Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andys5 píše:
Veru: no jo ja uz jsem za tech 3,5 roku zvykla…holt se neda svitit…drzim. palecky k pristimu tydnu..a 4 mesice cekat nemusis..udelas si testik a bude jasno
nene zlato myslim to tak ze muj cyklus je tak nepravidelny nekdy.to dostanu normalne nekdy.po dvou mesicich mekdy i po 4 mesicich. To ty hormony brala jsem dufaston a po nem to bylo pravidelny ale jak sem prestala zase se to poblblo…
@hrochovka píše:
Ahoj holkytak mám nasazený taky clostík, kvůli nepravidelné menses, mám ho brát 5.-9. den cyklu a 14 den musím na utz, jestli na to vaječníky vůbec reagují…třeba se poštěstí i otěhotnět
ahojky ona ti dala clostik skrz nepravidelny cyklus? Me dala dufaston ale ten nezabral dlouho dobe. Nevis proc ho mas nepravidelny? Ja skrz hormony mam vic muzskeho. Ale clos tik mi dala az ted co sem ji rekla ze chceme rodinu a damo bez leku nam to nejde.
Veru;ja jsem to pochopila ze mas takovy nepravidelny cyklus..to je taky radost..tak s tim bohuzel zkusenosti ja osobne nemam.ale i presto si myslim ze se vam to brzy povede…jeste ze jsou na to leky..ja jdu v ut. k dr. tak uvidime co bude dal jestli zase clostik…
Ahoj holky tak ovulka i po clostíku opet na prave strane…takže davam vale snažení…a nechávám to na přírodě…a vam přeji mnoho zdaru
pa pa
@andys5 píše:
Veru;ja jsem to pochopila ze mas takovy nepravidelny cyklus..to je taky radost..tak s tim bohuzel zkusenosti ja osobne nemam.ale i presto si myslim ze se vam to brzy povede…jeste ze jsou na to leky..ja jdu v ut. k dr. tak uvidime co bude dal jestli zase clostik… [/ci
to bud jedine rada no ja nevim. Uvidime… A ty v ut jdes k dr. Myslim ze asi clostik ti da. Jaktoze ti to nejde v cem je chyba?
Veru: Moc jsem nerozuměla tvé otázce?? Ptáš se proč nam nejde otěhotnět??? Jestli to dobře chápu??? tak to opravdu nikdo asi netuší v podstatě jako skoro žádný problém oba nemáme (když srovnávám s jinými páry).Manža má spermio lehce pod průměr, ale oplodnit se s tm prý dá..a ja ovulku po Clostíku měla taky, tak, že prostě nevim v čem je zakopanej pes
…Jiné páry mají daleko větší problémy a všem se to povedlo
![]()
Andysku neboj ono to klapne
ja tento cyklus asi taky nic necitim se nijak zvlastne a malo sme sexovali skrz praci :-/
Veru:to ale nemusis vubec nic citit..aby jsi pak nebyla mile prekvapena
Andy zrovna premyslim ze pojedu do obchodu a vemu testik
mela.bych byt 10 dpo a jsem 24 dc tak treba b uz byla slaba carka ![]()
Veru: zkusit to můžeš..ja už si testy radši nedělam, zařekla jsem se že nema cenu vyhazovat peníze a pak být zbytečně zklamaná tak, že vždy čekám na menstruaci ( ve tvém případě samozřejmě když máš nepravidelný cyklus je test asi nevyhnutelný ). Tak, že držím palečky at tam jsou //..jinak ja byla dneska na kontrole a dostala jsem další Clostík ..jsem sice 6 den cyklu, ale řekla mi ať si ho vezmu 1-0- 1, že uvidíme ..tak jdu zobat ![]()
A jak si brala do ted? ja mela hned prvni cyklus 2 tabletky… no pocitam z jednou
ale co uz ![]()
Andysku tak jen jeden… ale nez to. dostanu zajdu pro recept na clostik ale cutim ze mam natekle prsa takze asi brzo doazi… mozn ze clostik ji upravil…
tak treb alespon jedno plus…
Veru: hm
…hlavu vzůru pojedeme dál
No ja mam taky dva 1ráno a 1večer..ale bohužel od 6 dne cyklu dřív jsme to nestihli.