samozrejme chapu nekoho kdo nema na vyber a nema blizko moc klinik a tak chodi do soukrome..a nebo toho kdo penize neresi ale i presto proc to platit kdyz nemusime…ja osobne bych na soukromou kliniku nesla…myslim ze co se tyce odbornosti je to na stejne urovni a o to mi jde

• Citovat
  • Upravit
2180
21.10.12 08:11

Jojo nevyvracím ti to souhlasím s tebou…nevím kolik jich tady je státních v brně ale myslím, že jen obilnák..tam sem potratila a byla na IVF a stačilo mi jak tam zacházeli zaváděli mi dve embria a jeste horší kvality tam dokonce mrazí i 7buněčný po 5 denní kultivaci… :pocitac: což je opravdu nereálné :nevim: takže tam bych nešla a helios a reprofit boužel něco stojí ale vím, že ví co dělají :think: takže jen takto sem to myslela u nás. Mám dítě a nemám možnost cestovat do Prahy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
21.10.12 16:17

1985 jasny to te naprosto chapu..jde take o to jake mame moznosti to je jasny…asi jsem rada ze jsem v praze a mam tu vice. moznosti a vybrat to nejlepsi co je v nabidce

• Citovat
  • Upravit
2605
21.10.12 16:30

Nef to mě moooc mrzí ale jak jste psali jde to ;)
Andy a co ty?
Jinak já to pořád nedostala vrátila jsem se asi do starých kolejí :( 47dc poslední ms byla 5.9 :( ale už jsem bez clostiku dnes si udělám ještě test ale před týdnem byl negativní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
21.10.12 18:19

Veru : no čau ty taky zijes:-) no ja jsem zrovna dneska dobrala uz 4kolo clostiku :-( a tento ct. nebo patek mne ceka dalsi 3 inseminace …tak ze take furt dokola a zadna zmena..ale aspon se furt neco deje..jinak s tou tvoji MS je to teda fakt vesely..to pak fakt az budes tehu tak to ani nezjistis kdyz si nebudes delat kazdy tyden testy…:-(

• Citovat
  • Upravit
2605
23.10.12 18:58

No to me zlato trapi asi nejmin vic me sere ze kdyz nemam ms tak ani ovu :( jinak ziju ziju ale nemam ted moc casu na net vis. Ale myslim na Vas kazdy den holky a Andysku tobe to tak moc preji :) at to uz klapne… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.10.12 19:17

Veru: chapu te je to na draka teda to mne mrzi ze to mas takhle rozhozeny tu ms :-( ale je dobre ze mas praci tvych snu..a prijdes na jine myslenky

• Citovat
  • Upravit
petruska131
24.10.12 11:13

Clostík

Ahoj děvčátka, chtěla bych se poptat, protože tohle určitě vědět budete :) Byla jsem na gynekologii, kde jsem se s lékařem domluvila na clostíku. Píchl mi agolutin, aby vyvolal menstruaci, kterou jinak bohužel nemám :( a pak mi řekl, až to dostanu, ať pak někdy přijdu a napíšem to…ale podle toho, co tady čtu, tak budu muset asi první na tu folikulometrii ne? :| Budu tam volat samozřejmě, ale zajímalo by mě, jak to chodí? :think: Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
andys5
24.10.12 12:02

Petruska:ahoj vitam te tady…clostilbegd se bere pri menstruaci vetsinou druhy nebo 3den cyklu vetsinou se berou dva za.den jeden rano jeden vecer..ale davkovani ti urci dr. protoze je to idividualni nektere holky ho beroou taky az od 6nebo 7dne dc proste jak ti rekne dr. a na folikulometrii se chodi az po dobrani clostiku..je to mereni tech vajicek co ti maji po clostiku vyrust ve folikulech…merej jejich velikost a take pocet

• Citovat
  • Upravit
1547
24.10.12 12:12

Ahoj, moc děkuju za odpověď :-) takže když sem to včera po agolutinu dostala, měla bych asi co nejdříve dr. navštívit, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
24.10.12 14:21

Petruska: pokud si to vcera dostala tak uz.bych mastila pro clostik ja osobne ho vzdy beru 2 den MS az do 6 dne MS ..tak ze zitra rano prvni..ale to asi tezko stihnes tak snad to stihnes jiny den…jeste v tomto cyklu

• Citovat
  • Upravit
1547
24.10.12 14:50

Andys: Stihnu :-) teďka jsem dotelefonovala a zitra ráno vyzvedávám :-) mám ho brát až od soboty, do středy a 5.11. na folikulometrii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
24.10.12 16:07

Petrusko: no supeeeer to je rychlovka..tak drziiiiim palecky aby foliky presne rostly

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová