Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud je tvoje dr soukroma a je dobra, tak to zkus s ni vyresit a uvidis, treba se vam pomuze k mimi. ne uk neni ukrajina
ale anglie
.
@nefa omlouvam se jestli sem za blbce ale porad mi to nedochazi co je zkratka uk?? ![]()
Ne je to v pohode, klidne se ptej na vse, co te zajima
prece jsme jen lidi a nemuzeme vsichni vedet vsechno ![]()
Nefa no a miminko budete vychovavat tam nebo se vratite do Cr/Sk ![]()
Tak jsem tu holky vikend nebyla a uz jste na. strane 23..jsem koukala jestli jsem se nespletla a nejsem v jine diskuzi…
veru: dekuji za optani prosimte je mi uplnr naprosto normalne..absolutne nemam zadne priznaky..ale vubec. Prsa mne nebolej..bricho uz taky ne tak ze mam pocit ze se nezadarilo..sice vim ze zadne priznaky mit nemusim..ale tak myslim ze kazdy sve telo zna a kdyby byla nejaka zmena preci jen to vycitim…jinak inseminaci jsem mela prvni a ivf taky jedno..pokud to nedopadne tak dalsi inseminace hned dalsi mesic..uz tu mam pripravenej clostik na dalsi a uz 3kolo
To jeste nevime, ale asi tady, vzdyt urcite sama vis, jak je to v cz, prace zadna, vsechno drahe atd. tady mame praci, a jsme zatim spokojeni. pozdeji by sme chteli znovu odjet do usa, tak uvidime.
Já měla anovulaci asi rok. Dostala jsem vyvolávačku na MS. Pátý den jsem začala brát Clostilbegyt… a zadařilo se na první pokus ![]()
Ahojky holky,
Andysku trosku sme tim pohli
treba to nebude potreba a inseminace vysla
mooc doufam myslim ze proznaky muzou byt i brzo ne? kdy to mas dostat? (nedostat) ![]()
@nefa jj to ma pravdu me v cr drzi zavazky jako je hypoteka na dum a rodina… takze Ti az zavidim ![]()
@Miš-El tak to mooc gratuluji ja bohuzel to stesti nemela a ted jsem cyklus po clostiku… :-/