Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
8.9.12 22:52

Pokud je tvoje dr soukroma a je dobra, tak to zkus s ni vyresit a uvidis, treba se vam pomuze k mimi. ne uk neni ukrajina :D ale anglie :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.9.12 23:17

@nefa omlouvam se jestli sem za blbce ale porad mi to nedochazi co je zkratka uk?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.9.12 23:19

Ne je to v pohode, klidne se ptej na vse, co te zajima :D prece jsme jen lidi a nemuzeme vsichni vedet vsechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.9.12 23:40

Tak co je zkratka uk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.9.12 23:41

A ty teda bydlis v anglii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.9.12 23:58

Ted jsme v anglii a 2 roky canada a rok usa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
9.9.12 00:19

Teeda a co tam delas? a pritel je cech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.9.12 00:22

Chodim do prace, a pritel taky, jinak pritel je slovak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
9.9.12 01:13

Nefa no a miminko budete vychovavat tam nebo se vratite do Cr/Sk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
9.9.12 10:12

Tak jsem tu holky vikend nebyla a uz jste na. strane 23..jsem koukala jestli jsem se nespletla a nejsem v jine diskuzi…
veru: dekuji za optani prosimte je mi uplnr naprosto normalne..absolutne nemam zadne priznaky..ale vubec. Prsa mne nebolej..bricho uz taky ne tak ze mam pocit ze se nezadarilo..sice vim ze zadne priznaky mit nemusim..ale tak myslim ze kazdy sve telo zna a kdyby byla nejaka zmena preci jen to vycitim…jinak inseminaci jsem mela prvni a ivf taky jedno..pokud to nedopadne tak dalsi inseminace hned dalsi mesic..uz tu mam pripravenej clostik na dalsi a uz 3kolo

• Citovat
  • Upravit
76
9.9.12 12:17

To jeste nevime, ale asi tady, vzdyt urcite sama vis, jak je to v cz, prace zadna, vsechno drahe atd. tady mame praci, a jsme zatim spokojeni. pozdeji by sme chteli znovu odjet do usa, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
9.9.12 12:40

Já měla anovulaci asi rok. Dostala jsem vyvolávačku na MS. Pátý den jsem začala brát Clostilbegyt… a zadařilo se na první pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.9.12 14:51

Miš-El, tak to je super gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
9.9.12 15:55

Miš-el tak to ma nekdo stesti..take gratuluji

• Citovat
  • Upravit
2605
10.9.12 09:40

Ahojky holky,
Andysku trosku sme tim pohli ;) treba to nebude potreba a inseminace vysla ;) mooc doufam myslim ze proznaky muzou byt i brzo ne? kdy to mas dostat? (nedostat) ;)
@nefa jj to ma pravdu me v cr drzi zavazky jako je hypoteka na dum a rodina… takze Ti az zavidim :)
@Miš-El tak to mooc gratuluji ja bohuzel to stesti nemela a ted jsem cyklus po clostiku… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová