Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
4.9.12 19:31

Veru no tady sama vidis ze ty hormony nejsou zas takova sranda a dr. te jich chce usetrit…a ty jsi premyslela o tech.co mas doma v lednice…sama ta dr. vi ze jsi mladoucka mas mraky casu a tak to zatim zkousi tou nejmin namahavou cestou pro vajecniky…nechce te hned hnat do caru..s tim cajem ti fakt neporadim…neviiim

• Citovat
  • Upravit
2605
4.9.12 20:47

Jinak dnes sem zacala spinit takze 31dni asi trva muj cyklus zitra to bude asi na plno tak alespon vim… a Ty myslis Andysku ze to staci jednou za tri mesice ten clostik kdyz ani nevim ale asi ji verim… a snad to pujde… :) a co ty snazote se? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
4.9.12 20:49

Jinak mas recht ale kdyz budes chtit ten peregon ;) tak rekni… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruneck
5.9.12 08:49

Děkuji moc za informace. :lol: ..mam suprového doktora a moc se mi od něj nechce, ale už je asi na čase, si nechat více poradit a více do toho zasáhnout.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
andys5
5.9.12 13:53

Veroniq: tezko rict jestli to staci ten clostik..to nikdo nevi..treba jo..muze ti s nim naskocit ovulka i na furt…a taky jsem slysela ze ten clostik pak jeste pusobi i kdyz ho neberes…jinak ja jsem prave prisla z inseminace…trosku boli brisko..ale jinak pohoda

• Citovat
  • Upravit
andys5
5.9.12 13:55

Veruneck nemas vubec zac uz mam za tech 3,5roku takove zkusenosti ze bych si. mohla otevrit poradnu sama…

• Citovat
  • Upravit
2605
5.9.12 15:08

Andys ja na Tebe myslela s tou inseminaci doufam ze to vyjde… moc moc Ti to preju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
5.9.12 15:11
@Veruneck píše:
Ahojky holky :lol: dlouho jsem tu nebyla…ale žádná změna se u mě nestala :,( pořád ceru costík a nic…doktor už mě posílá raději na kliniku…Můžu se zeptat jak to tam pak probíhá a za co se tedy vše platí :?

Veru ja osobne jsem taky spokojena u sve dr. ale je pravda ze na klinice se budou starat vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
5.9.12 17:52

Veroniq jsi hodna dekuji …no uvidime ja tomu moc nedavam..ted.musim cekat min.14 dni…

• Citovat
  • Upravit
Veruneck
5.9.12 21:48

Tak uvidim jak to dopadne tenhle měsíc…třeba tam ani nebudu muset :lol:

• Citovat
  • Upravit
2605
5.9.12 22:41
@andys5 píše:
Veroniq jsi hodna dekuji …no uvidime ja tomu moc nedavam..ted.musim cekat min.14 dni…

Andysku ja tomu verim podle me Ti dr vi co a jak a tvoje telicko se uz umoudri a ono to klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
5.9.12 22:41
@Veruneck píše:
Tak uvidim jak to dopadne tenhle měsíc…třeba tam ani nebudu muset :lol:

tak to by bylo to nejlepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruneck
6.9.12 09:45

To ano, ale moc tomu nedávam. :evil:..Manža měl hodně práce :nevim:,tak že jsme se moc nestihli láskovat :,(

• Citovat
  • Upravit
andys5
6.9.12 10:18

Holky to je strašny dvě Verči ja mam ted ve vás hroznej zmatek a blbě se mi orientuje která je která 8o 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
2605
6.9.12 12:35

:D to je mi dost lito…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová