Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To doufám, ale nevim, zeptám se v pátek, mám kontrolu, tak uvidím! Snad nám to vyjde, bylo by to nejlepší a nejvíc by nám to pomohlo!!!
Ivcaa:no urcite by to bylo nejlepsii..a ono s to povede neboj..jsem zvedava co ti pani dr. rekne ohlrdne toho clostiku
@andys5 píše:
Hhahahahahah holky tak teda ted jste mne jako velice pobavily![]()
![]()
![]()
Velká prdel sice základ rodiny haha ale asi ne mega prdel
![]()
![]()
a tu mam jaaaaa hahaha a Veru bud v klídku měřím 165 a mam asi 90..možna už i víc
Můžeme si podat ruce… ale já mam 174cm… když jsem byla na gynek. zákroku tak jsem samozřejmě ležela na gynekologicko-porodnickém a jedna čerstvá mamina se mě u TV ptala jak se malé jmenuje atd. chudák si myslela že jsem po porodu s tim pupkem ![]()
Taky jsem zvědavý, hned se jí zítra zeptám, ale myslim, že ještě mi ho nenapíše, ale třeba hned po 6ti nedělí, doufám.
Ivčaa tak pak dej vedět!
anix
..to já to mam tak pěkně rozložené po celém těle
ale co no holt každej nemůže bejt hubenej..a my to zrovna odsraly
![]()
@andys5 píše:
Ivčaa tak pak dej vedět!
anix![]()
![]()
..to já to mam tak pěkně rozložené po celém těle
ale co no holt každej nemůže bejt hubenej..a my to zrovna odsraly
![]()
![]()
![]()
Až tlustý budou hubený… hubený budou studený ![]()
tak bud se mame dobre a nebo nejsme line se nazrat
oboji je ucty hodne ![]()
Veroniq haha no nevim veru ja kdyz se vidim v plavkach tak. bych spis brecela haha
Andy tak to opet jsme na stejne lodi ale pokud nasi chlapi jsou s nama tak je to porad dobry.
a co jak je Ti? jaky mas pocity?
Andys ja nasla na netu obrazek a moc mu nerozumim ten plodny hlen je ten bílek a ten zbytek mu predchazi??nevis?
Ahoj holky, tak mám po kontrole. Zatim jsem dál na neschopence, ale za 3 měsíce můžeme znovu na IVF. clostil.mi nenapíšou, máme zákaz 3 měsíce nechráněného pohl. styku. Snad už nám to vyjde. Jsem rádamže můžem tak „brzo“,bála jsem se aby neřekli 6 měsíců.
Veru: abych rekla pravdu nevim vubec…jinak mne tak silene ted zacal bolet bricho ze to stipro dostanu ..fakt to citim..max do pondeli to mam ach joooo
a ivcoooo super mam radost e za 3mesice..to utece jak voda
A jak dlouho se snažíš ty? Jojo, uteče, v práci mi stihnou dát tak akorát výpověď!
Ivcaaa:teda je mi uplne do breku kdyz ctu co te potkalo je to opravdu strasne smutny..moje kamaradka potratila v 5 mesici bylo to strasny ale tak do roka byla znovu tehu a ted ma krasnyho chlapecka…a ty. budes brzy taky nebooj..hele ale s tim clostikem neviim jestli ti ho daj hned po sestinedeli ale ja si myslim proc ne..kdyz.budes jinak v poradku…