Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
28.8.12 15:58

Andysku jeste si rikam ze treba :-D neprijde prece jen sem 24 dc tak ale kdyz dorazi zavolam dr at mi to napise a zacnu zase zobat :-/ a doufat ze druhe kolo vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
28.8.12 15:59

A budu verit ze se nam podari oboum tento dalsi cyklus a budem si za par mesicu vymenovat fotky uz ultrazvuku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
29.8.12 08:22

Veru: No tak uvidíš :) Mne jstli se vytvořej nějaký folíky tak čeká tento měsíc asi inseminace. (jen doufám, že se neudělá zase cysta)

• Citovat
  • Upravit
2605
29.8.12 08:48

Andysku a kolik stoji ta inseminace… to by bylo aby nebylo ;) to se urco podari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
29.8.12 09:38

Veru: jsou dvě varianty bud si to zaplatíš sama to je 2.500,– ( teda ale tam kam chodim ja) jinde to bude asi dražší…A nebo to jde ne pojišťovnu a je to zadarmo, ale počítá se ti to jako pous umělého..a ty jsou 4.. Tak, že si myslim, že to je škoda, že těch 2.500,– se da radeji v pohodě zaplatit. Až si půjdeš pro ten Clostík měla by jsi té dr. ale už říct ať ti kontroluje ty folíky jestli rostou ultrazvukem, vždyt ani neví jestli na tebe ten Clostík zabírá a nemůže ti přeci psát další když neví jak zapůsobil.( a víš, že se z toho hodně vytvářej ty cysty..to nechci strašit, ale pokud cysta je Clostík se už v žádném případě nesmí dát a musí se počkat). Což určitě není tvuj případ, ale že by mi nedelala dr. folikulometrii tak to by mi dost teda vadilo!!

• Citovat
  • Upravit
2605
29.8.12 09:54

Andysku tak to je jasny 2500 neni moc. a co se tyce moji dr. reknu ji to a.kdyz me nepozve na kontrolu pujdu jinam… mas pravdu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
29.8.12 10:35

Veru : jasny 2.500,– to je v pohodě…A ty to tak určitě udělej..jsem zvedava co ti řekne. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2605
29.8.12 11:07

Andysku urco to tak udelam a kdyztak pujdu k jine ;) pak dam info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.8.12 02:33
@andys5 píše:
JOBO aha tak to bude asi tím já chodím do reprodukč. centra tam se tím více zabývají a když už jsi říkala, že ti Clostík zabral při prvním mimču tak asi to dr. nepovažuje zatím za nutné ( i když po pravdě mne by to teda asi vadilo, že mne nekotrolujou ultrazvukem zdá se mi to divny :( ) :twisted:

ja taky chodim na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
30.8.12 08:15

Veru: já vím, že chodíš právě na gyndu..a tam se tím zas tak ty doktorky nezabývají..Pokud to nevyjde třeba na potřetí po Clostíku určitě bych šla do CARU někam ..tam Vás prošetřej, vyšetřej až z toho budete koulet bulvama :) :roll:…a hned zjistej kde je zakopanej pes!!! Jinak upozorňuju nevím jak je to jinde, ale v Praze je docela dlouhá čekačka do CARU třeba i 2-3 měsíce od objednání. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2605
30.8.12 08:19

A kolik.se Tak plati?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
30.8.12 09:36

Veru: neplatí se nic za vyšetření ..teda opět záleží do jakého půjdeš..Ve státním se neplatí za vyšetření nic.

• Citovat
  • Upravit
2605
30.8.12 15:18

Andysku no iuvidime doufam ze tam nebudu muset :( ted mi jedna holcina psala ze kdyz mam vyssi hladinu mhuzskych hormonu ze neotehotnim… co myslis?!? vsak proto mi dala clostik ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
30.8.12 15:25

Veru: tohle je strašně složitý..důležitý jsou tam i jiný hladiny hormonů a všechno se dá práškama upravit…tak, že to rozhodně teda neni tak jednoznačny, že by jsi neotehotnila teda! a zvlášť po Clostíku…no snad se Vám zadaří a nebudeš muset do CARU, ale v CARU je to docela dobrý. Třeba já jsem ráda, že jsem tam šla a rozebíraj mne do morku kosti a vím jak na tom jsem a co je potřeba řešit! Šla jsem tam zhruba po roce a půl když se nám nedařilo…pořád jsem to odkládala, ale odkládat to nemá vůbec cenu..Ale jak říkám ve tvém věku a to se opakuju máááš mraky času..tak že neboj tobě se stoprocentě brzy zadaří uvidíš :lol:

• Citovat
  • Upravit
2605
30.8.12 15:32

Andysku a kdyz zadny neberu? jen mi dala clostik. verim ze v caru je ta pece lepsi ale radeji si to nebuducprivolavat… a co ty noveho?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová