Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
16.10.12 19:56

Nefo: jezisi marjaaaa to je strasny ..je to cely nejaky divny..no ono by na tom ultrazvuku pravdepodobne jeste stejne nebylo nic viidet a jaky jsi si delala ten testik oni jsou nektere nekvalitni a ukazuji spatne jsem se docetla v jinych diskuzich..to mi je moc lito ze mas takove trapeni

• Citovat
  • Upravit
76
16.10.12 20:07

Ahoj, je mi strasne, ten test byl za 150 kc, coz je tady 4 libry, opravdu nevim, momentalne nicemu nerozumim… ja jsem na to taky myslela, ze mohl byt spatny test, ale pred tim kdyz jsem si ho delala to je asi tak 4 mesice dozadu, tak mi ukazal hned ze nejsem a MS jsem dostala normalne. snazim se na to nemyslet, ale jde to tezko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
16.10.12 20:19

NEF… prosimtě to špinění je zcela normální, je hodně pravděpodobné že se vajíčko uhnizďuje v děloze… 6-9 dní putuje oplodněné vajíčko než se zabydlí v děloze… dej si pořádnou porci čokolády a objetí od drahé polovičky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
76
16.10.12 20:32

Ano to mas pravdu, spineni je normalni, ale neni normalni spinit a mit krece. jinak cokoladu jsem si uz dala :) a drahy neni doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
16.10.12 22:10

Nefa: krece bolesti bricha jsou taky naprosto normalni opravdu dokonce ty krece trvaji i nejakou dobu…chapu jak ti je mi te nesmirne lito..drz se

• Citovat
  • Upravit
76
17.10.12 13:19

Ahoj holky, tak jsem byla na gynde a dr mi rekla, ze slo o ranne tehotenstvi prerusene krvacenim - opozdenou MS a to z toho duvodu, ze asi bylo neco spatne. rekla mi ze mam od dneska znovu brat clostik, tak jak vzdycky a 21DC na krev. holky slyseli jste neco o tom, co mi rekla? ja to slysela dnes poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
17.10.12 14:01

Nefi : no byla jsi uplně normálně těhu na začátku, ale asi nebylo něco vevnitř v pořádku tak to tělo samo vypudilo ven :( Ale nebud smutna ber to jako pozitivní aspoň ted´ˇd víš, že clostík funguje jak má a že s nim otěhotníš …tak, že si myslím že než se rozkoukáš budeš zase těhu :srdce: tak nebud SMUTNA :kytka:

• Citovat
  • Upravit
andys5
17.10.12 14:19

Nefa:

Jak je to s pozitivitou, pokud je jedna čárka slabší? Na samém počátku těhotenství to tak většinou bývá, čárka je výraznější, čím více narůstá HCG. Pokud objevíte druhou čárku ( a není to rozpitá testovací barva:-)), těhotné s největší pravděpodobností jste. A to dokonce i pokud se čárka objeví až po časovém limitu (testy uvádějí např. odečíst výsledek po 5 minutách, poté je neplatný). Navzdory tomuto upozornění valná většina žen s druhou čárkou po časovém limitu těhotná opravdu byla. Na závěr nezbývá než říct, že pokud chcete mít s druhým proužkem jistotu, tak si testů udělejte několik. Pokud test vyjde negativní a menstruace nepřichází, počkejte naopak s dalším testem den nebo dva (viz tabulka) a zatím se chovejte jako těhotná. Pokud test ukáže čárky dvě, následně se ale dostaví menstruace a na dalším testu už je jenom čárka jedna, z největší pravděpodobností jde o ranný potrat. Časným potratem končí velké procento těhotenství a ženy o tom ve většině případů ani neví.

• Citovat
  • Upravit
76
17.10.12 15:30

Ano to je presne ono co mi rikala, ze slo asi o ranny potrat, protoze bylo asi neco spatne. a jeste mi rekla, ze je to tezko urcit, protoze jsem byla malo tehotna. jinak super clanek, googlovala si? dnes uz mi je lip po vsech smerech, jen mam strasne bolesti a mam to strasne silne… ale je pro me pozitivum, ze dnes mi nakazala znovu clostik, tak snad to bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
17.10.12 16:10

Nefi přesně tak na to nahlížej, že teřeba se ti zadaří hned zase ted.. :pankac: A máš veliké bolesti protože se ti vevnitř odplavuje ta slisnice a výstelka, která byla připravená pro to embrijko…To je tak vždycky třeba i po IVF.

• Citovat
  • Upravit
76
17.10.12 16:13

Aha no ja s tim zadne zkusenosti nemam, na IFV jsem nikdy nebyla a tohle je prvni „potrat“ promin ze to tak napisu, ale mas pravdu asi to je ono, protoze je to vsechno takove slizke a jdou ze me kusy, fakt promin :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
17.10.12 19:03

Nefa: nemusis se omlouvat je to urcite ono..to je ta sliznice a vystelka..ja jsem si to take uzila tak ze vim o cem mluvis

• Citovat
  • Upravit
76
17.10.12 20:26

No ja jsem nejdriv z toho byla 8o ze co to je, a pak jsem trosku googlovala a rikala si ze to bude asi ono. zitra se chystam uz do prace, teda podle toho jaka bude noc, jestli budu mit porad krece, tak asi zustanu jeste doma. tato noc byla silena, myslela jsem ze budu :zed:, no hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
18.10.12 08:44

:kytka: nefa: ja to znam taky mi bylo deesne blbe..drz se holka

• Citovat
  • Upravit
76
18.10.12 20:28

Ahojky tak jsem byla dnes v praci a vse bylo ok, uz se mi objevuje na tvari usmev, takze je mi o hoooooodne lip. jenmi bylo docela neprijemne, ze se me na to kazdy vyptaval, ale jinak vsechno v pohode a v poradku :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová