Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
12.9.12 19:27

Ivcaaa:teda je mi uplne do breku kdyz ctu co te potkalo je to opravdu strasne smutny..moje kamaradka potratila v 5 mesici bylo to strasny ale tak do roka byla znovu tehu a ted ma krasnyho chlapecka…a ty. budes brzy taky nebooj..hele ale s tim clostikem neviim jestli ti ho daj hned po sestinedeli ale ja si myslim proc ne..kdyz.budes jinak v poradku…

• Citovat
  • Upravit
254
12.9.12 19:43

andys5

To doufám, ale nevim, zeptám se v pátek, mám kontrolu, tak uvidím! Snad nám to vyjde, bylo by to nejlepší a nejvíc by nám to pomohlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
12.9.12 21:11

Ivcaa:no urcite by to bylo nejlepsii..a ono s to povede neboj..jsem zvedava co ti pani dr. rekne ohlrdne toho clostiku

• Citovat
  • Upravit
Anix
12.9.12 22:51
@andys5 píše:
Hhahahahahah holky tak teda ted jste mne jako velice pobavily :pankac: :pankac: :mavam: :mavam: Velká prdel sice základ rodiny haha ale asi ne mega prdel :lol: :lol: :lol: a tu mam jaaaaa hahaha a Veru bud v klídku měřím 165 a mam asi 90..možna už i víc :-))))))))

Můžeme si podat ruce… ale já mam 174cm… když jsem byla na gynek. zákroku tak jsem samozřejmě ležela na gynekologicko-porodnickém a jedna čerstvá mamina se mě u TV ptala jak se malé jmenuje atd. chudák si myslela že jsem po porodu s tim pupkem :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
254
13.9.12 09:09

andys5

Taky jsem zvědavý, hned se jí zítra zeptám, ale myslim, že ještě mi ho nenapíše, ale třeba hned po 6ti nedělí, doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
13.9.12 10:16

Ivčaa tak pak dej vedět!
anix :lol: :lol: :lol: ..to já to mam tak pěkně rozložené po celém těle :jazyk: ale co no holt každej nemůže bejt hubenej..a my to zrovna odsraly :zed: :zed: :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anix
13.9.12 12:57
@andys5 píše:
Ivčaa tak pak dej vedět!
anix :lol: :lol: :lol: ..to já to mam tak pěkně rozložené po celém těle :jazyk: ale co no holt každej nemůže bejt hubenej..a my to zrovna odsraly :zed: :zed: :D :D

Až tlustý budou hubený… hubený budou studený :pankac:

• Citovat
  • Upravit
andys5
13.9.12 14:38

anix :pankac: :pankac: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2605
13.9.12 16:17

:-D :-D :-D tak bud se mame dobre a nebo nejsme line se nazrat :-D oboji je ucty hodne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
13.9.12 20:23

Veroniq haha no nevim veru ja kdyz se vidim v plavkach tak. bych spis brecela haha

• Citovat
  • Upravit
2605
13.9.12 23:26

Andy tak to opet jsme na stejne lodi ale pokud nasi chlapi jsou s nama tak je to porad dobry. :) :) :) a co jak je Ti? jaky mas pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.9.12 03:25

Andys ja nasla na netu obrazek a moc mu nerozumim ten plodny hlen je ten bílek a ten zbytek mu predchazi??nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.9.12 16:46

Ahoj holky, tak mám po kontrole. Zatim jsem dál na neschopence, ale za 3 měsíce můžeme znovu na IVF. clostil.mi nenapíšou, máme zákaz 3 měsíce nechráněného pohl. styku. Snad už nám to vyjde. Jsem rádamže můžem tak „brzo“,bála jsem se aby neřekli 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
14.9.12 17:28

Veru: abych rekla pravdu nevim vubec…jinak mne tak silene ted zacal bolet bricho ze to stipro dostanu ..fakt to citim..max do pondeli to mam ach joooo
a ivcoooo super mam radost e za 3mesice..to utece jak voda

• Citovat
  • Upravit
254
14.9.12 17:41

andys5

A jak dlouho se snažíš ty? Jojo, uteče, v práci mi stihnou dát tak akorát výpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová