Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hoj děvčata
tak v pátek mě čeká utz, jsem 14 den cyklu, tak uvidíme jestli clostík zabírá, ale mám pocit, že mi ty vaječníky prasknou ![]()
@hrochovka píše:
Hoj děvčatatak v pátek mě čeká utz, jsem 14 den cyklu, tak uvidíme jestli clostík zabírá, ale mám pocit, že mi ty vaječníky prasknou
No tak hodne stesti ![]()
Holky ja to nechapu vcera slabej dusik na ovu testu(ano hodne slabej) a dnes ani naznak???
ted sem si delala test Rapi Clear a predtim Life Light muze to byt treba tim ze ten L L je nejak vic citlivej? nebo co to znamena? odpoledne sem mela takovou radost porad test zkoumala a doufala ze ovu uz dorazi a ted test ani tuk a ja zase v depresi ![]()
Holky ja myslim, že nucený sex ted máme skoro pořád u nás teda
Opravdu jsme z toho oba nadšený
hlavně manžel ![]()
Veru: nesmutni ja tu ovulku nikdy na testu nemela i když jsem jí podle ultrazvuku měla..taaak neměj depku a přesně jak říká JOBo ovulku můžeš mít opravdu i později..ja ji měla až dokonce 25 DC
A JOBOsuper uplně si to vaše domácí štěstíčko umím představit, moc ti to přeju..musí to být moc krásný ![]()
Jo a holky ještě k tomu hlenu tak ten jsem teda snad taky v životě nenašla ať hledám jak hledám
( a už vůbec ne jak dávala Veru ty fotky sem ..na to jsem koukala jako blázen to ja nikdy nemam teda)
Jj zrovna vcera mu rikam ze tento tyden musime vcera po celodeni praci a vecernimu treninku muj byl k. o a chtel spinkat tam mu rikam ze dnes mu to teda odpustim(stejne neni ovu) a on ze me zitra znici
a ze si mam schovat alespon na tri dny to sperma
delali sme si srandu… ale on asi nevi ze to myslim vazne
no ovu testy chci delat cely tyden a dokud tam nebudou dva.. hlen sleduju dnes mam, mlecny ![]()
Andy ja cetla ze ho muzes najit na kalhotkach nebo na cipku…