Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

• Fotoalbum (22)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
23.8.12 08:41

Veroniq děkuji :* Jinak já jsem z Prahy a první umělé mě vyšlo jen na 10 tisíc! Moji kamardádku na 25,– a to nam oběma dělalay naprosto to samé!!! jen jí jinde. Opravdu záleží na tom kde Vám to dělají a také na tom jaký máte problém, kolik embriek se vám vytvoří a také jestli zamražujete nebo nezamražujete a jestli podstupujete IVF+Icsi ( to je napíchnutí spermie přímo do vajíčka pokud má partner špatné spermie) tak to je na tom všem nejdražší a vyjde to cca na 6-7 tisíc). Záleží na problému, který pár má.

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 09:40

Andysek… To v Praze je vic moznosti. u nas je.to spatne…ale co se vlstne deje u tebe? A clostik Ti dal/a proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.8.12 09:56

Veru ja furt čekám zatím jem to nedostala měla bych to dostat tento týden respektive dneska, ale sama dr. mi řekla, že se mi to určitě posune..mam potom Closíku nějaký prodloužený ten cyklus vždyt i ty folíky se mi udělaly až 20 DC …no a Clostík mi dr. dala protože furt nemohla zjistit jestli mam ovulaci nebo ne..tak mi šoupla Clostík a jak je vidět zabral ale až teda opravdu strašně pozdě ten 20 den cyklu to jsem snad ještě neslyšela ..to jsem asi rarita :) :) No a pokud to ted dostanu tak to vidim asi opet na Clostík a rovnou zkusim inseminaci. ( zaleží co mi řekne dr. ta mimochodem ted stojí když si jí hradíš sama 2.500,–Kč ) Jinak může být i zadarmo, ale počítá se ti rovnou jako 1 pokus umělého a to je dost blby když maš ted jen 4 pokusy a v tom je i inseminace tak to je dost málo poksů..udělali to teď takhle nové.:,( :( Dřív to bylo jinak ta inseminace se nepočítala do pokusů umělého oplodnění.. Tak, že je teď lepší si ji aději zaplatit.

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 10:01

Andysek. To mas jako jen 4 pokusy za zivot? Nebo za rok… No tak treba to nedostanes a podario se i bez inseminace… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.8.12 10:04

A myslim ze je jedno ze ovu byla 20 DC hlavne ze byla..a slysela jsem ze nektera ma i dve ovulace v jednom cyklu :O takze mozna nejsi rarita ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.8.12 10:11

Ano 4 pokusy hrazené pojišťovnou!!(ale stejně tě stojí jeden pokus tak jak jsem psala předtím, je tam tolik úkonů kolem, které pojištovna nehradí, tak že je to hrozny, třeba předtím sis sama muela hradit ještě ty hormony co ti píchaj před umělym a to je cca 4 tisíce až 5 záleží jak dlouho ti je musej píchat, třeba ja mam dlouhý cyklus tak mi je píchali 14 dní). Jinak pokusů do 40 let můžeš mít kolik chceš, ale pokud už máš vyplácané ty 4 „hrazené“ tak si to plně hradíš a jeden pokus ti vyjde třeba i na 40-50 tisíc…Jinak jasně, že je jedno kdy ta ovulka přišla hlavně že přišla!!( on manžel nemá up. nejlepší spermio..tak, že moc nevěřím, že by to vyšlo..byl by to zázrak, ale vím, že i ty se stávají)

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 10:17

Andysek.. Moc Vam to preji. Treba za par dni napises ze mas konecne // ;) a zadne drahe umele nebude treba… Jinak trn puregon porad plati ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.8.12 10:27

Verča: A to jsem ještě zapoměla napsat, že když jsem byla na tom umělém tak mi dokonce daly i dvě vajíčka a nezadařilo se :-((( to bylo teprv zklamání …to ted je to všechno slabej odvar proti čekání na výsledek po umělém :-(((.. A proto ti píšu Ty buď úúúplně v klídku ..jsi na úúúplném začátku tak, žádnej stresík a nervíky …Ty teprv nastanou pokud by ses dostala někam dál!! Ale ja myslím, že to bude v poho a Clostík ti taky bude fungovat a když ne Clostík tak jinzobání :D :D

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 10:34

Andysek dlufam ze mas pravdu a ze se.nam i Vam zadari a zachvilku si budem posilat foto z ultrazvuku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.8.12 10:36

Uvidis ze to.bude.dobre… Verim ze brzo napises ze jsi teh.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.8.12 10:39

Veru: no bylo by to fajn 3,5 roku už je dlouhá doba :( :(

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 10:51

Andysek jj to je uz dlouho a proto uz to klapne… Verim tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.8.12 11:23

Verca : Tobe to klapne hlavně protože jsi tak mlaďoučká. Ve tvém věku je to na otěhotnění uplně nejlepší :hug:

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 11:31

Andy Tobe taky musi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.8.12 11:33

Andysku a vcem hraje roli vek? Kdyz to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová