Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já budu zítra 25DC a asi zkusim ráno těhot. test… pokud nato v rozespalém stavu v 5h ráno nezapomenu
Tak jsem zvědavá… ovu testy jsem si vůbec nedělala a ani toho nelituji, ušetřila jsem si nervy ![]()
Jj ja musim kazdy mesic na krev, ale vzdy, kdyz jsem 21DC oni to poznaj podle hodnot progesteronu, minuly mesic jsem ho mela 72 a rikala, ze posledni 2 mesice mam z Clostiku ovu, tak uvidime co tento mesic. kezby ti to vyslo, aspon by jsi prisla na jine myslenky ![]()
Nef no poslední měsíc už to není doma tak vypjaté tu se vykecam. Sice se snažíme ale už to beru sportovní ![]()
Příspěvek upraven 27.09.12 v 04:45
@Anix píše:
Já budu zítra 25DC a asi zkusim ráno těhot. test… pokud nato v rozespalém stavu v 5h ráno nezapomenuTak jsem zvědavá… ovu testy jsem si vůbec nedělala a ani toho nelituji, ušetřila jsem si nervy
NNení brzo na tehu test?? taky sem testovala naposledy
Andy stejně říkala že to není 100% jinak doufám že Ti to klape a budou už to // ![]()
Holky vykašlete se na to hledání tý ovulace, stejně se tím jen stresujete..vím, že to jde blbě, ale stejně ji Veru třeba klidně máš, ale ten test ti to proste neukáže, je to strašně nespolehlivý..říkali mi to v CARU…A Veru je super a doufam, že ti ta práce vyjde aspoň příjdeš na jiné myšlenky a nakonec to dopadne jak to tak chodí, že dostaneš vysněnou práci a do měsíce budeš těhotná
: jo a jinak se Veru dopuju coldrexem a paralenem, protože jsem pěkně chcíplá..tak, že docela na H.
@Veronikq píše:
NNení brzo na tehu test?? taky sem testovala naposledyAndy stejně říkala že to není 100% jinak doufám že Ti to klape a budou už to //
Stejně nic… takže brzo nebrzo je to jedno
Andy ahoj a děkuju třeba to vyjde…
taky jsem nem nachlazena… ![]()
@andys5 píše:
Anix : nebud smutna:-(
Smutná nejsem ale další měsíc v prd… ![]()
Prosím vás holky,
mám dotaz dozvěděla jsem se od lekaře že se mi netvoří vajíčka,
napsal mi leky, CLOSTILBEGYT. Máte někdo stím zkušenost? ![]()
děkuji jen za pozitivní odpověd ![]()
Lucie
@lucius-11 píše:
Prosím vás holky,mám dotaz dozvěděla jsem se od lekaře že se mi netvoří vajíčka,
napsal mi leky, CLOSTILBEGYT. Máte někdo stím zkušenost?
děkuji jen za pozitivní odpověd
Lucie
Každá tady co píše tak má zkušenosti s clostíkem ![]()
Luci: hihi je videt ze jsi asi moc neprocitala diskuze..skoro vsichni tu bereme clostilbegyt!!!
Holky omlouvám se ale ja sem jsi to moc nepročetla
ted sem jsi to proštudovala tak že děkuji ![]()
Lucie