Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anix
21.9.12 16:05
@hrochovka píše:
Hojky :mavam: tak na levé straně mám folíky prej nějaký malý krpatce :D a na levé straně mám dva o velikosti 1.4cm, takže mám nakázáno souložit obden do konce měsíce :-) to bude mít přítel radost :lol: :lol:

Mě na gyndě řekla že echt folíky jsou 1,9cm a větší… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2605
21.9.12 20:33

Ahoj já jsem dnes 17dc a ovu test pořád negativní… asi se vážně nedočkáme a nejhorší je že i když bych se ovu dočkala tak není výhra ale alespoň bych měla ovu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.9.12 20:35

Vím že píšu úplně k jinému tématu ale jsem fakt smutná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
21.9.12 20:56
@Veronikq píše:
Vím že píšu úplně k jinému tématu ale jsem fakt smutná :(

Vykašli se na tu posranou ovu a začni se radovat z toho co máš… Život je potřeba PROŽÍT a ne přežít a smutnit!!! :dance:

• Citovat
  • Upravit
257
22.9.12 07:27

Veronikq nezoufej, přijde to… :hug: sama z vlastní zkušenosti vím, že když to chceš a myslíš na to, tak to prostě nejde, musíš se na to přestat tak upínat. než se mi narodil malej, měla jsem tři samovolné potraty, narodil se malej, po té jsem měla další potrat, pak se mi anrodila malá, která mi za tři týdny umřela :,( 3 měsíce po její smrti, jsem zjistila, že čekám dvojčata, ale ty se taky přestala vyvíjet a teď už to neřeším…v listopadu to budou dva roky co malá umřel a pořád to nejde, prostě to nechávám náhodě, až to bude mět přijít, tak to přijde, uvidíš…chce to čas :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
22.9.12 08:41

Anix o. k ale je to těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
22.9.12 08:45

@hrochovka to mě moc mrzí, je to fakt smutný :( já Ti děkuju Vám přeji jen to nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
22.9.12 10:02

Veru nesmutni…jsme tu vsechny na stejne. koleji a nektere z nas na tom jsou podstatne hur ..cim uz si vsim prosly…
a hrochovka: pred tebou smekam…ze jsi tak moc satecna…drz se a drziiim palecky

• Citovat
  • Upravit
2605
22.9.12 11:13

Andy já vím moc Vás obdivuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.9.12 18:24

Veru:nemyslela jsem tim zrovna sebe ale jiny holky ..kdyz procitam jejich pribehy az mne mrazi po zadech.. a o to vic ocenuji jejich odvahu..statecnost… kuraz a silu pokracovat dal

• Citovat
  • Upravit
2605
23.9.12 20:38

Andy já jsem taky nemyslela zrovna Tebe ale tam jsem to nějak napsala :-D to andy bylo jako že regulí k tobě a že vás obdivuji bylo pro holky celkove a co Ty zlato zobes clostik? doufám že teď to klape já pořád testují ovu a nic :( pokud to ani nedostanú do 40dc tak jdu k dr. a pokud mi nějak nepomůže tak se zajdu opat do caru… Jen mám strach co ten můj a spermiogram byl na vyšetření prostaty a malém umřel.. nervy atd říkal že tak malého pindu nikdy neměl že jak mu sestřička cosi dělala že ho měl až v brichu :-D tak když jsem mu říkala co nás asi čeká měl smrt v ocich a řekl mi že si ho nedokaze někde u dr. vyhonit že to po něm přece nemůžu chtít že jsme ještě docela mladí a že se mužem snažit dál. :-/ tak nevim co a jak a omlouvám se za citací :-D je to možná vulgární

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
24.9.12 08:57

Veru:prosimtě úplně ho uklidni, že tam je komůrka kam si zaleze, někde je i televize a může si pustit nějký filmík, nebo ať si ssebou vezme noťas nebo tablet…myslím, že to rozhodně není tak strašný oproti prohlídce prostaty.. Tam ho nikdo neprohlíží, jen mu dají zkumavku a tu naplní a pak odevzdá..opravdu to neni nic tak strašnyho a až tam pujde jednou a dvakrát, tak pak už mu to příjde naprosto normální!!Můj manžel už tam chodí jako do krámu pro rohlíky :lol: :lol: A co se týče mne, tak já dneska zobu poslední Clostík večer. A UT mám až příští pondělí

• Citovat
  • Upravit
2605
24.9.12 10:42

Tak to asi nezvládne :-D tady v tom je posera :-D snad to nebude nutný… tak ty už koncis dnes :-) teď už to snad vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
24.9.12 13:51

No tak to doufej, že tam nebudete muset :-)..jojo dneska poslední Clostík a příští týden pokud bude vše ok tak inseminace 2 kolo

• Citovat
  • Upravit
2605
24.9.12 15:04

Andys v to doufám ;) a kolik stojí inseminace??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová