Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak dnes sem zacala spinit takze 31dni asi trva muj cyklus zitra to bude asi na plno tak alespon vim… a Ty myslis Andysku ze to staci jednou za tri mesice ten clostik kdyz ani nevim ale asi ji verim… a snad to pujde…
a co ty snazote se? ![]()
Děkuji moc za informace.
..mam suprového doktora a moc se mi od něj nechce, ale už je asi na čase, si nechat více poradit a více do toho zasáhnout.. ![]()
Veroniq: tezko rict jestli to staci ten clostik..to nikdo nevi..treba jo..muze ti s nim naskocit ovulka i na furt…a taky jsem slysela ze ten clostik pak jeste pusobi i kdyz ho neberes…jinak ja jsem prave prisla z inseminace…trosku boli brisko..ale jinak pohoda
Veruneck nemas vubec zac uz mam za tech 3,5roku takove zkusenosti ze bych si. mohla otevrit poradnu sama…
Andys ja na Tebe myslela s tou inseminaci doufam ze to vyjde… moc moc Ti to preju..
@Veruneck píše:
Ahojky holkydlouho jsem tu nebyla…ale žádná změna se u mě nestala
pořád ceru costík a nic…doktor už mě posílá raději na kliniku…Můžu se zeptat jak to tam pak probíhá a za co se tedy vše platí
Veru ja osobne jsem taky spokojena u sve dr. ale je pravda ze na klinice se budou starat vice.
Veroniq jsi hodna dekuji …no uvidime ja tomu moc nedavam..ted.musim cekat min.14 dni…
Tak uvidim jak to dopadne tenhle měsíc…třeba tam ani nebudu muset ![]()
@andys5 píše:
Veroniq jsi hodna dekuji …no uvidime ja tomu moc nedavam..ted.musim cekat min.14 dni…
Andysku ja tomu verim podle me Ti dr vi co a jak a tvoje telicko se uz umoudri a ono to klapne ![]()
@Veruneck píše:
Tak uvidim jak to dopadne tenhle měsíc…třeba tam ani nebudu muset
tak to by bylo to nejlepsi ![]()
To ano, ale moc tomu nedávam.
..Manža měl hodně práce
,tak že jsme se moc nestihli láskovat ![]()
Holky to je strašny dvě Verči ja mam ted ve vás hroznej zmatek a blbě se mi orientuje která je která
![]()
Veru no tady sama vidis ze ty hormony nejsou zas takova sranda a dr. te jich chce usetrit…a ty jsi premyslela o tech.co mas doma v lednice…sama ta dr. vi ze jsi mladoucka mas mraky casu a tak to zatim zkousi tou nejmin namahavou cestou pro vajecniky…nechce te hned hnat do caru..s tim cajem ti fakt neporadim…neviiim